Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha láttad játszani (nem egyszer) akkor nem tudom ezt a véleményedet hova tenni. Denis volt a B csapat talán legmeghatározóbb játékosa idén. Nélküle nem ott állnának ahol. Nem tudom honnan vetted ezt, hogy túlértékelt, elfogadom szubjektív véleményként, de ebben most nincs igazad.barcafacan írta:Denis Suarez - Grimaldoval és Samperrel ellentétben - túlértékelt játékos és soha nem fogja ostromolni az A kapuját, mint a másik kettő. A támadó szekcióban is csak Adamaban és Munirban van igazi spiritusz, de velük még rengeteg egyéni edzői munkát el kell végezni személyre szabottan, amíg príma játékosokká válhatnak. A többiek csak B - színtűek (ez nem vonatkozik feltétlen Bagnacra, akit most nem láttam). Talán az ifiből jön föl megint ígéretesebb tehetség.
Rafinha is nagyon jo jatekos(lesz)es nagy kedvenc mar most, DE szerintem Thiago teljesen mas szint nem csak most hanem kesobb is mas szintet fog kepviselni.o egy igazi zseni lesz es ezt mar Pep is eszrevette.hank1ee írta:Rafinha egyértelműen elkötelezettebbnek tűnik a csapat felé, mint a bátyja, mentalitásban nálam már most megverte, kérdés, ez ugyanígy marad-e abban az esetben, ha nem kap temérdek lehetőséget a kövi szezonban. Emellett nagyon tehetséges, látni kell majd nálunk, és el fogjuk dönteni, hogy hiányzik-e még Thiago. Szvsz az idő majd eldönti, és nem fog.
U19-es Európa bajnokság az lesz. Most, május 31-én indul a selejtező a Spanyolok a Németekkel, a Litvánokkal és a Dánokkal küzdenek meg a kijutásért (Ha jól tudom, a nyolc csoportelső jut ki). A Spanyol keretbe 5 Barcelona B játékos került be: Alex Grimaldo, Sergi Samper, Sandro Ramirez, Adama Traore és Munir El Haddadi. Az idősebb U21-es korosztálynak majd szeptember 4-én (Pont Magyarországon!) folytatódik a selejtezőcsoport. Itt lehet érdekelt majd Deulofeu és Denis Suarez ispalesz77 írta:Valaki aki követi az ifis dolgokat nem tudja véletlenül, hogy lesz-e idén nyáron valami u-akárhányas torna, amin a mi ifijeink is játszanak majd? Rafinha meg Deu mellett gondolok itt Denis Suarezre, Grimaldora, Sergi Samperre, Masipra pl. Róluk olvasgattam itt a fórumon többet, és érdekel, hogy felkészülés alatt végig ott lesznek-e, és játszanak-e majd, vagy csak később csatlakoznak be..
Pedig pont azzal törték volna meg a fejlődésüket. Egy 18-19 éves tacskónak, aki még az első szezonját tölti a B-ben mindennél fontosabb a folyamatos játéklehetőség. Ezt itt nem kapta volna meg. A másodosztály is elég erős, tökéletes, hogy meccsrutint szerezzenek és kezdjenek "érni".barcafacan írta: Szerintem a B edzőjének az a dolga, hogy háromnegyed - kész játékosokaz tálcán kínáljon az A edzőjének. Ennek pedig nyoma se volt. Ész nélkül mentek a B -sek Tata edzéseire - hol ez- hol az, de ottragadásról még csak szó sem volt. Pedig kizárt, hogy már most nem lenne helye néhánynak a kispadon.
A legváratlanabb hír a B-vel kapcsolatban, hogy noha már az utódát is megnevezték, Eusebio mégis marad. Nyilván a kiváló hajrá után ezt fel kellett kínálni neki. Én mégse örülök, mert egyáltalán nem tartom fontosnak a B csapat helyezését azon túl, hogy stabilan ne essen ki. Szerintem a B edzőjének az a dolga, hogy háromnegyed - kész játékosokaz tálcán kínáljon az A edzőjének. Ennek pedig nyoma se volt. Ész nélkül mentek a B -sek Tata edzéseire - hol ez- hol az, de ottragadásról még csak szó sem volt. Pedig kizárt, hogy már most nem lenne helye néhánynak a kispadon.defender3 írta:Most lehet, h a fiatalok több lehetőséget kapnak a nagyok között (kupa eléjen vegyes A-cserék B-kezdővel lehetne kiállni). Az idei évben az volt a legfurább számomra, h fiatal alig kapott lehetőséget de ez betudható annak, h Tata nem is ismerte őket, talán LE-vel ez is változni fog.
Maradt is ez! Mindhárom támadónk betalált (Munir, Adama Traoré, Dongou), rajtuk kívül Edu Bedia volt eredményes.cinkoxid írta:Egyébként már 4-0 traoré góljával.
Jelenleg dobogón vannak, és igen. Sanszos, hogy odaérhetnek, bár a Las Palmas holnap játszik. Én bízok bennüketooka9 írta:Meg a vegen odaernek a dobogora.
Meg a vegen odaernek a dobogora. Mondanom sem kell, nem akarmilyen teljesitmeny lenne. (igysem gyenge azert)cinkoxid írta:A barca B 27 perc után 3 góllal megy a murcia ellen.
Tökéletesen fogalmaztad meg, Tello 2.0. Gyors, de az alapvonal felé viszi mindig. Amikor még nem fogják ismerni, akkor még fogunk 1-2 szép dolgot látni, utána ugyanazt, mint most Tellotól.palesz77 írta:Ezt már többeknél láttam, gondoltam ez a jó topic, hogy megkérdezzem. Ő tényleg ekkora spíler? Én őszintén megmondom, eddig láttam azon a 2(?) meccsen kicsit játszani, amikor a felnőtt keretbe felhozták, meg láttam róla egy 5 perces youtube videót, és ennyi. Az első bemutatkozásán volt az a szép szólója ami lövéssel zárult, és akkor úgy meg is tetszett. Aztán kövi meccséből annyi maradt meg, hogy átváltott a Tello féle "majd én lefutom" cselekre. A youtube videók alapján meg szintén inkább tűnt "futóbolondnak", mint egy igazán jól cselező játékosnak. Szóval valaki aki sok meccsen látta már játszani írna egy részletesebb elemzést róla? Előre is köszi!
Ezt már többeknél láttam, gondoltam ez a jó topic, hogy megkérdezzem. Ő tényleg ekkora spíler? Én őszintén megmondom, eddig láttam azon a 2(?) meccsen kicsit játszani, amikor a felnőtt keretbe felhozták, meg láttam róla egy 5 perces youtube videót, és ennyi. Az első bemutatkozásán volt az a szép szólója ami lövéssel zárult, és akkor úgy meg is tetszett. Aztán kövi meccséből annyi maradt meg, hogy átváltott a Tello féle "majd én lefutom" cselekre. A youtube videók alapján meg szintén inkább tűnt "futóbolondnak", mint egy igazán jól cselező játékosnak. Szóval valaki aki sok meccsen látta már játszani írna egy részletesebb elemzést róla? Előre is köszi!diagonal a Barca Igazolások 2013-2014 topicban írta:A B csapatról jut eszembe, onnan fel lehetne hozni Adama Traorét esetleg, bár valaki felvetette nemrég és másvalaki meg le is hurrogta hogy minek. Persze ő is kiforratlan, de mocorog benne valami, annyit biztos tudna ha nem is azonnal mint mondjuk Tello és ennyi erővel ott is lehetne a keretben.