Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez akkora támadás volt, hogy simán elfér még egyszer ugyanazon az oldalon.visca el barca írta:nem vagyok egy nagy kosár mágus, de azért nah
Boixos írta: NBA.
mindjárt vége a meccsnek és tízzel megy a SPURS. meg kell bozni a miamit, nincs mese!
és tényleg!![]()
110-95
LAK már csak azért is megérdemelné mert az első körben 0-3ról állt fel, a 2. körben meg az elődöntőben a 7. mecccsen, idegenben nyert. iszonyt mit brusztolnak kopitarék.. bár én akkor se leszek szomorú ha a szerencsétlen rangers nyer, 20 éve nem látták a vázát, megérdemelnék...neobarca írta:Boixos! Visca! És akik nem látták de érdeklődnek az NHL-iránt. Ma érdemes nézni a Sport1-en az ismétlést. Eszméletlen nagy meccs volt.
Nem lehet letagadni a Kings megérdemelte. Amit ezek műveltek, besza-behu. Kíváncsi leszek a nagydöntőre. Rég volt ilyen izgalmas. NEm tudok tippelni. (na jó 4-3 Rangers)
Spurs-Miami 3-4 (ha Parker 100%-os lesz)Bob_Marley írta:Örülök, hogy megvan a revans esélye, szurkolok a Spursnek, hogy most sikerüljön. Parker nélkül viszont lehetetlennek tartom, ő lehet a kulcs a szériában össze kell valahogy drótozni.
daffy: 2 (2 telitalálat) összesen 11/4
Bob: 2 (2 telitalálat) összesen 12/6
Game: 2 (1 telitalálat) összesen 8/2
varnagykrisztian: 1 összesen 9
kanty: 0 (0 telitalálat) összesen 10/2
Spurs-Miami 4-2
(merek nagyot álmodni.)
Rondo és Love a Femway parkban.....
https://pbs.twimg.com/media/BpEigMUIQAArKdw.jpg" target="_blank
NHL:
Évek óta nem követem, de így hogy a kedvenc csapatom a Rangers bent van a döntőben, érdemes lesz odafigyelni. Hajrá parkőrök!
neobarca írta: NHL FANOK! Ma kegyetlen nagy tűzijáték várható!!! Bár holnap nagyon korán kelek, sztem felkelek a kezdésre. Kings vérszemet kapott, de csodálkoznék, ha nem a Chi kerülne a döntőbe. Azért egy CHI-NY döntő nem kicsit lenne fincsi. Ugyanakkor egy East side-West side összecsapás is tortani izgalmakat... Ááááá. Nagyon várom már a hajnali 2-t.
Jeee... Nem tudom, nekem már ez kicsit unalmas. Nyerjen a Heat azt jólvan. Annyira nem mozgat most ez a döntő.Game90 írta:Megismétlődik a tavalyi döntő, Heat - Spurs, remélem hasonló lesz a végeredmény isAmúgy kíváncsi vagyok, hogy mi van Parker bokájával.
Itt az idő! Robbantani kell. Kezdeném az edző elküldésével. Majd én a csapatban is drasztikus átalakításokat végeznék. Nem vagyok otthon a pénzügyi dolgokban, de Rondo jobban illene ebbe a csapatba. Ha drasztikus változás nem lesz a alap keretben, erősíteni kell a padra. A nélkül ez továbbra is max ennyire lesz elég.Game90 írta:Ja, OKC-vel mi lesz? Brooks? Westbrook?
Te ... mázlista!visca el barca írta:nekem azért lettek a kedvencek mert kb 15 évvel ezelőtt turkáltam egy zsír sens pólót egy turiban és rohadtul megtetszett.![]()
Mostmar verszemet kaptak, innen behuzzak.visca el barca írta:
jah, közbe NYR behúzta, döntőben CB ellen 4-0, LAK ellen 4-1nem sok esélyt adok nekik egyik ellen sem.
nekem azért lettek a kedvencek mert kb 15 évvel ezelőtt turkáltam egy zsír sens pólót egy turiban és rohadtul megtetszett.neobarca írta:Sens-es vagyok amióta csak az eszemet tudom. (konkrétan 4 évesen amikor az első hokibot a kezembe került és az edző pólóján egy Senatoros logo figyelt.
Igen, igen. Már egy ideje együtt vannak. A a sorokba néha bele szokott nyúlni Quenneville mester, így nem mindig ugyan az a 3-as van a jégen. De alapvetően bitang erős ez a keret. Tavaly iszonyat magas színvonalon jutottak el a végső győzelemig, idén én picit döcögősebbnek érzem.visca el barca írta:hát marha rég óta együtt vannakcsababarca írta:Szóval mióta van ez a sor így együtt,illetve most csak nekem jól csengő nevek ezek,vagy valóban jól is teljesítenek,most is elit sztároknak minősülnek??![]()
kane 2007-ben volt 1/1-es, toews asszem' egy évvel korábban vmi 1/3-as-1/4-es, azóta mindketten a chicagoban hasítják. a régi kedvenc hossa meg ugye a sensből ment el 2009-ben, szóval 5 éve együtt tolják, és igen kőkemény elit sztárok, szinte minden évben (mikor nem sérültek) 60+ pontot termelnek mind3an az alapszakaszban.
de sztem nem egy sorban játszanak, kane mintha 2. soros lenne.
szóval 3 elég komoly játékos, lényegében ők (+sharp, 3. soros ő is 60+-os állandóaan) repítik évek óta a blackhawkst.