A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
mess2009 írta:ebből az átigazolási katyvaszból csak egyben vagyok biztos: a Barcelona jelenlegi -a játékos utánpótlásért felelős - menedzsmentje méltatlan a klubhoz és még a gyengébb szezont futó első csapathoz is. ez tényként igazolható a Pep. utáni edző kálváriával és a kiürült kerettel. a többi jó játék itt a fórumon, és alkalmanként jó téma a médiumoknak. na meg ott a jó kis közmondás is"...a fejétől bűzlik a ...."

Igazából teljesen mindegy, mert ha jó lenne a támogatás egy középszerű csatárból is félistent lehet csinálni. Szélen meg középen megélnkitjük a támadásunkat akkor kb egy rongybaba is állhat bent. De ha ezt nem tesszük akkor viszont tényleg zsebbe kel nyúlni, mert he egy 9estől várjuk csupán a megoldást az bárki nem lehet.etooka9 írta:Mandzukicot en is jo megoldasnak tartom, szerintem olyan 15-17 millioba fajna a leigazolasa. A bayernben is szepen termelte a golokat (43/27). Ahogy leirtad, magas, gyors, jol fejel es garancia a golokra. Viszont azt kizartnak tartom, hogy erkezese miatt Messit visszabb tolna barki is kp-ra.Aaron3991 írta:A megoldast en mar regota mondom. Mario Mandzukicnak hivjak. Pepnel ugyan ugy kegyvesztett lett mint anno Eto'o az okat csak o tudja de a teljesitmenye miatt kihagyni nem tudta eddig mint ahogy anno a kamerunit se, azonban Lewa leigazolasaval letszamfelettive valt igy a nyaron meg fognak tole valni valoszinuleg. A Bayern most Barca 2.0 es naluk nagyon fosta a golokat, kerdem en nalunk miert ne tenne? Technikas(szerintem, gondolom lesz aki vitatkozik ezzel), magas, jol fejel mi kell meg? Es en siman eltudom kepzelni a 4-3-3ban ugyh Messit visszahuznam kozeppalyasnak igy ha a pletykak igazak es Fabret nagyon el akarjuk adni nem is lenne akkora gond. Messi igy is a kozeppalyasaink nyakan log igy akkor nem zavarna oket es melysegbol tudna osztogatni es betorni a vedelembe es ami meg fontosabb kozepen igy mindig lenne egy magas megjatszhato jatekos igy a szelsoinknek nem kellene mindig megfordulni mert egyedul allnak a szelen es nincs kinek bejatszani. Varom a velemenyeket!

Mandzukicot en is jo megoldasnak tartom, szerintem olyan 15-17 millioba fajna a leigazolasa. A bayernben is szepen termelte a golokat (43/27). Ahogy leirtad, magas, gyors, jol fejel es garancia a golokra. Viszont azt kizartnak tartom, hogy erkezese miatt Messit visszabb tolna barki is kp-ra.Aaron3991 írta:A megoldast en mar regota mondom. Mario Mandzukicnak hivjak. Pepnel ugyan ugy kegyvesztett lett mint anno Eto'o az okat csak o tudja de a teljesitmenye miatt kihagyni nem tudta eddig mint ahogy anno a kamerunit se, azonban Lewa leigazolasaval letszamfelettive valt igy a nyaron meg fognak tole valni valoszinuleg. A Bayern most Barca 2.0 es naluk nagyon fosta a golokat, kerdem en nalunk miert ne tenne? Technikas(szerintem, gondolom lesz aki vitatkozik ezzel), magas, jol fejel mi kell meg? Es en siman eltudom kepzelni a 4-3-3ban ugyh Messit visszahuznam kozeppalyasnak igy ha a pletykak igazak es Fabret nagyon el akarjuk adni nem is lenne akkora gond. Messi igy is a kozeppalyasaink nyakan log igy akkor nem zavarna oket es melysegbol tudna osztogatni es betorni a vedelembe es ami meg fontosabb kozepen igy mindig lenne egy magas megjatszhato jatekos igy a szelsoinknek nem kellene mindig megfordulni mert egyedul allnak a szelen es nincs kinek bejatszani. Varom a velemenyeket!

Falcaonak nem hiányzik Spanyolország?zola8787 írta:
Eto'o? Ibra? Ja nem
Szerintem Suárez vagy senki, de ő drága, annyit meg úgysem fizet ki ez a skót vezetőség, szal maradunk a szenvedésnél és várjuk, hogy Messi ismét varázsoljon. :S
zola8787 írta:Eto'o? Ibra? Ja nemvisca el barca írta:nem kell ide klasszikus 9-es majd bojan megoldja![]()
viccet félretéve ha át akrnánk állni a klasszikus center játékra csak az elit jöhet szóba. az meg nagyon sok pénz
Szerintem Suárez vagy senki, de ő drága, annyit meg úgysem fizet ki ez a skót vezetőség, szal maradunk a szenvedésnél és várjuk, hogy Messi ismét varázsoljon. :S

Eto'o? Ibra? Ja nemvisca el barca írta:nem kell ide klasszikus 9-es majd bojan megoldja![]()
viccet félretéve ha át akrnánk állni a klasszikus center játékra csak az elit jöhet szóba. az meg nagyon sok pénz
Ibra már tűkön ül...visca el barca írta:nem kell ide klasszikus 9-es majd bojan megoldja![]()

Meg kéne várni L.E.-t.Jöbb lenne ha ő is itt lenne a válogatás kezdetekor.Leon írta: Már csak 2 hét van az igazolási szezon kezdetéig és lassan minden bajnokságnak vége,jó lenne ha a Barca elkezdene szóba állni a nagy nevekkel mielőtt lemaradunk róluk!

Ki az, aki ebből a keretből már mindent megnyert, mert egyre kevesebb ilyen játékos van, pl Messi, Iniesta, Busquets és mit ad isten még mindig ők a legjobbak. Ide nem két sztárjátékos kell, hanem két év kemény munka és új vezetőség, mert ezek eddig csak rombolni tudtak Rossellel az élen.Varatrix írta:Miből gondolod hogy nem, csak mert nem írja a blikk? Nem tudjuk mi zajlik a színfalak mögött.MichaaBee írta:Én inkább azt nem értem, hogy a 30 millió illetve az alatti tökéletes megoldások, mint például Benatia vagy Vertonghen miért nem merülnek fel még csak pletyka szinten sem?
Viszont a pletykák is racionálisnak tűnnek, hogy jönne Luiz nagyobb összegért, plusz Musacchio és/vagy Laporte. Lehetséges akár 3 belső védő is, és egy ilyen triót most simán aláírnék.
Miből gondolod hogy nem, csak mert nem írja a blikk? Nem tudjuk mi zajlik a színfalak mögött.MichaaBee írta:Én inkább azt nem értem, hogy a 30 millió illetve az alatti tökéletes megoldások, mint például Benatia vagy Vertonghen miért nem merülnek fel még csak pletyka szinten sem?
mess2009 írta:tökéletesen egyetértek! sőt itt van előttünk az élő példa: a matracosok! gyakorlatilag nevesincs emberek nőttek fel egy jószemű edző nyomán egy szinte tökéletes védelemmé. megkockáztatom éppen a tegnapi Sevilla meccs nyomán is, hogy a Liga emberanyagából nagyságrendekkel jobb védelmet lehetne összerakni (konkrétan vásárolni) mint a jelenlegi ahelyett, hogy a méregdrága sztárokat kóstolgatják évek óta! (Hummels, Silva,D.Luiz,...stb)MichaaBee írta:Én inkább azt nem értem, hogy a 30 millió illetve az alatti tökéletes megoldások, mint például Benatia vagy Vertonghen miért nem merülnek fel még csak pletyka szinten sem?Sorban állunk a 40-50 milliós Silváért meg Luizért, amikor legalább annyira megbízható vagy még jobb védőket is találhatnak sokkal nyomottabb áron.
Luiz jó játékos, de a fegyelmezetlenségei és a 39 milliós árcédulája miatt nem ragaszkodom hozzá, csak ha végképp nincs más lehetőség. Márpedig van azért...

tökéletesen egyetértek! sőt itt van előttünk az élő példa: a matracosok! gyakorlatilag nevesincs emberek nőttek fel egy jószemű edző nyomán egy szinte tökéletes védelemmé. megkockáztatom éppen a tegnapi Sevilla meccs nyomán is, hogy a Liga emberanyagából nagyságrendekkel jobb védelmet lehetne összerakni (konkrétan vásárolni) mint a jelenlegi ahelyett, hogy a méregdrága sztárokat kóstolgatják évek óta! (Hummels, Silva,D.Luiz,...stb)MichaaBee írta:Én inkább azt nem értem, hogy a 30 millió illetve az alatti tökéletes megoldások, mint például Benatia vagy Vertonghen miért nem merülnek fel még csak pletyka szinten sem?Sorban állunk a 40-50 milliós Silváért meg Luizért, amikor legalább annyira megbízható vagy még jobb védőket is találhatnak sokkal nyomottabb áron.
Luiz jó játékos, de a fegyelmezetlenségei és a 39 milliós árcédulája miatt nem ragaszkodom hozzá, csak ha végképp nincs más lehetőség. Márpedig van azért...
etooka9 írta:Maxi Pereira nagyot jatszik az el dontoben. Csodalkozok, hogy az o neve meg nem merult fel Alves potlasaval kapcsolatban. Bar mondjuk mar lassan o is 30.

Csodálkoznék, ha felmerült volna...:etooka9 írta:Maxi Pereira nagyot jatszik az el dontoben. Csodalkozok, hogy az o neve meg nem merult fel Alves potlasaval kapcsolatban. Bar mondjuk mar lassan o is 30.