Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt az adott pillanatban eleg nehez megitelni, de valoban tevesen ervenytelenitettek Messi goljat sajnos.Erxy írta:Messi gólját tévesen ítélték lesnek, mert a labda az ellenfél játékosától pattant Leo elé, ezért nem számít lesnek. Videó
Igen, a tavasza tényleg szörnyű volt, ehhez kétség sem fér, de tegnap legalább rajta is látszott, hogy akar valamit. Tudom, hogy Messinél a gólok és gólpasszok száma a mérce, de ha ezt lecsökkentjük a labdavezetésre (dribblingre), akkor nem is volt egy nulla tegnap. Nem akarom, hogy bárki is mániákusnak tartson, csak rá akarok mutatni, hogy tegnap nem egy 0 Messit láthattunk játszani, de az is igaz, hogy nem volt jó meccse.corol írta:ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.
ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.ZBarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=TX345aHlDl4" target="_blankzola8787 írta:Na már megint. Oké gyenge volt a játékosok nagy részének a teljesítménye, de ettől függetlenül futott mindenki kivéve Messi. Na ez a vicc.Léfe írta:Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
http://www.youtube.com/watch?v=TX345aHlDl4" target="_blankzola8787 írta:Na már megint. Oké gyenge volt a játékosok nagy részének a teljesítménye, de ettől függetlenül futott mindenki kivéve Messi. Na ez a vicc.Léfe írta:Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
Na már megint. Oké gyenge volt a játékosok nagy részének a teljesítménye, de ettől függetlenül futott mindenki kivéve Messi. Na ez a vicc.Léfe írta:Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
azért el nem passzolnám a gyereket, egy szrabb szezon mindenkinél benne van a a pakliban és ő is emberből van, ezer aranylabda ide vagy oda, de sztem az arabok eleve egy kilóval, kiló hússzal a zsebükben veszik fel a telefont, amikor a Klubbot kóstolgatják messiügyben, gondolom, kis presszing után a 150et is lazán odatennék.hank1ee írta:Ki kell várni a következő szezon végéig. Ha pedig ugyanezt a játékot nyújtotta, meg kell próbálni eladni. Csak melyik klub fog érte fizetni 150 milliót?Még az arabok se ilyen buták szerintem.
Az rajtunk nem segít. A rajtunk alatt a Barca szurkolókat értem, aki Messi szurkoló inkább, az lehet, hogy jobban fogja magát érezni. Nekem inkább borzasztóan antipatikus, hogy mikor VB/EB van, akkor a játékosaink teljesen ellazsálják a tavaszi szezont. Értem én, hogy minden játékosnak fontos a válogatott, de attól még nem kéne leköpni a klubcsapatukat, akinek köszönhetik, hogy lett belőlük valaki egyáltalán. De itt a Barcában ezt is meg lehet csinálni, sőt, fizetésemelés jár érte.ZBarca írta: Ne aggódjunk, bízzunk a sorsban, hogy Messi a vb-n tündökölni fog!
Fifában elmenne....ZBarca írta:Én kíváncsi lennék, mit tud összehozni egy Messi-Suarez-Neymar hármas. Mondjuk így:Jester írta:Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele. Megmarad e a hamis kilences pozíciója és folytatódik a szenvedés? Visszateszik a szélre? Vagy igazolnak elé egy vérbeli centert?
Neymar-----Suarez-----Messi
Nem lenne kutya, az biztos!
Én kíváncsi lennék, mit tud összehozni egy Messi-Suarez-Neymar hármas. Mondjuk így:Jester írta:Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele. Megmarad e a hamis kilences pozíciója és folytatódik a szenvedés? Visszateszik a szélre? Vagy igazolnak elé egy vérbeli centert?