Varatrix írta:Mundo közben Llorentéről ír.
hát, ha ekkorák lesznek a "gyökeres" változtatások, mint a llorente, akkor nem nagyon lesz miről beszélni...
benatia és david luiz között nem tudnék dönteni, mert benatia eszméletlenül teljesít a romában, (némileg elfogultan) mondanám, hibátlan. rendkívűl megbízható és alázatos gyerek ezen kívűl erős, mint egy bivaly, akkora példány, mint ibrahimovix. tökéletes vezére a védelemnek és kummanagy gólokat rúgdos, de ez mondjuk az asr, ahol van egy olyan edző, aki ezeket a dolgokat kihozta belőle. egyébként őt az udinéből vettük, kiscsoportos korában nyomta a márszejjben. david luiz pedig hihetetlen dolgokra képes, rendkívűl szimpatikus, mondjuk néha megmakkan, de ezt elfelejtheti a környezetváltozás hatására. benatiaért erősnek tartom a 30 misi feletti árat, de a roma nem fog lejjebb menni, már ha egyáltalán eladják, mivel a bl-re nekik is létszükség az a gyerek.
david luiz idejövetelét reálisabb dolognak tartom és vele is nagyon jól járnánk.
szerk. Chino, brader, te nem sok roma meccset nézhettél mostanában.
jó az a gyerek, sztem legalább egy tökéletes állapotban lévő piké szint, de azt is figyelembe kell venni, h ő a serie a-ban ekkora, nem tudom, mi lenne vele spanyolországban a rengeteg törpe között. mondjuk nagyot nem hiszem, h buknánk vele, mert a méretei ellenére gyors, de sztem nem fogják eladni.