Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a részvételt, igazán kellemes szombat délutánt töltöttünk el azt hiszem! A mérkőzéseket tekintve mindenkinek lehetnek pozitívabb, de sajna negatívabb élményei is, ezeket mindenki a megfelelő módon dolgozza fel! Ha minden igaz még leszervezünk majd egy ilyen alkalmat részletek később... Részletes elemzésbe nem mennék bele, talán felesleges is, de hasznos egy ilyen játék a csapatnak az biztos!!! Talán csak két fontos gondolat, cáfoljatok meg, ha nincs igazam: az első meccsen igen nagy volt a két csapat között a különbség, a Bad Boys javára. MIÉRT? Ugyan úgy játszottunk, mint a többi csapat a TIPPMIX-nél, és ugyan az is lett az eredmény, AZAZ: 1. a HFCB képtelen felpörögni, ráhangolni magát a meccsre, és álmosan kezdi az összecsapásokat (lásd: összes bajnoki vereség, és torna!!!), 2. Néha (és ezért most ne haragudjatok meg, de), úgy játszunk, mint az anyámasszony katonái!

Nem tesszük oda magunkat, nem tudjuk megnyerni a párharcokat, egyszerűen nincs bennünk tűz... és ha az ellen kicsit durván is, de szabályosan odalép, akkor meg megsértődünk!?...
Részemről apró negatívum, hogy az én drága, egyetlen szurkolói csapatom szétrúgta több alkalommal is (persze nem szándékosan - REMÉLEM

) a jobb lábamat, így most kicsit fájdalmas a közlekedés is, sajnos ezen a héten én biztos nem vagyok harcképes!!! Sajnálom, remélem TI IS!!!
Derűs napot mindenkinek!