Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Undorító de tényleg...pont a minap mondtam haveromnak...ezt utálom benne, amikor kb semmit se csinál egész meccsen, rúg egy tök mind1 11est,és akkor ő a császár...csababarca írta:Nem baj,legalább jövőre nem ők nyerik.
Ronaldo mennybe ment,nem zavarja hogy vége volt a meccsnek mikor berugta a kamutizit? Rongyember.
Varane meg,4-1nél kiszól,gerinc megvan. Nyerni se tudnak.
Azért,mert ha megnyerik a rendes játékidőben,akkor szót nem szólok. Azért lovagolok az 5 percen mert ilyen soha nincsen,3 perc és csókolom. Akkor teljesen más lett volna a hosszabbítás menete.palesz77 írta:Na erre azért kíváncsi lennék, hogy miért gondolod így.. Az 5 percen fölösleges lovagolni, mert még a 3. percben lőtték a gólt, annyi hosszabbítás meg bőven jogos volt. Amúgy meg az Atletico bekkelt folyamatosan, a második félidőtől egy épkézláb támadást nem tudtak végigvezetni. Hősiesen küzdöttek amíg bírták ez tény, de inkább akkor lett volna R.I.P. foci, ha ők nyerik a full bunkerfocival.. Nem örülök, mert jobban örültem volna azért, ha az Atletico nyeri, de megérdemelte a Real. Úgy oda tudták nyomni az Atleticot a kapujuk elé, ahogy senki más idén szerintem.. Nekünk sem sikerült pl..csababarca írta:Foci.
RIP.
Többet nem jövök!
Spori,menj fel átvenni a kupát,okosan összehoztad nekik, legjobb igazolása pereznek.
Na mindegy, én őszintén gratulálok a Realnak, megérdemelték ezt most, de remélem hasonlóan sok időt kell várniuk a következő címre!
u.i.: Bale valami félelmetesen gyenge volt a gólja ellenére is.. Di Maria viszont megint oktatott, Ancelotti legnagyobb húzása az volt idén, hogy megtalálta neki azt a posztot kb.
na0421 írta:Az utóbbi évek/évtizedek leggyengébb Bl döntője volt. Döbbenetesen rossz volt mind a két csapat. Ez egyben az európai foci szégyenfoltja is, de azért na.. Mondjuk ebből is csak mi jövünk ki a legjobban, a real azt hiszi jó úton jár, és ezt a "focit" folytatja, és szétesve is jók vagyunk, ellenük minimum..(A bírót meg sem említem, csak röhögök.)
Sajnálom, hogy idáig süllyedt ez a "kupa" gyak a Reálnak a kisujját nem kellett megmozdítani, hogy megnyerje. Két éve a Chelsea legalább komoly csapatok ellen húzta be, habár szerencsével, de komoly ellenfelek ellen, de ez..szánalom.
Remélem a vb hoz valami focit is a focivilágba mert ez így nem igazán jó.. Sajnálom az Atlietcót, ezerszer jobbak voltak idén egész évben, mint a Real dehát.. A bl nem erről szól.
De a szezon legfontosabb trófeáját bezsebelték, mégha ellenünk is.Nagy igazságtalanság lett volna, ha idén trófea nélkül maradnak.
Na erre azért kíváncsi lennék, hogy miért gondolod így.. Az 5 percen fölösleges lovagolni, mert még a 3. percben lőtték a gólt, annyi hosszabbítás meg bőven jogos volt. Amúgy meg az Atletico bekkelt folyamatosan, a második félidőtől egy épkézláb támadást nem tudtak végigvezetni. Hősiesen küzdöttek amíg bírták ez tény, de inkább akkor lett volna R.I.P. foci, ha ők nyerik a full bunkerfocival.. Nem örülök, mert jobban örültem volna azért, ha az Atletico nyeri, de megérdemelte a Real. Úgy oda tudták nyomni az Atleticot a kapujuk elé, ahogy senki más idén szerintem.. Nekünk sem sikerült pl..csababarca írta:Foci.
RIP.
Többet nem jövök!
Spori,menj fel átvenni a kupát,okosan összehoztad nekik, legjobb igazolása pereznek.