Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem eddig a címvédő volt csak automatikus résztvevő és első kiemelt, de talán már ezt is megszüntették, de ebben nem vagyok teljesen biztos:)etooka9 írta:Eddig en is ezt hittem , de akkor a juve-city-psg trio, hogy kerul a 2. kalapba?MQuC írta:A bajnokok mindenképpen első kalaposok lesznek, nem?Valaki mondja már el, hogy a Benfica miért van minden évben az 1. kalapban?
Eddig en is ezt hittem , de akkor a juve-city-psg trio, hogy kerul a 2. kalapba?MQuC írta:A bajnokok mindenképpen első kalaposok lesznek, nem?Valaki mondja már el, hogy a Benfica miért van minden évben az 1. kalapban?
Gondolom az Uefa együttható, vagy mi a szösz miatt, ami magas lehet nekik mert az EL-ben rendre jól szerepelnek.MessiCesc írta:Valaki mondja már el, hogy a Benfica miért van minden évben az 1. kalapban?
Az, hogy az ítélet mennyire "megviselte" őket, azon is látszódik, hogy azonnal elfogadták, nem fellebbeznek. Nagyjából, mintha én 5.000 Ft-ot fizetnék egy kisebb szabálysértésért.Game90 írta:Hatvanmillió euróra büntette az UEFA a Manchester Cityt és a PSG-t, miután a két klub vétett a szervezet pénzügyi fair play szabályai ellen. A manchesteri együttes a következő Bajnokok Ligája-szezonra a 25 fős helyett csak 21 fős keretet nevezhet.
Az a 60 millió biztos a földhöz vágja őket, 25 játékos helyett meg csak 21, na bumm.
Ez a nagy izgalom miatt történt, vagy őő..?visca el barca írta:nagy volt az öröm sevillában
http://sport.hir24.hu/labdarugas-europa" target="_blank ... labdarugo/
herlius írta:Azért ez a "megütötte" elég erős csúsztatás. Úgy lett 0-0 a meccs, hogy szinte végig a Benfica volt veszélyesebb és szvsz jobban meg is érdemelték volna a kupát. Ezzel a logikával akár a Celta Vigo is lehetne a világ legjobb csapata, hiszen simán megcsapták azt a Realt, amelyik simán kiütötte a BL és Klub-VB címvédőjét.Boixos írta:azért az érdekes, h az a sevilla, amelyik úgy ötödik a spanyol bajnokságban, h az előtte levő kilenc ponttal előzi, megütötte azt a benfikát, amelyik a döntőért kiszórta azt a juventust, akik izzadtság nélkül, a jobb kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé szaladgálva nyerték meg a serie a-t.
kb itt tart ma az olasz klubfutball...
Azért ez a "megütötte" elég erős csúsztatás. Úgy lett 0-0 a meccs, hogy szinte végig a Benfica volt veszélyesebb és szvsz jobban meg is érdemelték volna a kupát. Ezzel a logikával akár a Celta Vigo is lehetne a világ legjobb csapata, hiszen simán megcsapták azt a Realt, amelyik simán kiütötte a BL és Klub-VB címvédőjét.Boixos írta:azért az érdekes, h az a sevilla, amelyik úgy ötödik a spanyol bajnokságban, h az előtte levő kilenc ponttal előzi, megütötte azt a benfikát, amelyik a döntőért kiszórta azt a juventust, akik izzadtság nélkül, a jobb kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé szaladgálva nyerték meg a serie a-t.
kb itt tart ma az olasz klubfutball...
Ez igaz. Meg az is, hogy a sevilla kapusa szabálytalanul kilépett a két megfogott lövés előtt (főleg Cardozo lövésénél), és ezt 3 bíró "nézte" közvetlen közelről. Kicsit megmosolyogtató volt.BarcafanTomee írta: Rodrigo meg Cardozo úgy rúgták a büntetőt mintha 80 éves mozgássérült bácsik lennének. Már a nekisétálásnál lehetett látni, hogy kihagyják.
a hosszabbításban mostmár bármi lehet. Benficának hozni kellett volna 90 perc alatt, innen már inkább lutri. Főleg ha büntetők lesznek.mess2009 írta:érdekes, nyílt sisakos meccs, kicsit több Benfica helyzettel, de a Spanyolok jó védelme mellett a szerencse is ott játszik.
a Portugálok jobban támadnak egész gyorsak és jól bánnak a labdával, de a kapu előtt nem elég higgadtak.
Emery emberei sok labdát elszórnak az előre vagdosással, egyben játékba hozva az ellenfelet.
a két félidő alapján inkább a Benficát jósolnám a kupára, de persze bámi lehet.