Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:36:50

Valóban nem volt ma hátul annyi baki, mint azt megszoktuk, mivel nem is gyakoroltak akkora nyomást rájuk. De nem a hátsó alakzatunkon múlt a legnagyobb Elche-ziccer, Mascherano meg ezt a meccset sem tudta lehozni anélkül, hogy a szurkolók felére szívinfarktust hozzon. Most megúsztuk kapott gól nélkül, abban már nem vagyok biztos, hogy ez jövő héten is így lesz.
"I may be wrong, but I doubt it."

(Charles Barkley)
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.05.11. 21:35:01

Csak azért van még esélye ennek a csapatnak, mert a másik kettő ad neki. A győzelemhez gólt kéne rúgni, de erre nincs esély. Lassú, ötlettelen csatárok, szétesett középpálya. Mindenki Dani Alvest nézi, és nem értik mit rohangál ez az ember. Tatára nem is figyelnek, mert az úgyse mond semmit, gőze sincs mi lehetne a taktika.
Talán jövő vasárnapig egy edzőváltás segítene.
Leon
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:33:49

Alexis ma kihajtotta belét is de a kapu előtt szokás szerint töketlenkedett,Pedróval együtt jó lenne ha lelépnének mert Pedro amit ma is leművelt az kritikátlan! #-o
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 21:32:28

Capon írta:Én nem is tudom eldönteni, hogy hátul vagy elől vagyunk-e rosszabbak!? :-k
Szerintetek? :D
Az a két szerencsétlen elől is, édes jó istenem.
Én részben értek egyet csak a mai kritikákkal. Az hogy nem mentünk, nem akartunk az nem igaz szerintem ( kivéve Messit aki a mostanában megszokott közönnyel és nyegleséggel az arcán játszott ami engem is nagyon zavart ). A többiek én úgy gondolom mentek előre. Főleg Alexis és Dani Alves akik kifutották a lelküket ma kb. az teljesen más kérdés hogy milyen eredménnyel támadtunk.
Hátul nem tudom mikor lettünk volna jók? Ha az az egyetlen helyzete sincs az Elchének? Az is azért mert ki kellett támadni akkor már. Jó, volt még a kapusunk hülysége, az óriási hiba volt, de ennyi.
Elől meg nem tudtunk velük egyszerűen mit kezdeni, kevés volt az ötlet, mindig belenyúltak az utolsó pillanatban, így is volt helyzetünk, nem éltünk vele, a második félidő már szenvedős volt, de nagyon stabil ez az Elche hátul, mi meg a késsel a nyakuonkon játszottunk, megremegtek itt a többi bajnokesélyesnél is a lábak mint láthattuk ma is ( meg korábban is ), nem csak nálunk.
Ezzel együtt persze az tény, ez a Barca nem az a Barca, távol van a Pep féle "aranycsapattól" mind játékban, mind mentalitásban. De ezt tudjuk, hogy ezekkel a játékosokkal ilyen felállásban ez már soha nem lesz újra olyan, változások lesznek és az után is idő kell majd, nem lepődnék meg ha a következő szezon is hasonló lenne még, mert ha jön 5-6 új ember egyből nem fog minden tökéletesen működni az olyan biztos mint hogy itt ülök.
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.11. 21:27:36

Én úgy örülök, hogy Alexis (is) ennyire jó volt ma ezek szerint. Jövőre játszhat majd Song helyett!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
CsocseX
Jugador del Barça

2014.05.11. 21:24:24

Elképesztő a bajnokság! Tényleg ha csak a kötelezőket behúztuk volna idén, toronymagasan nyertük volna a bajnokságot. Caballero teljesen közömbös volt számomra mindig is (magam sem tudom miért), viszont amit ma produkált, az valami zseniális. A Barcelonáról nem véleményeznék túl sokat.

Az utolsó fordulóban is természetesen mint mindig, teljes szivemből a kedvenc csapatom mellett fogok állni, viszont az esélyeket latolgatva (még hogy otthon is leszünk) nem tartom kiegyenlített párharcnak a mérkőzést. Könnyen elképzelhető szerintem egy amolyan Bayern - Real elődöntőhöz hasonló meccs. Nincs mese... Az Atlético Madrid játékosaiban ég a tűz, forr köztük a levegő, gigantikus edzőjük van, aki kritikák helyett még több olajat önt a tűzre, a közönségük szintén elképesztő, egy zseniálisan összeverbuvált együttes, akik nyerni akarnak ebben a szezonban. Nem úgy látom az elkövetkező mérkőzést, mint esélyt a Barçának hazai pályán, hanem mint egy végső leszámolást a tavalyi bajnokokkal szemben, egy végső leszámolást a tiki-taka ellen, kiöregedett vadászkutyák ellen, akiknek változásra van szükségük, frissítésre, erősítésre, fiatalításra.

Visca el Barça! Barça! FORÇAAAAA!!!

A Realt bár rendesen lemosták a végére... :D
Força Barça!
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:23:45

Kérdésre a válasz: szerintem hátul gyengébbek vagyunk. Elől egy Messivel vagyunk többek, ma is csak abban lehetett bízni, hogy egy szólóval eldönti a meccset.

Alexis meg úgy látszik, ha egy meccsen ad két jó labdát, fut négy métert, máris a legjobbnak kiáltják ki :D :D Remélhetőleg a vezetőség nem lesz vele ilyen elnéző és ott fent nem a szerecsenmosdatása zajlik. Mehet a Juvéba ő is. Adrianót viszont megtartanám, az ő lövéséhez hasonló átlövésekből kellett volna több.

(Charles Barkley)
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.11. 21:20:01

visca el barca írta:save of the year. ilyeneket csak kahntól lehetett régebben látni

https://www.youtube.com/watch?v=k5Jhhj9uWY8" target="_blank
10 évet öregedtem ennél a lövésnél kb. Ahogy vége lett a mi meccsünknek egyből átkapcsoltam az Atleticóra, ott volt még 2 perc és akkor jött ez a lövés. Elképesztő bravúr, nem túlzok, hogy talán 50 kapusból egy védi, hála az égnek az az egy ma a Malaga kapujában állt :)
Ha nem ott áll jövő héten nézhettem volna Afellayt, Cuencát és hasonló játékosokat a Nou Campban. Marhára nem érdemelnénk meg a bajnoki címet, de a fenét fogja ez érdekelni jövő héten. Óriási formajavulás kellene az viszont tény, mert jelenleg az Atletico jobb nálunk valljuk be.
Gokuci
Jugador del Barça

2014.05.11. 21:18:36

ZBarca írta:Hát akkor ikszeltünk, de mégis bent vagyunk a bajnoki döntőben! :D
A meccsről: gyengén játszottunk, csak Messi, Ini, Bartra és Adriano játszott jól. :roll: A többiek közül pedig Pedrito barátunknak, Alexisnek és Maschnak mennie kell... MUSZÁJ :!:
Jövő héten győznünk kell, ami elég nagy feladat jelenleg. DE! Ne felejtsük el, hogy a szuperkupa visszavágójának végén Messi kihagyta a tizit... Ha pedig azt berúgta volna, most lenne egy győzelmünk.
Én még mindig bízom a csapatban, mert 1.: az Elche ellen szinte lehetetlen idegenben nyerni
2.: a nagy meccsekre mindig felszívjuk magunkat, ha a kulcsemberek 100%-osak.
Nem aggódok, az Atma kezd leereszteni. :D
Hát ha Messit egy 3 mázsás sziklával hasonlítjuk össze, akkor igen, valóban jól játszott...
Volt 1 db 3-as cselsorozata, egy darab kapusba lőtt labdája és ennyiben ki is lehet fejezni, milyen jól játszott.
Ezen kívül féltette a lábát, elsétálgatott a kapu előtt és kocogott az indításokra.

Az első félidőben a csapat legjobbja megítélésem szerint az az Alexis volt, akinek szted mennie kell.
Eszméletlen küzdést leművelt, akart, csípett rúgott, harapott.
Ha még rajta kívül csak egy ember lett volna, aki elől visszatámad és nem sétálgat, mint Messike labdavesztésnél, még az is lehet, hogy esélyünk lett volna.
Fabregasra is kitérnék...
BŰNGYENGE!!!
Addig kell elzavarni, amíg van olyan, aki pénzt ad érte, mert még a nyakunkon marad.
A csapat fele a VB-re készül, azt hiszem ez világosan kiderült a mai meccsen is...
Erőltetett oldalpasszos tilitoli volt ma is.
Az Atletico ellen, ha csak nem történik Isteni csoda, akkor esélyünk sem lesz!
A mai produkción adnék a játékosoknak pár db nullát, meg 1-2 értékelhetetlent is...

Pl nem értem, minek ad be Messi szögletet, mikor egy db labda nem száll át a legelső védő fölött sem...
Miért kell neki jobb lábas szögből ballal elrúgni a labdát?
Ezek olyan dolgok, amik igencsak tudják bomlasztani a csapategységet...
Persze, mindenki tiszteli, becsüli, szereti, de a neve miatt nem minden az övé kell, hogy legyen.
Pl szabadrúgást Alexis egyetlen egyet rúgott el, ami a kaput is majd el vitte, olyan gól lett, azóta oda sem engedik, hogy lőjjön...
Mitől félünk, hogy esetleg bemegy?!?!

A társaság felén az akarás legapróbb jele nem látszott...
Ez a szégyen, nem az, hogy 0-0 lett az eredmény.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.11. 21:17:41

Én nem is tudom eldönteni, hogy hátul vagy elől vagyunk-e rosszabbak!? :-k
Szerintetek? :D
Az a két szerencsétlen elől is, édes jó istenem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Leon
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:16:24

Lehet itt össze-vissza szidni a Barcát de azt ne feledjük el,hogy a nálunk "királyabb" csapatok azaz a Real és az Atma az utolsó 2 meccsükön 1-1 pontot tudtak összekaparni!Mi meg kettőt! :)
Sőt a Real a legutóbbi 3 bajnokiján 9 pontból kettőt tudott összeszenvedni! :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:13:07

Laza, azért legyünk őszinték, Martino merítési lehetőségei sokkal korlátozottabbak. Azt mondod, átállhatott volna 3 védőre. Még 4 védővel is életveszély az a Mascheranóval felállt alakzat ott hátul, nem hogy hárommal! Xavi és Fabregas talán többet játszhatott volna együtt a szezon során, de nem a középpályán mennek el a meccseink, hanem azon, hogy Messin kívül nincs igazi góllövőnk. Pedro, Alexis, Tello, mind "vaktyúk is talál szemet"-féle üzemmódot képvisel, ha a hátukról bepattan, gól, ha nem, akkor nem. Nincsenek már itt Eto'o-k meg Henry-k. Nehéz helyzetben van azért Martino a keret szempontjából is.

(Charles Barkley)
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.11. 21:11:47

save of the year. ilyeneket csak kahntól lehetett régebben látni

https://www.youtube.com/watch?v=k5Jhhj9uWY8" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:09:36

Ez a szezon, hihetetlen. Valamikor a csúcson járatjuk a zsugát, valamikor pedig egy tyúkszaron elcsúszunk, és hónapokon át nyalogatjuk a sebünket. Első félidőben, amikor Ini bombája után semmi nem ment be egy dolog.. de a 2. félidőben sem változott a helyzet. Masch foggal körömmel küzdött, hogy bekapjunk egy gólt, Pedro alibi játéka pedig rémálom, mindig eszembe jut nem adtuk el 40-ért, amikor vinni akarták.. Alves egyik kedvencem, imádom a palit, de amikor fényezi magát, remélem eszébe jut, hogy ma róla eldönthették volna az egész nagy ligát úgy ahogy van. Fabregas is csetlik botlik, ide nem kell nagy taktikus edző meg kutya füle, lehet tényleg egy LE féle edző kell, aki önbizalmat és motivációt tud adni a játékosoknak, mert ez az egy, rohadtuk hiányzik.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Léfe
Entrenador del Barça

2014.05.11. 21:09:16

Rémitő, hogy egy ilyen létfontosságu meccsen nincs hajtás, akarás. Lassu és pontatlan játék - szinte hihetetlen erkölcsi szétesés. Ennyire tanácstalan támadójáték, senki sem volt átlagos, inkább gyengébb. Ezt nem lehet megmagyarázni, érthetetlen. Reikard utolsó éve köszön vissza.
Csoda lesz, ha megverjük az Atleticót.
menczel
Entrenador del Barça

2014.05.11. 21:08:50

én is kib... pipa vagyok, de álljon már meg a menet itt, hogy minden második "szurkoló" atletico bajnoki címet kíván. A józan eszünket azért még meg kellene tartani egy kicsit. Én jövőhéten kint leszek a stadionban és a belem kiüvöltöm a győzelemért, ugyanis nincs olyan h "megérdemelt" bajnoki cím meg "nem megérdemelt" győzelem. Én mint élsportoló mondom, hogy aki nyer az megérdemli mindig, mert jobban csinálta, mint az ellenfele. A vesztesnek meg marad a "megérdemelt-e" siránkozás.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.05.11. 21:08:11

Granada, Valladolid, és az Elche ellen összesen 0 gólt sikeredett szerezni. Változtatni kell elől is, mese nincs. Sokszor tiszta helyzet sem akad.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ferninho
Madridista

2014.05.11. 21:06:19

Leon írta: Azt ne feledjük,hogy az Elchét hazai pályán egész szezonban 2(!) csapat tudta megverni,Real pedig egy 97.percben kapott kamu tizivel!
ezt már nem először látom.... magát a tizit a 94. perc körül fújták be... mondjuk nem oszt nem szoroz... értem, hogy maga a 11est is "fura" volt finoman szólva, de legalább ne állítsuk úgy be, hogy 10 perces hosszabbítást kapott a Real. Legyen elég a kamu tizi.

ja és itt van Caballero utolsó perces védése, aki még nem látta
https://www.youtube.com/watch?v=YCsY_Ml1Z8o" target="_blank
Szégyen. Hihetetlen, hogy még annak ellenére, hogy mi kezünkben volt a bajnokság, nem voltunk képesek gólt lőni a 14. helyen álló elchének. Mire fel ezek a fogadkozások korábban? Szánalmas, leég a bőr a pofámról.

Így már biztosra vehető, hogy bajnok lesz AtMa. Miért mondom ezt? Mert odahaza, az utolsó bajnoki meccsen holtbiztos, hogy nem fogunk nyerni, legjobb esetben csak X -elni fogunk. Nem tudom mit vártok ettől a szerencsétlen, lelketlen bagázstól......
ha nyertek is ugyanúgy meg kell verni az Atleticot, nem osztott nem szorzott.
ha az Atletico nyer, akkor lett volna gáz, így lényegtelen volt, hogy a Barca nyer vagy Xet játszott most.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2014.05.11. 21:08:21-kor.
madridista
Laza
Capitá del Barça

2014.05.11. 21:06:02

addig amíg egy granada,getafe,elche !!!!!
eltudja venni a a bajnoki címünket,addig abszolút felesleges ide hummels reus vagy mit tudom én mit szeretnének!
és a leszebb hogy utolsó 5 meccsen 8pontot szedtünk össze és még mindig van esély matematikailag(!) egyébként semmi!
ha az atmából 2játékost kiállítanak akkor is 0-0 lesz a vége... kivéve ha nem kapunk kontra gólt.
én azt mondom hogy ezen a meccsen ki is kaphattunk volna!
persze voltak helyzetek nekünk is,de egy elche ellen ha már arról beszélünk mennyi helyzetnk volt régen rossz! ha egy hétig tart a meccs akkor se rugtunk volna gólt!
és megnyugtatok mindenkit... sem agüeró,reus,stb.-vel se leszünk előrébb!

guardiola ilyen helyzetben át állt három védőre,vagy valami,martino olyan mint egy "semmi-pro" szintű robot edző! nincs mecsközben taktikai lépése.
semmi elképzelés a játékban,ivelgetünk egy messinek...jézusom...az még Beckham-net is megizzasztaná nem hogy dani alvest!
nah de legyük egy kicsit realosok: "majd jövőre"!! :lol: :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.05.11. 21:05:26

Gyalázatos volt. Elképesztő, hogy elvileg győzelmi kényszerben lépnek pályára, és azután kezdenek el hajtani egy ELCHE! ellen, amikor vezet a Malaga az ATMA ellen...
Messi felháborító volt azzal a közönnyel az arcán, ezért kár volt odaadni neki a világ összes pénzét az új szerződésében.
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:05:19

Akkor vissza is kérdezek, melyik meccset nézted? :D Mert én ma sem láttam tőle semmit, erőlködött, próbálkozott, de semmi kézzelfogható eredményt nem tesz le az asztalra.

Legjobbat igazán ki sem tudnék emelni, ma talán Alves volt a legjobb. Három nagy szerelése is volt, nem rajta múlott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2014.05.11. 21:05:53-kor.

(Charles Barkley)
Deus
Boixos Nois

2014.05.11. 21:04:55

Kép

Szégyen. Hihetetlen, hogy még annak ellenére, hogy mi kezünkben volt a bajnokság, nem voltunk képesek gólt lőni a 14. helyen álló elchének. Mire fel ezek a fogadkozások korábban? Szánalmas, leég a bőr a pofámról.

Így már biztosra vehető, hogy bajnok lesz AtMa. Miért mondom ezt? Mert odahaza, az utolsó bajnoki meccsen holtbiztos, hogy nem fogunk nyerni, legjobb esetben csak X -elni fogunk. Nem tudom mit vártok ettől a szerencsétlen, lelketlen bagázstól......
KépKép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.11. 21:04:32

Hát akkor ikszeltünk, de mégis bent vagyunk a bajnoki döntőben! :D
A meccsről: gyengén játszottunk, csak Messi, Ini, Bartra és Adriano játszott jól. :roll: A többiek közül pedig Pedrito barátunknak, Alexisnek és Maschnak mennie kell... MUSZÁJ :!:
Jövő héten győznünk kell, ami elég nagy feladat jelenleg. DE! Ne felejtsük el, hogy a szuperkupa visszavágójának végén Messi kihagyta a tizit... Ha pedig azt berúgta volna, most lenne egy győzelmünk.
Én még mindig bízom a csapatban, mert 1.: az Elche ellen szinte lehetetlen idegenben nyerni
2.: a nagy meccsekre mindig felszívjuk magunkat, ha a kulcsemberek 100%-osak.
Nem aggódok, az Atma kezd leereszteni. :D
Kép
Komiszka
Jugador del Barça

2014.05.11. 21:03:59

gránit írta:Alexis mellett még most is sokan kiállnak, én ma is erőtlennek éreztem. Bizonytalan, bátortalan, nincs benne átütő erő. Akarni akar, de ez kevés. Jövőre kell egy igazi gólgyáros, meg hátul is tömködni kell a lyukakat, mert Mascherano egyre reménytelenebb.
Egyik legjobbunk volt, rossz meccset néztél?
gránit
Director del Fútbol

2014.05.11. 21:00:22

Alexis mellett még most is sokan kiállnak, én ma is erőtlennek éreztem. Bizonytalan, bátortalan, nincs benne átütő erő. Akarni akar, de ez kevés. Jövőre kell egy igazi gólgyáros, meg hátul is tömködni kell a lyukakat, mert Mascherano egyre reménytelenebb.

(Charles Barkley)
Válasz küldése