Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
De közbe itt az újabb hír, amiben meg arról írnak, hogy Alexis-Llorente csere lesz. Már csak röhögni tudok ezen, asszem ez az a pont, ahonnét nem fogok már semmi hírt komolyan venni..