salas9 írta:Amennyiben Javier Espinosa távozik (Villareal, Valencia) a csapattól, úgy a klub megpróbálja leigazolni a Levante 19 éves védekező középpályását Victor Camarasa-t. A fiatal játékos 26 mérkőzést játszott a 3. osztályban, és 9 (3 bajnoki -végig-, és 6 kupatalálkozó) mérkőzésen szerepelt már az első csapatnál is, ahol 1 gólt szerzett.
Ezt most nem igazán értem. Itt van Samper, akinek ezután illene minél több lehetőséget adni Sanchez mögött, ha akarunk vele kezdeni valamit. Ráadásul, ha ez a Camarasa tényleg vkp, minek Espinosa helyére. Habár van egy olyan érzésem, hogy ezzel Halilovicnak akarnak helyet csinálni, de így ott lenne Ilie Sanchez, Samper, Camarasa.
Viszont előttük egy Denis-Halilovic duó az ütne. Ennek alapján el tudnék képzelni egy 4-4-2-őt, ahol Samper, Ilie, Camarasa trióból ketten helyezkednének hátrébb előttük Denis és Halilovic, elől pedig Munir/Adama-Dongou szállítaná a gólokat.
Valami hasonló: kapus?---Edgar-Bagnack-Sergi Gomez-Planas/Grimaldo----Samper-Camarasa/Ilie S.--Denis-Halilovic-----Dongou-Adama/Munir
Habár biztos marad a 4-3-3, ami az első hármasnak tökéletes lenne, viszont védekezésben nagyon gyengék lennénk. Halilovic nem tudom mennyire tud visszazárni, de Denis nagyon támadószellemű egyszem Samperre pedig nem túl jó ötlet rábízni a támadások megakasztását.
Denist, Adamat, El Haddadit, Halilovicot pedig szerintem hiba lenne még tartósan felvinni az A-csapatba. Egy-egy kupameccsen vagy valami gyenge csapat ellen beugrónak becserélni esetleg, de max. ennyit.