2014.06.03. 09:36:32
Én az utolsó bajnoki után azt mondtam, nem baj majd jövőre. Az óta kb 1 hónap telt el és már azt mondom inkább majd pár év múlva, ha ez a vezetőség már csak kívülről figyeli az eseményeket.
Ezt persze visszaszívom, ha a jelenlegi átigazolási pletykákból minden, azaz minden hamis. Ennek a forgatókönyvnek örülnék, és annak hogy majd valamelyik nap teljesen váratlanul bejelentenek egy védőt. Egy klasszis középhátvédet.
A pletykák alapján viszont iszonyat csicskák vagyunk már bocsánat. Minket rángatnak, olyan játékosokért állunk be a sorba akik bár jók, de nem nagyon látom hogy majd ők kísérnek vissza újra Európa trónjára.
kapusok: Valdes sajnos elment, ezért talán Stegen a legjobb választás. Remélem nagyot fog robbanni, ráadásul az ára is jó volt. Cserekapusnak Bravo? Jó lehet, mert a bajnokságot ismeri, versenyhelyzetet is teremthet. Annak viszont örülök, hogy még nincs lezárva a transzfer, mert ez csak azt jelentheti, hogy az áron még faragnak. 15-ért elég erős lenne, bár a mai árakon, sajnos egy Stegennel (más bajnokság, fiatal, és nem lehet tudni mennyire lesz sérülékeny) nem lehet nekimenni a szezonnak. Kell mellé Valaki.
Eddig még jól is állnak a dolgok, a pletykák alapján is.
hátvédek: Tehát A PSG megint beelőz minket és DL-t is elvitte előlünk. Végül is nem tragédia, mert tavaly 2 középhátvéddel is ez volt, tehát idén még egy szavunk sem lehet. Viszont tényleg ott tartunk hogy Mathieuval vigasztalnak minket? Benatiáról meg lemondhatunk, Marquinhos pedig még úgy is kétséges hogy idén sem volt első számú KH, az óta pedig megvették még elő David Luizt is? Kb mint ha egy Hertha lennénk. Nagyon sok blama. Semmi, azaz nulla pletyka van normális középhátvéd érkezéséről.
középpálya: itt egész jól álltunk eddig, bár tavaly töketlenül sikerült elverni Thiagot 20 milláért. Idén pedig még megfejelnénk azzal, hogy Fabregast is elkótyavetyélnénk. Formán kívül játszott? Mondjatok már 1, azaz EGY játékost a Barcelonában, aki tavasztól a szezon végéig ne lett volna gyengébb önmagához képest! Szerintem egyáltalán nem lógott ki Fabe a sorból.... Képesek lennénk elpasszolni 40-ért? Egy ilyen korban lévő játékost biztos nem úszunk meg ennyiből. Xavi helyett olyan szépen be lehetne építeni. Egy edző aki ért hozzá nagyon jó játékossá tehetné újra.
támadók: A Cuenca-Bojan-Tello-Affelay négyest nyilván elpasszolják, bár azért talán Tellot megtartanám, lehet hogy kiegészítő embernek jó lenne. Pedróról viszont szomorúan hallom semmilyen pletyka nincs. Helyette pletykálnak Alexisről, és Llorrentéről. Ez szintén vicc, és érthetetlen kategória. Nekem ő egy új Gudjonsen lenne.
A VB-ig még elég kevés idő van. Nem ártana addig eldönteni a legnagyobb igazolásokat, de lehet el lesz húzva mind, mert az árakon inkább faragnak, és azt csak kivárással lehet. Gondolom ezt naiívan én. Viszont ha bejelentenek egy Mathieu-Koke-Llorrente hármast, miközben eladnak egy Fabregas-Alexis kettőst, akkor biztosan fogok jó sokat anyázni.