USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2014.06.09. 01:11:41

visca el barca írta:nem vagyok egy nagy kosár mágus, de azért nah
Ez akkora támadás volt, hogy simán elfér még egyszer ugyanazon az oldalon.

Ira Winderman ‏@IraHeatBeat
So how is LeBron feeling pregame? "I wouldn't say normal, but I feel good."

Duncan bekezdett, 9 pontos.

Miami Heat első 13 pont: Lewis 6, Bosh 5, Chalmers 2. LBJ & Wade 0.

Első negyed, -7. LeBron nagyon erőlködik, 1/4 FG, 3 TO, Wade-nek dobási kísérlete sem volt, Duncan meg brutális.

Wade frusztrált...

És vezet a Heat.

Wade gyönyörűen elintézte Ginobili 3. hibáját :mrgreen:

Félidő, 43-43. 11 pontos hátránynál azért nem sok esélyt adtam volna a Miami-nak, hogy félidőben egál lesz. LBJ betörések/ziccerek, szerintem középtávolija nem is volt, Wade mintha nem lenne 100%-os, padtól kicsivel több pont kéne. SAS csak a szokásos.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Miami getting roasted whenever LeBron sits, Spurs getting roasted whenever they go small. What a 2nd half coming up. Goosebump time.

Most mondták a kommentátorok, hogy LBJ-nek a 12. dobása volt az első jumper-je (amúgy bement).

LBJ rájött, hogy megy neki messzebbről is, tripla, jumper, tripla. 50 másodperc alatt lenyomott egy 8-0-ás futást. Heat +2.

Wade kezd megérkezni a meccsbe, de a 3. negyed végén szinte mindent bedobott a Spurs, -1.

Lewis nagyot játszik. Rashard Lewis...getting his Mike Miller on on this game.

Chalmers könyökös...

mettaworldpeace.com @MettaWorldPeace
People stealing my moves!!

:mrgreen:

Sajnos rengeteg üres triplája van a Spurs-nek. 2,5 perccel a vége előtt, -1.

Booooosssh triplaaaaa!

9 másodperc, 98-93, innen nem szabad elbukni.

Meg is van a meccs, 1-1!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.06. 19:06:32

nem vagyok egy nagy kosár mágus, de azért nah

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.06.06. 08:20:54

Boixos írta: NBA.
mindjárt vége a meccsnek és tízzel megy a SPURS. meg kell bozni a miamit, nincs mese!

és tényleg! :-)
110-95

Első behúzva,lélektanilag fontos volt!
még a következő is nagyon kéne, 2-0ról lehet reménykedni.
Jamest le kellett hozni,de ahogy nézem,megúszta sima görccsel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2014.06.06. 05:40:22

NHL. a kingset már nem is mondom. :D OTban nyertek természetesen.
nem tudom, h hova lehet még ezeket a meccseket fokozni, pláne, h a rangers is kumma jó!
1-0ra megy a LAK.

NBA.
mindjárt vége a meccsnek és tízzel megy a SPURS. meg kell bozni a miamit, nincs mese!

és tényleg! :-)
110-95
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2014.06.05. 11:48:47

Grantland cikk:
Welcome to Heat-Spurs 2.0

Kezdő5 cikk:
A döntő előzetese
PCsabi
aka Game90

2014.06.03. 16:11:06

NBA All-Defensive Team Voting.

First Team: CP3 - Iguodala - George - Ibaka - Noah.
Second Team: Beverley - Butler - Leonard - LBJ - Hibbert.

Harden is kapott 2 szavazatot :lol: :mrgreen:

When the Thunder Became Westbrook’s Team:
KATT

The best teams in the NBA generally take on the personalities of their best player, and for the past five weeks the Thunder mirrored Russ. This is a problem. When you live and die with Russ, you probably die in the end.

Watching him in the playoffs made me love him more than ever before, but watching the second half and overtime Saturday just underscored why they need Durant. When Westbrook went out in the third, after everything he’d done over the past five weeks, KD wasn’t used to filling the massive vacuum he left behind. Then, when things got close at the end, the best scorer on earth was the second option again, and OKC turned to a point guard that can either explode or self-destruct on any given possession.

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.02. 21:45:28

neobarca írta:Boixos! Visca! És akik nem látták de érdeklődnek az NHL-iránt. Ma érdemes nézni a Sport1-en az ismétlést. Eszméletlen nagy meccs volt.
Nem lehet letagadni a Kings megérdemelte. Amit ezek műveltek, besza-behu. Kíváncsi leszek a nagydöntőre. Rég volt ilyen izgalmas. NEm tudok tippelni. (na jó 4-3 Rangers) 8)
LAK már csak azért is megérdemelné mert az első körben 0-3ról állt fel, a 2. körben meg az elődöntőben a 7. mecccsen, idegenben nyert. iszonyt mit brusztolnak kopitarék.. bár én akkor se leszek szomorú ha a szerencsétlen rangers nyer, 20 éve nem látták a vázát, megérdemelnék...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.06.02. 21:31:25

Bob_Marley írta:Örülök, hogy megvan a revans esélye, szurkolok a Spursnek, hogy most sikerüljön. Parker nélkül viszont lehetetlennek tartom, ő lehet a kulcs a szériában össze kell valahogy drótozni.

daffy: 2 (2 telitalálat) összesen 11/4
Bob: 2 (2 telitalálat) összesen 12/6
Game: 2 (1 telitalálat) összesen 8/2
varnagykrisztian: 1 összesen 9
kanty: 0 (0 telitalálat) összesen 10/2

Spurs-Miami 4-2
(merek nagyot álmodni. :D )

Rondo és Love a Femway parkban.....
https://pbs.twimg.com/media/BpEigMUIQAArKdw.jpg" target="_blank

NHL:
Évek óta nem követem, de így hogy a kedvenc csapatom a Rangers bent van a döntőben, érdemes lesz odafigyelni. Hajrá parkőrök!
Spurs-Miami 3-4 (ha Parker 100%-os lesz) :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2014.06.02. 21:22:05

Boixos! Visca! És akik nem látták de érdeklődnek az NHL-iránt. Ma érdemes nézni a Sport1-en az ismétlést. Eszméletlen nagy meccs volt.
Nem lehet letagadni a Kings megérdemelte. Amit ezek műveltek, besza-behu. Kíváncsi leszek a nagydöntőre. Rég volt ilyen izgalmas. NEm tudok tippelni. (na jó 4-3 Rangers) 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Messithebest
Director del Fútbol

2014.06.02. 17:50:54

az én tippem szoros párharcban Heat győzelem. 4-3. A Spursnek viszont ha valamit akar még ezzel a játékosállománnyal, most kell nyernie, Duncan, Gino és Parker sem lesz már fiatalabb.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.06.02. 16:22:38

Ezek szerint ha játszottam volna, én vezetnék? Csak mert mi haverral úgy csináljuk, hogy a győztes eltalálása 1 pont a teli meg 2, és eddig 14 pontom van amiből 3-4 teli :)
Örülök én is nagyon, hogy nem a 7. meccsen kellett eldőlnie, mert így Parker pihenhet, és remélhetőleg a Heat ellen többet bír majd mint tavaly, és meg lesz a revans a Heat ellen is.
4-3 a tippem a Spursnek.
daffy
Madridista

2014.06.02. 14:44:46

Heat lehozza 4-3. James brutális,Parker hol egészséges hol nem. Inkább hol nem
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.06.02. 14:36:30

Örülök, hogy megvan a revans esélye, szurkolok a Spursnek, hogy most sikerüljön. Parker nélkül viszont lehetetlennek tartom, ő lehet a kulcs a szériában össze kell valahogy drótozni.

daffy: 2 (2 telitalálat) összesen 11/4
Bob: 2 (2 telitalálat) összesen 12/6
Game: 2 (1 telitalálat) összesen 8/2
varnagykrisztian: 1 összesen 9
kanty: 0 (0 telitalálat) összesen 10/2

Spurs-Miami 4-2
(merek nagyot álmodni. :D )

Rondo és Love a Femway parkban.....
https://pbs.twimg.com/media/BpEigMUIQAArKdw.jpg" target="_blank

NHL:
Évek óta nem követem, de így hogy a kedvenc csapatom a Rangers bent van a döntőben, érdemes lesz odafigyelni. Hajrá parkőrök!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.06.02. 19:39:49-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.06.02. 14:20:08

More Important to Thunder: Westbrook or KD?
http://youtu.be/B019-AgluoM" target="_blank

Is This Video Of Brandon Jennings Trying To Pass Nick Young Molly? Because It Sure Looks Like It:
KATT
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.02. 13:07:52

örülök a LAKnak, kicsit sok volt mostanaban a blackhawksból :D

a vázáért nem sok esélyt adok a NYRnek, kb 20%. pálya előnnyel talán több lenne, de sztem a kings behúzza a 2 hazai meccset és onnantól kezdve eldőlt a dolog. vagy nem :D
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.06.02. 09:17:08

neobarca írta: NHL FANOK! Ma kegyetlen nagy tűzijáték várható!!! Bár holnap nagyon korán kelek, sztem felkelek a kezdésre. Kings vérszemet kapott, de csodálkoznék, ha nem a Chi kerülne a döntőbe. Azért egy CHI-NY döntő nem kicsit lenne fincsi. Ugyanakkor egy East side-West side összecsapás is tortani izgalmakat... Ááááá. Nagyon várom már a hajnali 2-t. 8)

nagyon kemény a kings, nem tudom, hogy honnan merítenek, de eszméletlenül koncentráltak!!! de ezt művelték az egész rájátszásban, kezdték a sharks-szal, akiket 0-3ról szórtak ki, utána jött az anaheim, szintén hetedik meccs természetesen idegenben, most meg a sikágó! csípem a rangerst is, de nagyon szurkolok a kingsnek,h elvigyék azt a brutális vázát!
PUYOL-XAVI-INIESTA
neobarca
Director del Fútbol

2014.06.01. 22:20:14

Game90 írta:Megismétlődik a tavalyi döntő, Heat - Spurs, remélem hasonló lesz a végeredmény is 8) Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mi van Parker bokájával.
Jeee... Nem tudom, nekem már ez kicsit unalmas. Nyerjen a Heat azt jólvan. Annyira nem mozgat most ez a döntő.
Game90 írta:Ja, OKC-vel mi lesz? Brooks? Westbrook?
Itt az idő! Robbantani kell. Kezdeném az edző elküldésével. Majd én a csapatban is drasztikus átalakításokat végeznék. Nem vagyok otthon a pénzügyi dolgokban, de Rondo jobban illene ebbe a csapatba. Ha drasztikus változás nem lesz a alap keretben, erősíteni kell a padra. A nélkül ez továbbra is max ennyire lesz elég.

NHL FANOK! Ma kegyetlen nagy tűzijáték várható!!! Bár holnap nagyon korán kelek, sztem felkelek a kezdésre. Kings vérszemet kapott, de csodálkoznék, ha nem a Chi kerülne a döntőbe. Azért egy CHI-NY döntő nem kicsit lenne fincsi. Ugyanakkor egy East side-West side összecsapás is tortani izgalmakat... Ááááá. Nagyon várom már a hajnali 2-t. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.06.01. 17:27:34

Paul George on if he wants to see Lance Stephenson back: "You know, I don't know."

Kép

Megismétlődik a tavalyi döntő, Heat - Spurs, remélem hasonló lesz a végeredmény is 8) Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mi van Parker bokájával.

2014 NBA Finals Preview - Heat vs Spurs:
http://youtu.be/FayHpC8xTR4" target="_blank

Final 2 Minutes - 2013 Finals Game 6:
http://youtu.be/Ryoq48dZHZ8" target="_blank

RAY ALLEN Cold Blooded Clutch Game Saving 3:
http://youtu.be/paJWuS0VykY" target="_blank
Libabőr.

Ja, OKC-vel mi lesz? Brooks? Westbrook?
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.31. 12:23:33

Ez az Indiana gyengébb volt mint a tavalyi! Pedig most igazán meg volt mindenük. Miami újra ott a döntőbe és sztem meg is nyerik...

NHL: Szépet küzdött a a Chicago! Meg is lett az eredménye. 3-3 pokolian izgalmas lesz a következő, mindent eldöntő meccs. Adja valami élőben esetleg?
visca el barca írta:nekem azért lettek a kedvencek mert kb 15 évvel ezelőtt turkáltam egy zsír sens pólót egy turiban és rohadtul megtetszett. :lol:
Te ... mázlista! :lol: Én nekem meg mezem van eredeti CCM-es piros. De úgy kellett rendelnem, /még a keletinél van-volt az Arzenál üzletház amiben volt egy faxa sportbolt/ mert mindenki csak Devils, Rangers, Pingvines, Torontós és Kacsás mezt kerestek. Bemegyek, mondom helló Sens mezt vennék. Öööö rendben 3 hét kb mert nem keresett. Akkor tudtam, hogy nekik fogok drukkolni. :mrgreen:

Gondolom akkor emlékszel még a Hasek féle keretre mely majdnem egészen a végéig menetelt. Aztán az a fránya Devils... Azt még akkoriban WAP-on követtem. :) :) :)

PCsabi
aka Game90

2014.05.31. 04:57:28

Erre a Pacers-re ráfért már ez a hatalmas verés.

Sorozatban negyedik döntő!

Aktuális:

Kép
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.30. 17:53:27

visca el barca írta:
jah, közbe NYR behúzta, döntőben CB ellen 4-0, LAK ellen 4-1 :lol: nem sok esélyt adok nekik egyik ellen sem.
Mostmar verszemet kaptak, innen behuzzak. :mrgreen:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.30. 17:19:09

neobarca írta:Sens-es vagyok amióta csak az eszemet tudom. (konkrétan 4 évesen amikor az első hokibot a kezembe került és az edző pólóján egy Senatoros logo figyelt.
nekem azért lettek a kedvencek mert kb 15 évvel ezelőtt turkáltam egy zsír sens pólót egy turiban és rohadtul megtetszett. :lol:

jah, közbe NYR behúzta, döntőben CB ellen 4-0, LAK ellen 4-1 :lol: nem sok esélyt adok nekik egyik ellen sem.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.05.30. 14:34:12

Sajnos nagyon süvít a Rangers.
A Chicago meg a legjobban összerakott csapat a ligában. Okosan trade-elnek, nagyon jók a draftjaik. Olyanok vannak még a csapatban, Jeremy Morin, Teravainen, Raanta... brutális. Jövővel se lesz problémájuk.

Bárki nyerje meg a SC-t, csak ne a Rangers! [-X [-o<
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2014.05.30. 13:10:17

Jók ezek a blowout-ok Nyugaton...

Former Microsoft CEO Steve Ballmer has agreed to buy the Los Angeles Clippers for a record-breaking $2 billion.

Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.30. 10:22:59

visca el barca írta:
csababarca írta:Szóval mióta van ez a sor így együtt,illetve most csak nekem jól csengő nevek ezek,vagy valóban jól is teljesítenek,most is elit sztároknak minősülnek??
hát marha rég óta együtt vannak :D

kane 2007-ben volt 1/1-es, toews asszem' egy évvel korábban vmi 1/3-as-1/4-es, azóta mindketten a chicagoban hasítják. a régi kedvenc hossa meg ugye a sensből ment el 2009-ben, szóval 5 éve együtt tolják, és igen kőkemény elit sztárok, szinte minden évben (mikor nem sérültek) 60+ pontot termelnek mind3an az alapszakaszban.

de sztem nem egy sorban játszanak, kane mintha 2. soros lenne.

szóval 3 elég komoly játékos, lényegében ők (+sharp, 3. soros ő is 60+-os állandóaan) repítik évek óta a blackhawkst.
Igen, igen. Már egy ideje együtt vannak. A a sorokba néha bele szokott nyúlni Quenneville mester, így nem mindig ugyan az a 3-as van a jégen. De alapvetően bitang erős ez a keret. Tavaly iszonyat magas színvonalon jutottak el a végső győzelemig, idén én picit döcögősebbnek érzem.
Am Csababarca Hossa nekem is hatalmas kedvenc, mivel Sens-es vagyok amióta csak az eszemet tudom. (konkrétan 4 évesen amikor az első hokibot a kezembe került és az edző pólóján egy Senatoros logo figyelt. :oops: ) Nála jobban már csak Alfredsson távozásánál "sírtam". Na jó esetleg még Heatley-nél... :mrgreen:

Közben a Rangers odahaza elütötte a Montrealt így bent vannak a nagydöntőben! Bárki jut be a másik oldalon, fel kell kötnie a gatyát. Az a Rangers most bitang jó! 8)

NBA: SAS is behúzta. Behúzza a következőt is?

Válasz küldése