Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tekintve, hogy az ellenfélből hárman jelentek meg, 5-0. Helyette meg volt egy kis örömfoci.deffent írta:Mennyi lett tegnap a HA & Ro - HFCB meccs?
Én Dunavarsányban tudok egy nagyon jó termet! Mit szóltok hozzá??Bercy írta:Van egy olyan rossz érzésem, hogy csepelen nem is lesz...gnorbert írta:
Nagyobb terem sajnos továbbra sincs...
Őszintén, Melkor? Mert többen voltatok, így kicsit frissebbek (1 óra focizás után pláne...), no meg persze a mi 3-4 kapufánk, és megannyi ziccerünk kihasználatlansága is segített (melyeket sajnos rendre igen könnyedén alakítottunk ki!). Ti jobban koncentráltatok már a második meccsen, ennyi! A gond sajnos ott van, hogy véleményem szerint egy hasonló kaliberű csapat, mint a Bad Boys (akik semmivel sem jobbak a Tippmix-ben játszó csapatoknál, ső abszolút átlag csapat) 10-ből 8-9-szer győzne azon a bizonyos első, vagy akár egyetlen meccsen, érted?! Mert mint mondtam, képtelenek vagyunk felpörögni, igazán komolyan venni egy meccset ott, és akkor, amikor kellene!!! Ezen persze lehet vitatkozni, én így gondolom mindentől, és minenkitől függetlenül!!!Melkor írta:...de nem értem, hogy utána miért alakult minden fordítva...