Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 nyárral ezelőtt ugyanebben a korban Thiago Silva néhány millióval kelt csak el többért. Jó játékos Luiz, de azért nem rakom szembe Thiagoval. Akkor sokalltuk a pénz, most nem? 30 millió körüli összegnél meg kéne állni.etooka9 írta:O minosegi igazolas lenne es a minoseget pedig megkell fizetni. Inkabb fizessunk ki erte ennyit, minthogy megint kv igazolas nelkul zarjuk a nyarat.
Én eddig nem olvastam/hallottam sajnos Hummelsről,hogy klubot akarna váltani,nem csak a Barcába nem akar jönni de máshova sem ahogy Reus sem,jól érzik magukat Dortmundban.csababarca írta:Leon írta:Arra még gondoltatok,hogy azért hozzák Luizt és azért ennyiért mert nincs más leigazolható klasszis védő?![]()
Most komolyan megint az legyen mint tavaly,hogy könyörgünk valamelyik ásznak (pl T. Silva) aki végül nem jön és megint klasszis védő nélkül maradjunk?!![]()
Ha ennyi az ára akkor ennyi,el kell hozni és kész!
Már bocs,de ha egy Dortmunddal nem tudunk már versenyezni, és nem tudunk Hummelsnek perspektívát kínálni,az már rég rossz,akkor menjenek el a felelős személyek inkább kapálni. Ugyanez Mangala-Porto,Tottenham-Verthongen viszonylatban.
Azért nem gondolom,hogy a játékosokat nem vonzaná az,hogy nálunk játszhatnak. Valamit mégis rosszul csinálnak az embereink,ha nem tudunk versenyezni ezekkel a klubokkal sem.
O minosegi igazolas lenne es a minoseget pedig megkell fizetni. Inkabb fizessunk ki erte ennyit, minthogy megint kv igazolas nelkul zarjuk a nyarat.Jester írta:David Luizban tényleg csak az ára a rossz. Semmi több. Én nem fanyalognék...
Évek óta problémák vannak a védelemmel kb. mint a Messifüggőséggel most végre tesznek valamit.
Leon írta:Arra még gondoltatok,hogy azért hozzák Luizt és azért ennyiért mert nincs más leigazolható klasszis védő?![]()
Most komolyan megint az legyen mint tavaly,hogy könyörgünk valamelyik ásznak (pl T. Silva) aki végül nem jön és megint klasszis védő nélkül maradjunk?!![]()
Ha ennyi az ára akkor ennyi,el kell hozni és kész!
Egy problema van, hogy Reus es Agueron kivul mas nagy tamado spiler neve nem is merult fel. En a nemetet szivesebben lattam volna nalunk, egyszeruen zsenialis es neki aztan lett volna sikerehsege az biztos. Viszont ha az argentin jon akkor se leszek szomoru.Leon írta:A Marca is lehozta a hírt David Luizról így eléggé esélyes a dolog:
http://www.marca.com/2014/05/13/en/foot" target="_blank ... 78511.html
Engem nem érdekel,hogy mennyibe kerül (36ot írnak) csak legyen már itt egy világklasszis védő!
Ha már a a Hummels(sérülékeny,esetenként lassú), T.Silva (30éves ráadásul szoc segélyre szorul) kettős közül egyik sem jön akkor a 189 cm magas legjobb korban lévő sérüléseket elkerülő és gyors David Luiz idekerül akkor elmondhatjuk,hogy van ismét egy top ötben lévő kh-nk.!![]()
Egy Piqué/Barta +David Luiz+Alba négyessel már is bivalyerős lesz a védőfalunk,egyedül Alves helyére kellene valaki értelmes egyén.De ha nem az sem baj,egy Adriano+Montoya kettőssel én simán neki mernék állni a szezonnak.
A hátsó alakzatunk szerintem eddig jól alakul és kb 50 millióbl meg is van oldva a jó kapus+klasszis középső védő kérdés,tessék kicsit jobban örülni!![]()
Előre kellene valami jó erősítés,de most,hogy Reus lenyilatkozta,hogy marad a BVB-ben ,Aguero felé hajlok!![]()
Mert mi van ha Messinek jövőre sem lesz nagy kedve játszani,akkor kb egyedül Neymar marad aki megoldja a dolgokat ameddig le nem sérül...
Egyetértek. Mondjuk én a vezetőségre eleve régóta nagyon haragszom mert egyik baklövést követik el a másik után és bőven sárosak abban, hogy ilyen helyzetbe került a csapat mostanra amilyenbe. Ez egy újabb baklövés lenne.Chino írta:Egy olyan játékosról beszélünk akire az aktuális csapatában nem is nagyon számítanak, két év múlva lejár a szerződése és úgy néz ki elkötelezett a Barca felé. És így adjunk érte 36-39 milliót??? WTF
Szerintem 30, de maximum 32 a plafon. Efelett szóba sem érdemes állni velük. Arról nem is beszélve, hogy a Chelsea-nél van olyan anyagi háttér, hogy ne kelljen minden egyes fillérért harcolni. Nehogy azt mondják már, hogy Abra-papának ezen múlik, hogy megszerezze Costát. Ennyiért Hummelst is el lehetne már hozni, de Vertonghent is bőven alatta. Azért ne csináljunk már hülyét magunkból. Ha a vezetőség meg akarja buktatni magát, a legjobb irányban halad.
Szerintem az a +4M kulonfele bonuszokbol jonne ossze. Ahogy mar irtak elottem, ebbol akarjak fedezni Costa arat, de a vezetoseget ismerve nem adunk erte 39 milliot.Chino írta: Luiz 39 milliója szerintem kacsa. Tavaly is 35 milliós volt az árcédula, idén pedig már eggyel kevesebb év van a szerződéséből plusz az edző sem ragaszkodik hozzá. Ha kiadunk érte annyit még dilettánsabb a vezetőség mint gondoltam.
Ez idén pont nem igaz rá. A komoly meccseken is lehet számítani rá, illetve nem egyszer az ő góljaival mentettünk pontot/pontokat.palesz77 írta:
Ugyan ez igaz Alexisre is, rém szimpatikus csávó, de a komoly meccseken ő sem tényező általában. Viszont mindkettőjüket semmikép sem adnám el, kell ilyen ember is a csapatba mint ők, csak nem kezdőként kéne számolni velük.
Én is megörültem, amikor Pedros hírt olvastam, de sajnos a Daily Mail a fő forrása a cikknek, ami kb a Blikk színvonalán van..Leon írta:Állítólag az Arsenal vinné a csodálatos Pedro-Sánchez duót!
Én egy 40ért azonnal adnám is oda őket!![]()
Sanchezért egyébként 20-25 körül adnának,de Pedro áráról még nem mondtak semmit,vajon miért?
Nekem az a fő bajom vele, hogy eszméletlenül súlytalan. A nagyok ellen meg aztán főleg, most gyorsan megnéztem, egyedül a Bilbao ellen lőtt gólt, de emlékezhetünk az is mi volt.. Pár éve még emlékszem, hogy rendre gólokat lőtt a rangadókon, sok pontot mentett nekünk, de ez egy ideje már hiányzik - kivétel a Bilbao és a Levante elleni meccsek. Igazából nem zavar ha marad, mindenáron nem is válnék meg tőle, de ha valaki jó pénzt ad érte, akkor nem fogok szomorkodni ha elmegy.Varatrix írta:Pedrot idén nyáron is csak védeni tudom.![]()
15 gólos csere csatár, ahány percet ő játszott, bomba teljesítmény. Ha őt nem zavarja a keretben elfoglalt helye, úgy én ragaszkodom a megtartásához.
Persze értem én hogy nekünk Reusok meg Agüerok kellenek, még ha valaki padozna is...
Mert pedrito felbecsulhetetlen erteku.Leon írta:Állítólag az Arsenal vinné a csodálatos Pedro-Sánchez duót!
Én egy 40ért azonnal adnám is oda őket!![]()
Sanchezért egyébként 20-25 körül adnának,de Pedro áráról még nem mondtak semmit,vajon miért?
én sem, de háthaMichaaBee írta:Az mekkora biznisz lenne, el se hiszem, hogy a mi vezetőségünk ilyet csináljon...
Akkor már jobban járnánk, ha ezt a 39-et inkább az Atléticónak perkálnánk.visca el barca írta:állitolag costa 39 millios árát egy az egyben fedezni akarják luiz eladásával... hát ismerve a veztőségünket ebből fontas lesz