Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Inkább az a vicc, hogy képes vagy ilyen hülyeségeket ide beírni...Boixos1981 írta:Leírom ami ma történt velem, hogy megint lássuk, mennyire szanalmasok:
Volt egy osszeszolalkozasom egy madridistával, és kérdeztem, hogy mivel magyarázza azt, amikor a Real-szurkolók előtt egy horogkeresztes zászló volt. A válasza: ,,Azok Barcások voltak, akik így akarták bemocskolni a Real hírnevét''. Ez mar vicc kategóriának is rossz.
hát sörözni nem fogunk ha a barca real csapatról van szóMotaro írta:Mégeygszer mondom, attól, mert kisregényeket írsz ide, a véleményem nem fog megváltozni, ne is erőlködj. Én sem akarom a tiédet megváltoztatni. CR egy egoista pozőr, és persze klasszis focista is. De sosem szeretnék egy ilyen makival egy csapatban játszani és sosem akarom a Barcában látni. Jó helyen van az überklubnál, oda való.alparka23 írta:
Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...
miihii írta:Ez már látszott az előző post-odban is, amikor egy CR-ről írt kommentre nekiálltál Messiről, Xaviról, Iniről írkálnialparka23 írta: Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...
Nem is kell oda, ahol van Pepe, CR, Ramos, Coentraoalparka23 írta: én a CSAPATOMBA biztos nem engedném hogy játszón busquest alves de meg neymart sem)
Ez már látszott az előző post-odban is, amikor egy CR-ről írt kommentre nekiálltál Messiről, Xaviról, Iniről írkálnialparka23 írta: Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...
Nem is kell oda, ahol van Pepe, CR, Ramos, Coentraoalparka23 írta: én a CSAPATOMBA biztos nem engedném hogy játszón busquest alves de meg neymart sem)
Mégeygszer mondom, attól, mert kisregényeket írsz ide, a véleményem nem fog megváltozni, ne is erőlködj. Én sem akarom a tiédet megváltoztatni. CR egy egoista pozőr, és persze klasszis focista is. De sosem szeretnék egy ilyen makival egy csapatban játszani és sosem akarom a Barcában látni. Jó helyen van az überklubnál, oda való.alparka23 írta:
Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...
alparka23 írta: Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...mintha nagyon magas rangú befolyasunk lenne a klubok vagy annak játékosai életében. Azt sem tudják hogy Magyarországra merre kellene indulni.
szerintem mindenki valamiért odavan a szeretett klubjaert nem a sajátjáert! Igazából az nevettet meg hogy próbáljuk elhitetni egymással amit tudjuk hogy a másik fél biztos nem fog:))
De ha már sardobalosdit játszunk akkor en is dobok : én a CSAPATOMBA biztos nem engedném hogy játszón busquest alves de meg neymart sem)
Úgy birom ezt a kölcsönös sardobalast...mintha nagyon magas rangú befolyasunk lenne a klubok vagy annak játékosai életében. Azt sem tudják hogy Magyarországra merre kellene indulni.Motaro írta:Csűrheted-csavarhatod, a véleményem ugyanaz. Egy ilyen pozőr bazári bohóc nem kéne a csapatomba. Neymar szerencsére itt nem tolja azokat a manírokat, amit a brazil bajnokságban láthattunk tőle. Persze ő sem tud kibújni a bőréből, de viselkedik és ez a lényeg.alparka23 írta:Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:...)
Hala Madrid
CR meg szerintem tükrök között is alszik...
Pl.: Maradona vagy George Best sem volt egyszerű ember. A legnagyobb tehetségek közül, sokan nem hétköznapi figurák. Talán ennek köszönhetik, hogy ott vannak. Ez nem csak a labdarúgásra és a sportra igaz. Zenében, feltalálók, politikusok, költők, uralkodók, festők stb. között is sok volt az önelégült, különc, alkoholista, flúgos stb. ember. Csak akkor nem vette őket a kamera. Mind1. De ezt nem ragozom. Attól függetlenül emberileg nekem is szimpatikusabb 1000-szer Raul. De ami igaz az igaz. A mutatói magukért beszélnek. Ha meg a Barcába igazolna a nyáron akkor rögtön sztárolnák meg fényeznék a Barca szurkolók, ahogy mi is tettük Figo-val és Ronaldo-val. Te meg biztos elkezdenél a Betis-nek szurkolni. Ha meg győztes gólt lőne fanyalognál. Biztos. Vicces fiú vagy.Motaro írta:Csűrheted-csavarhatod, a véleményem ugyanaz. Egy ilyen pozőr bazári bohóc nem kéne a csapatomba. Neymar szerencsére itt nem tolja azokat a manírokat, amit a brazil bajnokságban láthattunk tőle. Persze ő sem tud kibújni a bőréből, de viselkedik és ez a lényeg.alparka23 írta:Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:...)
Hala Madrid
CR meg szerintem tükrök között is alszik...

Csűrheted-csavarhatod, a véleményem ugyanaz. Egy ilyen pozőr bazári bohóc nem kéne a csapatomba. Neymar szerencsére itt nem tolja azokat a manírokat, amit a brazil bajnokságban láthattunk tőle. Persze ő sem tud kibújni a bőréből, de viselkedik és ez a lényeg.alparka23 írta:Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:...)
Hala Madrid
hát igen, Morata sokkal többet ér, ha Alexis 18bence-barca írta:HA igazak a pletykák, amik ugye nem biztos hírek...
Azért elég nagy hülyeség lenne a Juvétöl, h míg Alexisért 18m t kínálnak, elvileg Morataért 20m t.![]()
Azért van egy kis különbség köztük, korkülönbség ide vagy oda.
annál sztem jobb, szóval annak a színét a mai napig nem tudom meghatározniRumig írta:És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
a stadion oldalára odavetítve mutatták be a mezt, nagyon komolyra sikerült.
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52sNo offense, de ez sztem még a mi 09/10-es mangónak hazudott rózsaszínünknél is gázabb.
Azért mi se örüljünk.Rumig írta:És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52sNo offense, de ez sztem még a mi 09/10-es mangónak hazudott rózsaszínünknél is gázabb.
És mit szólsz a rózsaszínhezferninho írta:nem akarom itt hirdetni a Real új mezeit, de a bemutatót érdemes megnézni
http://www.youtube.com/watch?v=K1sQfwVZ" target="_blank ... e&t=12m52s
Igazából ugyan az írásodnak nem sok köze van a beidézett részhez, nem is egészen értem h jön össze a kettő, de ha már bevésted, pár dolgot hozzáfűznékalparka23 írta:Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.)
ha messi nem ásitozik a pályán egész évben hanem lő legalább annyi es olyan fontos golokat mint CR téged is hidegen hagyna hogy mit csinál a golja után.
Nekem annyi a meglátásom hogy lassan a csapatotok esze motorja kezd kopni és bizony soha ne feledd messi egy labdát sem kapott volna ha nincs egy számomra is tiszteld Xavi a csapatban aki tökéletesen látta a játékot és mellette Iniesta is a csúcson játszott.
Ugyan hagyjuk már ezt a belem kifordul szöveget...Motaro írta:Naná, hogy Real drukkerként "valahogy nem tudod elítélni". Nekem a belem kifordulna, ha egy ilyen játékos lenne a csapatban, aminek szurkolok, még ha extraklasszis is. Jó helyen van ő ott, passzol a személyisége a gőgös, "úriemberek klubja", "fehér balett", "20. század csapata" "mi vagyunk a legjobbak akkor is, ha nem" imázshoz.
Olyan sokat nem biztos, hogy erősödnének. Egy jól kontrázó csapat úgy szaladna át rajtuk ahogy van. Yaya egyedül ebben a formában nem tudna kiteljesedni. A Cityben is kell mellé egy Fernandinho, hogy úgy játsszon. Az első 3 védekezésben zéró. De Di Maria se a legjobb és a 60. percben már a seggén veszi a levegőt. Amellett van 3 olyan játékosuk akik egyedül igazán jó focisták. CR-től ne várja majd Suarez a forintos labdákat. Ezt láthattuk Bale-nél is. PL legjobbja, bombagólok stb. Itt kb. annyi volt, hogy két meccsenként tüzelt egyet, az 1vs1-eket max. sebességből nyerte.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Carvajal Ramos Pepe Marcelo
Yaya (persze nem, de lehet van az a pénz)
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Azért ez nagyon nem tetszene és csak 2 igazolás :S
LG írta:Aztán ki tudja...sok olyan eset volt már, hogy a papiron nagyon erős kerettel rendelkező csapatok közel sem tudtak olyan eredményesek lenni, mint ahogy előzetesen elvárták tőlük. Yaya nem hiszem, hogy odaigazolna, Suarez meg Ronaldo mellé már arcban sok lenne.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Aztán ki tudja...sok olyan eset volt már, hogy a papiron nagyon erős kerettel rendelkező csapatok közel sem tudtak olyan eredményesek lenni, mint ahogy előzetesen elvárták tőlük. Yaya nem hiszem, hogy odaigazolna, Suarez meg Ronaldo mellé már arcban sok lenne.zola8787 írta:Amúgy a Realtól parázni kell majd jövőre hogyha sikerül két posztra igazolniuk. Csatár + vkp.
Iker/a másik
Modric Di Maria
Bale Suárez CR
Eléggé érdekes, hogy földrajzilag viszonyítod a szurkolókat holott a foci pont nem erről szól! Nem vagyok a közösség tagja ez nyilvánvaló, mivel Magyarországon élek, de ettől függetlenül én ugyan úgy barca szurkoló vagyok, mint aki ott él.bali 15 írta:De akkor sem vagy része a közösségnek, földrajzilag. Márpedig a valódi szurkolásnak ilyen alapokon kellene nyugodniaMár ne haragudj, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
Attól, hogy valaki xy országban született igenis lehet igazi drukker, a tőlem xezer km-re lévő katalán drukkerek is egy, közös csapatért szurkolnak, mint ahogy én is, és ez az ami "összeköt" minket! Akik madridban laknak csak azok az "igazi" Real drukkerek...stb ekkora blődséget amit írtál...![]()
Félreértés ne essék. Én ezt nem megvetem. Én ezt megértem. Alcantara remekül ki is fejtette. Én is hazudnék ha azt mondanám, hogy érdekel a hazai fociA TV-ből folynak a BL közvetítések amelyekben nincsenek magyarok akikért szorítani lehetne, felnőtt egy, lassan két olyan generáció amely nem látta a magyar válogatottat semmilyen tornán. Ez szomorú, de van olyan haverom aki többes szám első személyben fogalmaz amikor a brazilokról beszél...na azért álljon már meg a menet de tényleg.
Ez nekem is kemény. Én is imádom, mikor a brazil válogatott Joga Bonitozik, vagy mikor Tiki taka megy (gyorsan) a spanyoloknál, s, mikor itt járt a brazil válogatott, én is kimentem többedmagammal a nyilt edzésre pl, de az, hogy egy bármilyen Magyarország-Brazília meccsen mondjuk brazil mezben üldögéljek a lelátón, akkor kifordulna a belem.Ez szomorú, de van olyan haverom aki többes szám első személyben fogalmaz amikor a brazilokról beszél...na azért álljon már meg a menet de tényleg.