de ne legyen igazam,és a 90+-ban most egyenlítsen az ellen

Nem nyeri!! Szugeráljunk együtt!ozsimiki írta:Legjobb forgatókönyv LENNE:
Ma max x-el a Madrid.
Utána 7végén győz az Atma és mi is (ezek utána tök mind1,h a Madrid is), és akkor úgy megyünk az utolsó fordulónak,h ha nyerünk bajnokok vagyunk, ha nem, akkor meg az Atma. De a Madrid tuti nem.
nah így,h leírtam tuti,h a legvégén megnyeri ezt a meccset a Real
Be is kapcsolom a tv-t.Leon írta:Ronaldo megsérült a Valladoid ellen a 9.percben és lecserélték!
ferninho írta: a Real hétvégén a Celtával játszik, ott meg tudjuk ki az edző.... és tudjuk hova megy majd valószínűleg nyáron.
na de kicsit előreszaladtam, holnap kemény meccse lesz a Realnak, először az lesz a fontosabb.
na de kicsit előreszaladtam, holnap kemény meccse lesz a Realnak, először az lesz a fontosabb.A Málaganak is érdekében áll, hogy megverje az Atlético Madridot és ezáltal közelebb hozza a Real Madrid bajnoki álmait. Az andalúziai klub ugyanis 1 millió eurót kap, amennyiben Isco bajnok lesz, valamint további egyet, ha a Bajnokok Ligáját is megnyeri. Forrás: Madridom.hu
ha már a kiélezett helyzetek...ferninho írta:A Real vezetett egymás ellenivel (0-1 Baptista és 3-3), mert egyenlő pontszám volt és mögöttük kettővel a Sevillla (akik ekkor szintén X-eltek)LG írta: 2007-ben volt azt hiszem az utolsó előtti fordulóban hasonló, 2 ponttal mentünk a meccsek előtt, 90 percig vezettünk, a Real pedig x-re állt, ők lőttek egy gólt, mi kaptunk az Espanoltól, ráment a bajnokság.
2-1es vesztésre állt a Real és 2-1re vezetett a Barca és ha jól emlékszem valós időt tekintve olyan 17 másodperces volt a különbség a 2 gól között.
a Real meccsén Diego Milito és Nistelrooy, míg a Barca meccsén Tamudo és Messi duplázott (ugye Messi itt Maradonázott egyet és nem a szlalomról beszélek).
Felejthetetlen volt... de most inkább nem kezdenék bele semmilyen ömlengésbe akkorról![]()
ja amúgy érdemes visszaolvasni a 2006/2007es Élő Közvetítések topikot, már nem egyszer átrágtam magam rajta, pontosabban csak az utolsó 2 meccsen történteken, vannak benne szép dolgokbár nektek nem igen volt meg lenne ez vicces.
http://www.youtube.com/watch?v=VlKnbFW--Bc" target="_blankdon70at írta:Ne feledjetek azt a kissracot aki a Bernabeuban elovette a zubbonya alol a trombitajat es Barca mezben eljatszotta a Barca himnuszt a Real cimere elott. Az is eleg bator volt.
Mivel ez nem egy megyei szintű kis futball, ezért én nagyon merésznek mondanám a fiatalembert és felelőtlenségnek is. Nem okolom a srácot aki meglökte, ez egy "életérzés" és alap, hogy a csávó csak provokáció miatt ment be Madrid mezbe. Azt még hozzátenném, hogyha egy nyíregyházi ment volna de a diósgyőriek közé, hát lett volna dolguk a rendőröknek meg a halottkémeknek.Capon írta: Azt a Barca szurkolót aki viszont meglökte minden ok nélkül azt tényleg kivághatták volna, neki egy szava sem lehetett volna.
Már csak egy selfie-t kellett volna készítenie és máris kitört volna a tömegbunyó!Leon írta:"Öngyilkosság" élő adásban!![]()
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... ol-2333667
Azért megnéznék egy utést amint így beül a fradisták közé!
Én meg úgy gondolom, ha bármelyik csapat nyeri meg és az nem az Atletico, az jogtalanul nyeri meg.jenooo írta:Szerintem innentől bárki is lesz a bajnok, jogosan lesz az:
A Real vezetett egymás ellenivel (0-1 Baptista és 3-3), mert egyenlő pontszám volt és mögöttük kettővel a Sevillla (akik ekkor szintén X-eltek)LG írta: 2007-ben volt azt hiszem az utolsó előtti fordulóban hasonló, 2 ponttal mentünk a meccsek előtt, 90 percig vezettünk, a Real pedig x-re állt, ők lőttek egy gólt, mi kaptunk az Espanoltól, ráment a bajnokság.