Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Godín kapcsán az Inter, az MUTD, City, Liverpool és Dortmund érdeklődéséről is hallottam pletykát. Nekem nagyon tetszik a magabiztos játéka.MQuC írta:Miranda kiszállt a képből nem? A MU szerződik vele, legalábbis biztosan közelebb vannak, mint mi, nem? Egyébként érdekes, de Godin neve sehol nem merül fel. Hogyhogy?
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... al-2338969
Mehdi Benatia, az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgója elégedetlen helyzetével a klubnál, mely véleménye szerint nem tartotta be ígéretét.
Danilo talán a legnagyobb tehetség a posztján és a korához képest komoly rutinnal rendelkezik.Subinho írta:Csak én nem hallok híreket arról, hogy mi lesz a jobbhátvéd poszttal??? Nagyon valószínű, h Alves megy PSG és engem nem győz meg, h majd a Cuadrado gyerek pótolja..... Írták itt sokan Danilot. Nem nagyon nézek Portó meccset, mit tud a srác???
Azt azért hallkan tegyük hozzá, hogy HA!!! beválik. Nagy nevekkel és nagy ígéretekkel a korábbi évtizedekben is tele volt a padlás, a Barca kapujában állni viszont nem akármilyen felelősség és kihívás. Nagyon keveseknek adatott meg hosszú évekre megragadni ott, de még a legnagyobbak sem húztak le 15 évet nálunk.defender3 írta:Ter Stegen nem 10 hanem 15-17 évre oldhatja meg a kapuskérdést. Bravo korú kapus meg 6-7 évre a cserekapus kérdést.hank1ee írta:Claudio Bravo nagyon jó kapus, de semmi értelme versenyeztetni a 22 éves Ter Stegennel, aki 10 évre megoldhatja a kapusgondokat, és már most klasszis szinten véd. Ebből nagyon jól, de nagyon rosszul is kijöhetünk, én szerényebb hálóőrt hoznék a német mellé.
César nem az a fajta kapus, aki szezont-szezonokat padozik egy csapat kispadján, szerintem érez magában annyi méltóságot, hogy csak kezdő kapusként igazol bárhová. De kitudja.ZBarca írta:Én a vezetőség helyében második kapusnak Julio Cesart venném meg!
Ter Stegen nem 10 hanem 15-17 évre oldhatja meg a kapuskérdést. Bravo korú kapus meg 6-7 évre a cserekapus kérdést.hank1ee írta:Claudio Bravo nagyon jó kapus, de semmi értelme versenyeztetni a 22 éves Ter Stegennel, aki 10 évre megoldhatja a kapusgondokat, és már most klasszis szinten véd. Ebből nagyon jól, de nagyon rosszul is kijöhetünk, én szerényebb hálóőrt hoznék a német mellé.
Mert? Sok közük van hozzá. Meg egyébként sem valószínű, hogy ott lesz a '18-as VB-n, 38 évesen.ZBarca írta:Én a vezetőség helyében második kapusnak Julio Cesart venném meg! Védhetne a Király kupában, a többi meccs meg Mats-é lenne. Csak az lenne a probléma, hogy a Brazil szövetségnek nem biztos, hogy tetszene, ha a legjobb kapusukkal csak a cserepadon számolunk.
Drágább lenne, mint akit a kezdőbe vettünk.visca el barca írta:a világ legnagyobb blamája lenne venni egy cserekapust 10+ért
Ennek most mi ertelme?
A Sociedad szeretné megszerezni Tellot.S.Agüero írta:Bravo jó lenne, de max 10-ért.
Amúgy Miranda nem lenne rossz, de csak olcsón. 10 millió+Telloért jöhet akár.
Nem értitek a lényeget, lássatok a dolgok mögé! Ha nem lenne ilyen drága a második számú kapus, akkor nem lenne értelme eladni Alexist meg Fabregast, hogy legyen majd pénz védőigazolásra..Sanama írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/05/28 ... o_bravoval
BRÉKING. 15M
Szobrot Zubinak a stadion mellett!
(írnak róla sporton, marcan is)