Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
na0421
Barça B

2014.05.18. 15:16:23

Hát az ismétlés alapján tényleg Atletico játékosról került Messi elé a labda, de azért bíró legyen a talpán, aki ott az adott szituációban helyesen megállapítja, hogy kinek a lábáról hátáról kezéről arcáról került Messihez. A partjelző meg kb. annyit láthatott az egészből, hogy Messi vagy egy méterrel beljebb van, neki ennyi elég volt, hogy lengessen. Emiatt nem törnék pálcát a bíró felett.

Amiatt már annál inkább, hogy egyértelműen olyan felfogásban vezette a meccset, ami nem kicsit kedvezett az Atleticónak. Olyanokért fújt, és olyanokért nem, hogy fogtam a fejemet. Talán az első félidő végén volt, hogy Messit vagy ötször próbálták felrúgni szabálytalanul, majd amikor hatodszor sikerült, a bíró közevetlen közelről, faarccal követte le az eseményt, és intett, hogy mehet tovább. És ilyenből, vagy ehhez hasonlóból rengeteg volt. Az meg, hogy ennyi időhúzással, sérüléssel tarkított második félidő végén három percet hosszabbít, számomra sajnos azt bizonyítja, hogy ezek az apró kis részlehajlások nem véletlenek voltak. Szinte biztos vagyok benne, hogyha mi vezetünk a végén, minimum 5 percet hosszabbít. Mondjuk tudom, hogy mi vagyunk az uefalona. :D (Amúgy mielőtt valaki nekem támadna, természetesen nem a bírót hibáztatom azért, hogy elment a meccs és a bajnokság, csak ha már szóba jött itt a játékvezetés, leírtam a véleményem.)

Ez a sétálgatás meg már megint előkerült, most már engem is érdekel mennyit futott tegnap, legyen szíves valamelyik fanyalgó keresse ki. Engem mondjuk személy szerint nem érdekel, ki hány km-t fut le, ha akar a pályán (persze a kirívó esetek már engem is zavarnak, mint pl. az a bl meccs). És az akarással tegnap Messinél sem volt gond szvsz, a teljesítménnyel már annál inkább (a csapathoz hasonlóan). Azért voltak szép megindulásai, ritmusváltásai, cselei, de az összképet nézve nem hozott jó meccset.

De talán nem is a formával van a fő gond, hanem azzal, hogy az Atletico tökéletes ellentéte vagyunk mostanság. Az Atletico játékosok egyenként nem mondhatóak "világsztárnak", de tökéletes csapatként funkcionálnak, mindegy ki játszik. Nálunk rengeteg az egyéni nagy tehetség, de egyszerűen nem tudunk egy csapatként játszani. A csatársorunk (már ha lehet annak nevezni) és a középpályánk között egyenesen mintha nem is lenne kapcsolat. Így nehéz kapura veszélyesnek lenni. Talán Messi sem lenne ennyire formán kívül (és ez több emberre igaz a csapatban), ha lennének játszótársak. (Tegnap is volt pár jelenet, amikor Messi elkezdett valakivel összejátszani gyors passzos játékkal, de kivétel nélkül mind elakadt, és a nagyrésze azért, mert nem értették meg egymást, rossz volt a visszapassz, vagy másfelé futott a társ, stb. Régen pont az volt a jó ebben a cicázós játékban, hogy úgy tűnt, mintha a játékosok olvasnának egymás gondolataiban. )

Na ez megint hosszú lett bocsi. :)
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.18. 14:19:12

Erxy írta:Messi gólját tévesen ítélték lesnek, mert a labda az ellenfél játékosától pattant Leo elé, ezért nem számít lesnek. Videó
Ezt az adott pillanatban eleg nehez megitelni, de valoban tevesen ervenytelenitettek Messi goljat sajnos. :roll:
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.18. 13:07:20

corol írta:ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.
Igen, a tavasza tényleg szörnyű volt, ehhez kétség sem fér, de tegnap legalább rajta is látszott, hogy akar valamit. Tudom, hogy Messinél a gólok és gólpasszok száma a mérce, de ha ezt lecsökkentjük a labdavezetésre (dribblingre), akkor nem is volt egy nulla tegnap. Nem akarom, hogy bárki is mániákusnak tartson, csak rá akarok mutatni, hogy tegnap nem egy 0 Messit láthattunk játszani, de az is igaz, hogy nem volt jó meccse.
Kép
corol
Entrenador del Barça

2014.05.18. 11:48:59

ZBarca írta:
zola8787 írta:
Léfe írta:Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
Na már megint. Oké gyenge volt a játékosok nagy részének a teljesítménye, de ettől függetlenül futott mindenki kivéve Messi. Na ez a vicc.
http://www.youtube.com/watch?v=TX345aHlDl4" target="_blank

Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
ZBarca - ha szerinted Messi hajtott mint a többiek tegnap, akkor Te gy másik, talán 2011-es Barca.-Atletico-t néztél felvételről, mert akkor valóban hajtott focizott Messike. Több mint fél éve minősíthetetlenül gyenge, enervált és sajnos tegnap is csak Pinto futott nála kevesebbet, de ez sem biztos.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.05.18. 11:32:43

Messi gólját tévesen ítélték lesnek, mert a labda az ellenfél játékosától pattant Leo elé, ezért nem számít lesnek. Videó
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.18. 09:44:50

zola8787 írta:
Léfe írta:Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
Na már megint. Oké gyenge volt a játékosok nagy részének a teljesítménye, de ettől függetlenül futott mindenki kivéve Messi. Na ez a vicc.
http://www.youtube.com/watch?v=TX345aHlDl4" target="_blank

Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.05.18. 09:17:21

Léfe
Entrenador del Barça

2014.05.18. 08:16:00

Annyi golt rugott középen mint a tenger, nem igazán értem miért menne ki szélre. Gyenge volt a tavasza -másoknak is- nem kell mindjárt leirni. Vicc. Lelassult a csapat ez igazi baj.
zoltan882
Barça C

2014.05.18. 06:37:31

Messi nem azt nyújtotta amit elvártak tőle de nemcsak rajta ment el a szezon.Szerintem a VB után pihen egy jót és őszre az új Barca egyik vezére lesz.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.18. 06:34:18

hank1ee írta:Ki kell várni a következő szezon végéig. Ha pedig ugyanezt a játékot nyújtotta, meg kell próbálni eladni. Csak melyik klub fog érte fizetni 150 milliót? :) Még az arabok se ilyen buták szerintem.
azért el nem passzolnám a gyereket, egy szrabb szezon mindenkinél benne van a a pakliban és ő is emberből van, ezer aranylabda ide vagy oda, de sztem az arabok eleve egy kilóval, kiló hússzal a zsebükben veszik fel a telefont, amikor a Klubbot kóstolgatják messiügyben, gondolom, kis presszing után a 150et is lazán odatennék.
ezzel együtt ez a mennyiért-vettünk-játékost és a mennyi-fizut-adunk-neki történet mostanában inkább a klubok egymás közötti falloszméregetéséről szól, abszolút nincs realitása.
ilyenkor röhögök a "pénzügyi ferpléj" jellegű dolgokon.

bocs, igazad van, ha hosszabb távon adná elő ezt, akkor lehet, h tényleg érdemes lenne elgondolkodni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.05.18. 06:29:44

Abban senki ne remenykedjen, hogy ki fog menni a szelre ! A csapat hierarchiajaban mindig is a kozepso tamado jelenti a legfalysulyosabb szerepet, ha egyszer jatszottal mar azon a poszton, akkor minden mas uj pozicioba kenyszerulest visszalepeskent, lefokozaskent elsz meg ! Messit meg ismerjuk mar annyira, hogy tudjuk, ezt az o egoja nem fogja elviselni! Elsosorban azt kene megkerdezni tole, hogy ha mar papiron legalabbis kozepso tamadot jatszik, akkor miert rendszerint a kozepkorben boklaszik ? Most az Atletico ellen is egy dUpla soros vedelmen kellett volna athamozni igy magat, ami meg egy csucsformaban levo messinek is komoly kihivas, nemhogy a mostaninak ! Mondjuk az is nevetseges, hogy a tobbiek keptelenek ey normalis kenyszeritot veghez vinni, tegnap ia vplt ra pelda Pedro es AS eseteben is, hogy Leo ritmust valtott jol adta vmelyiknek a labdat, de azok vagy Leo helyere tettek vissza a labdat, ahol o mar reg nem volt ott, vagy egyszeruen belelottek az elottuk allo vedobe ...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.18. 00:29:16

Ki kell várni a következő szezon végéig. Ha pedig ugyanezt a játékot nyújtotta, meg kell próbálni eladni. Csak melyik klub fog érte fizetni 150 milliót? :) Még az arabok se ilyen buták szerintem.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Hunter91
Capitá del Barça

2014.05.17. 23:45:14

Marhára nem örülök, hogy a vezetőség egy 0 teljesítményre ekkora fizut szavazott meg neki.
Legalább hajtana, de még ez sincs meg benne...
Ez a szezon nagyban az Ő semmilyen hozzáállása miatt alakult így.
davi10
Llegenda del Barça

2014.05.17. 21:24:56

És komolyan erre a teljesítményre kapott új szerződést? :D
Parádés.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Deus
Boixos Nois

2014.05.17. 21:21:20

Szerintem egy évre mehetne kölcsönbe realba, hogy leamortizálja a realt a futómennyiségével :D

Nos, ezt a 2013/14 -es Messit el kell felejteni. Remélem, hogy a következő szezonra, LE -vel, jobb lesz. Csak jobb lehet, ennél rosszabb már nem lehet.
KépKép
mess2009
Director del Fútbol

2014.05.17. 21:08:58

AZ A SZOMORÚ, HOGY SZÁMOMRA Ő VOLT A BARCA MECCSEK ESZENCIÁJA, NEM AZT MONDOM HOGY CSAK MIATTA,NÉZTEM DE MAJDNEM...
most viszont elkeserít amit látok, már nagyon messze jár önmagától és a világ legjobbja jelzőtől is. sajnos nem arról van szó(most már) hogy nem akar, hanem arról hogy nem tud. nagyon meglepne, ha a VB.-n nem ugyanezt látnánk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.05.17. 21:06:26

ZBarca írta: Ne aggódjunk, bízzunk a sorsban, hogy Messi a vb-n tündökölni fog!
Az rajtunk nem segít. A rajtunk alatt a Barca szurkolókat értem, aki Messi szurkoló inkább, az lehet, hogy jobban fogja magát érezni. Nekem inkább borzasztóan antipatikus, hogy mikor VB/EB van, akkor a játékosaink teljesen ellazsálják a tavaszi szezont. Értem én, hogy minden játékosnak fontos a válogatott, de attól még nem kéne leköpni a klubcsapatukat, akinek köszönhetik, hogy lett belőlük valaki egyáltalán. De itt a Barcában ezt is meg lehet csinálni, sőt, fizetésemelés jár érte.
Egyébként én valószínűbbnek tartom, hogy az argentinok Messistől égnek egy csúnyát szokás szerint a VB-n.
Koko1998
Barça C

2014.05.17. 21:03:12

Egy olyan játékost kéne igazolni centernek mint amilyen Ibra volt, magas, erőszakos, harcos játékos és Messi kimenni jobb szélre! :D
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.05.17. 21:01:02

ZBarca írta:
Jester írta:Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele. Megmarad e a hamis kilences pozíciója és folytatódik a szenvedés? Visszateszik a szélre? Vagy igazolnak elé egy vérbeli centert?
Én kíváncsi lennék, mit tud összehozni egy Messi-Suarez-Neymar hármas. Mondjuk így:
Neymar-----Suarez-----Messi

Nem lenne kutya, az biztos! :D
Fifában elmenne....
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.17. 20:42:42

Jester írta:Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele. Megmarad e a hamis kilences pozíciója és folytatódik a szenvedés? Visszateszik a szélre? Vagy igazolnak elé egy vérbeli centert?
Én kíváncsi lennék, mit tud összehozni egy Messi-Suarez-Neymar hármas. Mondjuk így:
Neymar-----Suarez-----Messi

Nem lenne kutya, az biztos! :D
Kép
Jester
Barça B

2014.05.17. 20:37:31

Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele. Megmarad e a hamis kilences pozíciója és folytatódik a szenvedés? Visszateszik a szélre? Vagy igazolnak elé egy vérbeli centert?
100% pure awesomeness
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.17. 20:31:24

Legalább megtudtuk, hogy nem egy pénzéhes tuskó. :mrgreen:
Csak hogy megvédjem: idén sohasem ment neki jól az Atma ellen. De az áprilisi magához képest jól teljesített, volt egy asszisztja és egy lesgólja + sárgázta az ellenfeleket, más kérdés, hogy ez nem vált a hasznunkra...
Ne aggódjunk, bízzunk a sorsban, hogy Messi a vb-n tündökölni fog!
Kép
Jester
Barça B

2014.05.17. 20:27:12

Imádkozzatok, hogy Messi már a VB-re spórolt ezzel a mai lézengésével...
100% pure awesomeness
Alfa
Entrenador del Barça

2014.05.17. 10:33:06

Én eltudom képzelni azt is , hogy nem feltétlenül Messi akarta ezt a szerződésújítást hanem inkább a klub erőltette válaszul Ronaldo szerződéshosszabítására . Mert ugye tudjuk,hogy Bale is Neymar miatt jött , már évek óta megy ez az egymásra való licitelgetés. Én azt nem tudom elképzelni,hogy azért nem futott volna mert keveselte a pénzt amit kapott mivel a klub szinte mindent megad neki. Azt viszont én felháborítónak tartom, hogy Neymar többet keres mint Xavi,Iniesta,Puyol , Valdés, Puyol #-o
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Leon
Director del Fútbol

2014.05.17. 08:15:23

Nekem nem azzal van bajom,hogy fizu emelést kért hiszen mint mondtam szerintem tökmindegy,hogy 10 -20 vagy 30 millió eurót keres évente mert úgy sem tudja azt a pénzt HASZNOSAN elkölteni. Egyszerre úgy is csak egy autóba tud beülni,egy házban tud lakni,stb.
Ha éjjel-nappal lazacot eszik az sem kerül évi max 1 millió forintba,ráadásul mint írtátok kb a körömvágó csipeszen át a fésűjééig mindene a szponzoroktól van ingyen,sőt fizetne is neki azért.
4 lehetőséget látok:
- Státusz szimbólumként kell neki a sok pénz: ő legyen a legjobban kereső focista
- Az apja követelte ki a nagyobb lóvét,láthattuk Neymar faterja is milyen pénzéhes
- Állítólag kb 40 millió eurót kell befizetni az adóhatóságnak az adócsalási ügyek miatt és azér már én is húznám a számat ha 2-3 évi teljes fizumat legombolnák rólam,még ha csaltam akkor is! :mrgreen:
-Ha a klub úgy is megadja és épp nem a csőd szélén van akkor Messi miért ne kérhetne többet?
Nekem azzal van a gondom,hogy idén nem annyira szolgált rá az emelésre,kb tavaly kellet volna megkapnia -91 gól,ebből 50bajnoki,stb- ha már mindenképp akartak neki adni.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Válasz küldése