Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én részben értek egyet csak a mai kritikákkal. Az hogy nem mentünk, nem akartunk az nem igaz szerintem ( kivéve Messit aki a mostanában megszokott közönnyel és nyegleséggel az arcán játszott ami engem is nagyon zavart ). A többiek én úgy gondolom mentek előre. Főleg Alexis és Dani Alves akik kifutották a lelküket ma kb. az teljesen más kérdés hogy milyen eredménnyel támadtunk.Capon írta:Én nem is tudom eldönteni, hogy hátul vagy elől vagyunk-e rosszabbak!?![]()
Szerintetek?![]()
Az a két szerencsétlen elől is, édes jó istenem.
10 évet öregedtem ennél a lövésnél kb. Ahogy vége lett a mi meccsünknek egyből átkapcsoltam az Atleticóra, ott volt még 2 perc és akkor jött ez a lövés. Elképesztő bravúr, nem túlzok, hogy talán 50 kapusból egy védi, hála az égnek az az egy ma a Malaga kapujában álltvisca el barca írta:save of the year. ilyeneket csak kahntól lehetett régebben látni
https://www.youtube.com/watch?v=k5Jhhj9uWY8" target="_blank
Hát ha Messit egy 3 mázsás sziklával hasonlítjuk össze, akkor igen, valóban jól játszott...ZBarca írta:Hát akkor ikszeltünk, de mégis bent vagyunk a bajnoki döntőben!![]()
A meccsről: gyengén játszottunk, csak Messi, Ini, Bartra és Adriano játszott jól.A többiek közül pedig Pedrito barátunknak, Alexisnek és Maschnak mennie kell... MUSZÁJ
![]()
Jövő héten győznünk kell, ami elég nagy feladat jelenleg. DE! Ne felejtsük el, hogy a szuperkupa visszavágójának végén Messi kihagyta a tizit... Ha pedig azt berúgta volna, most lenne egy győzelmünk.
Én még mindig bízom a csapatban, mert 1.: az Elche ellen szinte lehetetlen idegenben nyerni
2.: a nagy meccsekre mindig felszívjuk magunkat, ha a kulcsemberek 100%-osak.
Nem aggódok, az Atma kezd leereszteni.
ezt már nem először látom.... magát a tizit a 94. perc körül fújták be... mondjuk nem oszt nem szoroz... értem, hogy maga a 11est is "fura" volt finoman szólva, de legalább ne állítsuk úgy be, hogy 10 perces hosszabbítást kapott a Real. Legyen elég a kamu tizi.Leon írta: Azt ne feledjük,hogy az Elchét hazai pályán egész szezonban 2(!) csapat tudta megverni,Real pedig egy 97.percben kapott kamu tizivel!
ha nyertek is ugyanúgy meg kell verni az Atleticot, nem osztott nem szorzott.Szégyen. Hihetetlen, hogy még annak ellenére, hogy mi kezünkben volt a bajnokság, nem voltunk képesek gólt lőni a 14. helyen álló elchének. Mire fel ezek a fogadkozások korábban? Szánalmas, leég a bőr a pofámról.
Így már biztosra vehető, hogy bajnok lesz AtMa. Miért mondom ezt? Mert odahaza, az utolsó bajnoki meccsen holtbiztos, hogy nem fogunk nyerni, legjobb esetben csak X -elni fogunk. Nem tudom mit vártok ettől a szerencsétlen, lelketlen bagázstól......
Egyik legjobbunk volt, rossz meccset néztél?gránit írta:Alexis mellett még most is sokan kiállnak, én ma is erőtlennek éreztem. Bizonytalan, bátortalan, nincs benne átütő erő. Akarni akar, de ez kevés. Jövőre kell egy igazi gólgyáros, meg hátul is tömködni kell a lyukakat, mert Mascherano egyre reménytelenebb.