MessiCesc írta:Ez a gyerek kemény 9 cm-vel nagyobb mint Masche.
Marquinhos lehet, hogy csak 183, de ettől még lehet a "levegő ura". Ramos is pont ekkora, Puyi 179, Busquets pedig 189 cm, és hármójuk közül Sergi nyeri legrosszabb arányban a fejpárbajokat. Szóval aki többet látta játszani, az megírhatná, hogy a levegőben milyen a srác.
barcafacan írta:Ha LE valakit ismer, akkor a volt római focistákat. Persze mi ez ahhoz képest, hogy egy szurker látta a tévén két meccsét.
Nem játszott még ott Marquinhos amikor LE volt a Roma edzője, szóval ez nem szempont jelenleg. Amúgy halkan megjegyezném, hogy Benatia sem..
visca el barca írta:nah a vesszőparipám
oké h engergetikusabb meg jobban rombol, de nekünk kp-ra nem olyan ember kell. nem véletlenül játszik busq ott ahol.
Most ezzel biztos kiakasztalak, de azon gondolkoztam, hogy ha
LE tényleg itt akarja tartani, akkor valami érdemi szerepet biztos szán neki ugye.. És ha már megújulunk, akkor lehet a középpályán is alakulunk, és elfér majd egy ilyen típusú játékos nem? Busi előtt voltak már pitbulljaink ezen a poszton - Davids pl -, úgyhogy nem olyan lehetetlen. Persze akkor más is volt a játékunk összességében, úgyhogy ha minden marad ugyan így, akkor természetesen igazat adok, és hülyeség lenne Maschot ott játszatni, de ha LE komolyabban reformálni fog, akkor akár kaphat máshol is szerepet. Lehetne egy 'A' verziós taktika Busival, meg a 'B' verzió Javierrel.
Aztán szóljatok ha hülyeséget mondtam, csak most ezen agyaltam kicsit, de jó érvekkel könnyen meggyőzhető vagyok hogy nincs igazam..
Marquinhosos hír miatt kicsit FM-ezni kezdtem magamban. Én úgy képzelném el jövőre a védelmet, hogy érkezik Benatia meg Marquinhos, és ennyi. Középre lenne Benatia-Marquinhos-Pique-Bartra(-Masch ha minden kötél szakad), jobboson meg lenne Montoya és Marquinhos. Így az se lenne gond, hogy 4-en vannak a kh posztra, mert a Brazil a jobboson is kaphatna szerepet ha Montoya épp pihenne, így jobban el tudnánk osztani a játékperceket - transfermarkt szerint idén is játszott azon a poszton néha. És így nem kéne Cuadradora sem +25-öt legalább kiadni, szóval összességében anyagilag sem járnánk rosszul. Remélem Zubiék is hasonlóan látják a dolgot.