Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymart ne vegyük ide mert ég és föld a különbség, ami a két játékos helyzetét illeti. Amúgy meg 20 évesen már a világ egyik legerősebb válogatottjának húzóemberei közé tartozott, ha a klubban nyújtott teljesítményét nem vesszük, mert bohócliga stb.Sanama írta:21éves Neymarért jobb volt a 1500 milliárd?Leon írta:Na ne röhögtessék már ki magukat,hogy egy 19éves gyerekért kiadnak 36 milliót!!!![]()
![]()
![]()
3éve ennek a levét isszuk, hogy a vezetőség zsugori, szépen szólva. Meg kell érteni, hogy ha minőségi embereket akarnak hozni, akikre minimum 3-4évre előre lehet tervezni, akkor költekezni kell, főleg a mostani piaci helyzetben. Ha továbbra is úgy állnak a dologhoz, mint az elmúlt években, akkor továbbra is szőnyeg alá lesz söpörve a probléma, mert nem akarnak költeni.
Ráadásul ez is mi, hogy Zubizarreta igényeihez kell igazítani az igazolásokat, vicc.
Nem akarok vészmadár lenni, de össze fogom tenni a kezem, ha érkezik 2 normális védő a csapatba, meg esetleg 1 csatár, de az is csak akkor, ha Sanchez/Pedro megy.
A többi majd le lesz kommunikálva, hogy Deu,Rafinha,stb...
UI: Laporte meg azért csak befért egy álomcsapatba idén.
21éves Neymarért jobb volt a 1500 milliárd?Leon írta:Na ne röhögtessék már ki magukat,hogy egy 19éves gyerekért kiadnak 36 milliót!!!![]()
![]()
Csak ebből Courtois+Pogba+Laporte+Luiz kitenne kb. 150 milliót és akkor nagyon finom voltam. Pogba alapból felesleges ennyiért. Amúgy is kijelentette, hogy nem kívánja otthagyni a Juve-t, ráadásul a real is nagyon akarja. Egy Laporte-Luiz duót akár el is felejthetünk, örüljünk ha egyik sikerül. És akkor még jobb bekkről nem is beszéltünk. Én nagy összegben merek fogadni hogy a vezetőség ezt úgy fogja "megoldani", hogy vesz egy kh-t, bevethető szélen is szlogennel. Többek között az ilyen igazolások miatt tartunk ott ahol.Gali írta:Az MD lehozott egy cikket, hogy a Bartomeu által ígért alapvető változások azt jelentik, hogy a Barca 8 játékossal (6 új + 2 kölcsönből vissza) erősíti meg a jövő évi keretét.
A megújulás minden csapatrészt egyaránt érint, tehát 2 kapus, 2 középső védő, 2 középpályás és 2 csatár.
Az olvasók szavazhattak, hogy a lehetséges jelöltek közül kiket igazolnának le.
A szurkik nem cicóztak, elég veretes névsort hoztak össze.
Kapusok: TS (már szerződéssel rendelkezik) és Courtois (szavazatok 56%-át kapta)
Középhátvédek: Laporte (22%) és David Luiz (19%)
Középpályások: Rafinha (kölcsönből vissza)és Pogba (56%)
Csatárok: Deulofeu (kölcsönből vissza)/Adama Traoré (B-ből fel) és Fernando Llorente (40%)
Összesen kb. 200 millióba fájna (4/5 Messi), ugyanakkor az eladni kívánt játékosok ára ezt az összeget 100-120 millióra csökkentheti.
Nyilván lehetne még ezt "finomítani", de az érinthetetlenekkel együtt ez már igen ütős csapat lenne jövőre.
És most térjünk vissza a realitás talajára. Van egy Bartomeu vezette vezetőség és egy igazolásokért felelős Zubizarreta....
hát, ha ekkorák lesznek a "gyökeres" változtatások, mint a llorente, akkor nem nagyon lesz miről beszélni...Varatrix írta:Mundo közben Llorentéről ír.
Ott van Bagnack. Afrikai (Kamerun), fiatal, aránylag magas, jó testalkatú, feka, védő. De 18 évesen ne akarjunk már rá építeni. Majd másfél-2 év múlva.Deus írta:Afrikában kéne keresni fiatal tehetséges colos gepárd lábú feka gyereket a védelembe, oszt meg lenne oldva a probléma. Igaz rutinhiány, de na...
Csatárposztba tökéletes lenne Adama. Messi vissza kerülne szélre. Messi - Adama - Neymar támadótrióval állnék fel.
nem nem láttam. de nekem gyanusak ezek a későn érő játékosok.MichaaBee írta:Láttad már játszani?visca el barca írta:napi védő pletyka
benatia, 30-35 millio. ennyiért inkább a brazil...Várom Boixos komát kommentre.
Ő azért nálam is hitelesebb forrás ez ügyben. Ha egy árban lenne Benatia és Luiz akkor is lehet előbbire szavaznék, nagyon jó kis játékos és ráadásul nem ismert a fegyelmezetlenségeiről.
Láttad már játszani?visca el barca írta:napi védő pletyka
benatia, 30-35 millio. ennyiért inkább a brazil...
Valahogy úgy vagyok velük, h nem lepne meg, ha itt kezdené valamelyikük a kövi szezont is. Főleg értem Robertora.LM10 írta: J. Dos Santos
S. Roberto
Oier
Na, ez meglepett. Tavaly még láttam benne vmit, h akár egy stabil csere lehet belőle, de idén alig játszott és ha játszott sem vt túl biztató.LM10 írta: Montoya
azért vettem komolyan, mert ezt már azért több helyről lehetett hallani, hogy cescet kivágnák.csababarca írta:Nyugi már Shutter, nem fogjuk eladni.
Nem kell minden koholmányt bevenni, ha mindnek hinnénk,akkor már olyan csapatunk lenne,hogy csak na...
jó hasonlat.Ez kb olyan, mintha anno Pep eladta volna Xavit, és Decot meg itt tartja.
Ez egy egész korrekt kis lista, de pár dolog böki a szemem:LM10 írta:A sport szerint az alábbiak
.
.
.
Biztos érkezőknek jövőre pedig ter Stegent, illetve a 2 saját nevelést Deulofeut és Rafinhát tartják.
Szerintem Cesc maradni fog. Értelmetlen lenne elpasszolni. Adriano szintén. Szerintem Alves,Mascherano, és Pedro/Alexis közül lesznek azok akik mennek.shutterisland írta:ha megvalósul az, hogy eladják cesc-et és xavi alapkezdő, akkor bojkottálni fogom a meccseket egy jó ideig.LM10 írta: Akiket értékesíthetnek(nem feltétlen mindegyiket)
Cesc
És rájuk számítanak 100%ban a jövő csapatában
Xavi
nem vagyok hajlandó elviselni, hogy ennyire nyíltan pofára megy a dolog.
képesek lennének eladni a jobbat, azt akit alig játszattak a saját posztján, aki nem kapta meg tartósan a karmesteri pálcát, és előtte állnak a legjobb évei.
megtartanák azt, aki már öreg, fék, túl van a zeniten, na de sokat tett a csapatért, ezért maradjon jövőre is a kezdőben.