Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most ezt tényleg lenyilatkozta? LE meg az ellenkezőjét?Deus írta:b+, kezd már baromira elegem lenni Zubiból. Nem edzőnek kéne eldöntenie, hogy kell -e vagy sem? Nehogy ez a fogalmatlan gyökér építse fel a csapatot. Edzőnek kéne. Ha LE azt mondja, hogy kell középcsatár, akkor KELL.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár.
b+, kezd már baromira elegem lenni Zubiból. Nem edzőnek kéne eldöntenie, hogy kell -e vagy sem? Nehogy ez a fogalmatlan gyökér építse fel a csapatot. Edzőnek kéne. Ha LE azt mondja, hogy kell középcsatár, akkor KELL.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár.
A dolog teljesen egyértelmű: Samuel Eto'opalesz77 írta:Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
De közbe itt az újabb hír, amiben meg arról írnak, hogy Alexis-Llorente csere lesz. Már csak röhögni tudok ezen, asszem ez az a pont, ahonnét nem fogok már semmi hírt komolyan venni..
Én se kezdőbe szeretnék igazából - egyelőre -, annyi pénzünk nincs, hogy kezdő csatárt igazoljunk jelenleg, ahogy te is írtad. De szerintem Llorentet is ilyen Larsson szerepűnek gondolta LE - már ha tényleg gondolta, és nem csak az újságírók szerint -, 30 éves, nem is egy nagy sztár.. Gondolom megelégedne a kiegészítő szerepkörrel. De ez alapján nekem az jön le, hogy ha igazolunk is valakit előre, az nem kifejezetten 9-es lesz, hanem valami "all in" játékos.visca el barca írta:
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.
ha klasszikus középcsatáros játékot szeretnénk, ahhoz kellene legalább két játékos. az egyik egy klasszis (tökmind1 ki, de lenne kb 50-60 millio euro), meg egy kellene neki egy épkézláb alternatíva (llorente erre kb jo lenne). ha nem kellene védőket venni talán meg lehetne próbálni, de mivel bekkekre uis elmegy a pénz nagy része tök fölösleges az egész.
sztem sem kell középcsatár, illetve de. egy henke féle öreg róka, akit betehetünk a 80. percben ha ég a ház és ívelgethetünk rá.palesz77 írta:Zubi szerint nem kell nekünk középcsatár. Még jó, hogy az eddigiek alapján LE szerint meg kéne..De nézzük a jó oldalát, így nem jön Llorente.
![]()
Remélem amúgy csak valami napi pletyka ez is, de ami Zubiékkal kapcsolatos és hülyeség - Cuadrado, Cesc el-Xavi marad, stb -, azt sajnos hajlamos vagyok elhinni, mert kinézem belőlük..
Ha mar a fele jon is boldog leszek.visca el barca írta:ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne![]()
ti tényleg elhiszitek h ennyi játékost fogunk igazolni?
ennek én is. ez így eddig kb 150 millio euro. azért mg a biztonság kedvéért hozzácsapnék egy vidal+pogba+reus+hummels pakkotkadarzsolt85 írta:Ter stegen,Willy Caballero,Aymeric laporte,David Luiz,Yaya toure,Mandzukic,Cuadrado. ez nekem igy beleferne
gerebje írta:Javier Mascherano (29) has offers from several clubs, but both Barcelona and the player want him to continue at the club next season. [md]
Mr. Cesc írta: Szerződése nyár végén lejár és keserű szájízzel fog távozni, miután az angol klubban fel sem köszöntötték 31. születésnapja alkalmából, ahogy menedzsere, Dimitri Seluk elmondta. Ügynöke bejelentését Toure a twitter oldalán megerősítette és távozását hivatalosan is bejelenti a brazíliai világbajnokságot követően. [foci-live]
Ezzel szemben beválogatták az év legjobb csapatába a spanyol bajnokság játékosai közül. DL viszont kijátszotta magát Murinnyó csapatából, aki azért egy átigazolás során még kieszelhet trükköt a Barca ellen, mert az a pénznél is fontosabb neki.Leon írta:Azt,hogy 36 millióba kerül 19 évesen!Ugyanannyiba mint David Luiz lenne!messideco írta:
Lassan rá kellene térni a védőkérdésre is. Ez a Laporte gyerek mit tud?
Azt,hogy 36 millióba kerül 19 évesen!Ugyanannyiba mint David Luiz lenne!messideco írta:
Lassan rá kellene térni a védőkérdésre is. Ez a Laporte gyerek mit tud?
Második lett a házi góllövő listán Tevez mögött. A bajnokságban pedig 7. lett. Egy kis statisztika:Capon írta:Nem is tudom, mivel abszolút nem néztem olasz focit, játékban volt ő egyáltalán a Juvéban? Mert túl sokat nem hallottam meg olvastam róla.
Ja, ez nekem is szemet szúrt, de ezen kivül a további tartalmában a cikknek szerintem lehet valami, mert nem az első oldal ami lehozta kb ugyanezt. Majd meglátjuk, szerintem mindenki szívesen látná újra itt.Touré 2013-ban aláírt egy 4 éves szerződést - ha jól tudom - , szóval ez erősen kacsa szagú hír. Meg nem tudom mi ez a Foci-live, de nem a legmegbízhatóbb oldalnak tűnik.
Ha facebook-on nem teszi elérhetővé a születési idejét, akkor ne csodálkozzon, hogy senki sem köszönti fel...Mr. Cesc írta:Az elefántcsontparti játékos, 20 góljával, nagyban hozzájárult a City idei győzelméhez. Szerződése nyár végén lejár és keserű szájízzel fog távozni, miután az angol klubban fel sem köszöntötték 31. születésnapja alkalmából, ahogy menedzsere, Dimitri Seluk elmondta. Ügynöke bejelentését Toure a twitter oldalán megerősítette és távozását hivatalosan is bejelenti a brazíliai világbajnokságot követően.
Tourét szóba hozták a Chelsea együttesével, azonban a középpályás kijelentette, nem szeretne tovább angol csapatban játszani, vissza akar térni korábbi klubjához, Barcelonába.
A középpályásnak háza van a katalán városban és számos régi csapattársával, barátjával is tartja a kapcsolatot. [foci-live]