Léfe írta:Gerg azt irja, hogy a világ 2. számu játékosa [auto_cenzúra] volt és tényleg. Csak ezt nem egyetlen mérkőzésen itéltetik meg. És bizony sokszor volt jó is. Hamar elfeledkezünk róla, hogy tartottunk Tőle és tőlük. Utólag jogos az öröm azt hiszem mindenben jobbak voltunk - nem vitás. Ezek dolgoznak a pályán mi játszunk, és ez nagy külömbség. És milyen az élet - ne mond, hogy soha - most majd kapok az agyamra, de azért Frenky se lesz örökké az edző, és mi lesz ha egyszer még Murinnyo fog a kispadon ülni nálunk. Bárki irhat erre amit akar, csak azt ne, hogy ez lehetetlen.
hát én lámbárdot egyáltalán nem tartom jó játékosnak és nemigazán tartottam TŐLE.a cselszkytől egy KICSIT, de TŐLE NEM. RONALDINHO varázsolt és felszívta igencsak magát erre a meccsre, csakúgy mint tavaly londonban.de lámbárd ???nem nagyon volt emlitésre méltó mozzanata.HENRY sztem a másodick a világon.

:)
és murinnyó a nagy taktikus.behozza hut-ot az utolsó percekre.meg leviszi dróógbát crespó helyett.sztem más esélyük nem lett volna a kockáztatáson kivül.más edző fenthagyta volna mind2-őt.de biztos azt hitte hogy hut majd fejel egy mákos gólt és mindenki azon lesz elakadva hogy murinnyó a nagy taktikus.a fenéket az!!!!!!!!!!
de RIJKAARD-ra, a meccs alapján jobban illik a nagy taktikus jelző mint arra a ........ !! és sztem murinnyót úgy megutálták BARCELONA-ba, hogy esély nem sok van rá hogy bármikor is a BARCA kispadján fog űlni!
amikor megölelte RIJKAARD MESSI-t gyönyörü volt.én is majdnem elsírtam magam.meg amikor RONALDINHO meghajolt a gólja után az sem volt semmi (még puszit is küldött a közönségnek ha jól emléxem).nagyon nagy játékos ez az ember!!!
és még valami : írta valaki hogy murinnnyó elég sportszerü volt.végig legyingetett a bíróra és valakit ki is figurázott ott a kispadon.nem tudom h BARCA játékost vagy a bírót.és persze a meccs végén a nyilatkozata...... SZÁNALMAS . 4 meccsből 3 a miénk volt (a tegnapi 11es nem számít) és a kiállításokért nem a bírókat kell bántani meg nem arra kell fogni a kiesést, hanem azt kell mondani hogy JOBB csapat a BARCA és befogni a száját.
AZ IDÉN GYŐZNI KELL