Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megnézhetjük a hiltont.Ezért aki velem akar jönni, gondolkozzon el valami szálláson
Szoktál tornázni az iskolában? Eddig azt hittem felmentett vagy!S.Agüero írta: Tesi órán játszok csak néha, szóval nem kell félni tőlem, kb. 1 hónapja nem is játszottam.![]()
Forgó, az is jó, de te majd járókerettel hogy?
Én amúgy nem, csak mentális erődemonstrációt akarok előre.Alcantara írta:Ejnye! Ilyen profik vagytok asztaliteniszben?![]()
Akkor én maximum forgóba nevezek be, évek óta nem játszottam, ütő akkor van a kezemben, ha pakolászok a szekrényben és útban van.
Most ezt hogy érted?Alcantara írta:. Ezért aki velem akar jönni, gondolkozzon el valami szálláson vagy egy bélelt, nagy méretű papírkartonon, mert én nem fogok éjfélig üdítő mellett ülni.![]()
hobbiszinten eljatszogatok,es szeretek isS.Agüero írta: Igen, a Füge udvar és az Udvarrom volt az, ahol vannak pingpongasztalok. Jó lenne oda menni.![]()
Tudom, tavaly is megkérdeztem, de most is, hogy ki tud játszani?
Emlékszem, GT, Roli, Alcantara, MQuC írta, hogy játszana.Ki még?
Remélem ez most sem maradna ki.
Eddig is tudtam, hogy a VB késői meccsek közvetítéséből áll, de valahogy a találkozó miatt ez most esett le igazán. Ezért aki velem akar jönni, gondolkozzon el valami szálláson vagy egy bélelt, nagy méretű papírkartonon, mert én nem fogok éjfélig üdítő mellett ülni.S.Agüero írta:Még jó, hogy 10-kor kezdődik a bronzmeccs.Jó lenne olyan helyre menni, ahol van nagy TV, olcsó pia, pingpong asztal, biliárd, plusz a közelben van.
Igen, a Füge udvar és az Udvarrom volt az, ahol vannak pingpongasztalok. Jó lenne oda menni.MQuC írta:Taval felhoztak egy helyet, ahol van pingpong asztal is. Nem emlékszem a nevére, lust vagyok utánakeresni, De van ilyen. Csak szólni kell, hogy megyünk, nehogy elfogyjon a pia.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2339021MQuC írta:Most miért? Bérlünk egy buszt, s csókolom. Összeszedünk hatvan embert, annyira öszlik a költség
Te amúgy jössz? Tavaly megígérted, hogy jössz.Rumig írta:Ha minden igaz, még nem nagyon volt ötlet, h hol lehetne nézni a meccset.
Ebben a cikkben jó néhány hely fel van sorolva, lehet szemezgetni.
Nem rossz ötlet! Régen voltam.MQuC írta:Legyen Barcelonában a tali ?
Shutter te viccelsz?shutterisland írta:azért így se olcsó mulatság.
békéscsaba-budapest távlatban oda-vissza lehet számolni szerintem egy 500km-el, az egy 100 km-en 8L benzint fogyasztó autónál 40 liter, szóval nagyjából 16-17 ezer forint, ez még elosztva is pénz azért.
nem beszélve a több órás utazásról.![]()
szóval hűtsétek csak be a söröket.![]()
Na kiraly, miskolci vagyok amugy. Es te?Barca_10 írta:Deetooka9 írta:
Valaki nem megy borsodbol veletlenul?![]()
te hova valosi vagy?