Igazad van amiket írsz, igen szerencsénk volt sokszor, mint minden nagy csapatnak van,és ha gyengébbek is behúzzák nehezen. Ti is nyertek így meccset eleget,hogy 3szor odaértek a kapu elé,más semmi, és győztök 2-0ra.ferninho írta:
A Bilbao elleni meccs, ahol nyugodtan kikaphatott volna a Barca, csak jött Sanchez eltört lövése, amit Pedro berúgott, aztán meg a szabad, amit alapesetben lesért le is fújtak volna, mert a nem egy Barcás lesen volt és a kapus meg labda közé beálltak, direkt zavarni is, csak az egyik full retard Bilbaos befutott a kapuba és nem lett les... (máig nem értem, hogy lehetett valaki ilyen hülye) és gól...
De ez amit idézetbe raktam. Most komolyan?
Bale is lesen lett volna, ha a védőink nem hülyék,és nem lógnak be, és nem a saját térfeléről indul, a kupadöntőn.
Ilyet még életemben nem hallottam,hogy már ez is baj,hogy valaki belóg,és emiatt szerez gólt egy csapat. A gólok 99,8%-a ilyen,hogy nem előzi meg leshelyzet, mert belógnak a védők.
De végülis győzködjétek magatokat,hogy azért nyerünk bajnokságot,mert lőttünk egy gólt,ami nem volt les