Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:sokadik függetlenségi szavazás... ugyanugy semmit nem fog érni, a spanyolok nem fogják hagyni h a fejőstehén elszakadjon.
ha meg mégis, kizárt h a barca ne legyen tagja a la ligának. a realnal sem hulyék, nekik nem érdekük egy gyenge bajnokság...
Hogy mennyire következetes a szövetség azt nem tudom, a Barca ifi igazolásait sem követem annyira. Mondjuk jogos felvetés, hogy minden bizonnyal nem csak Barcelonába érkeztek ilyen korú játékosok...Lionel85 írta:...
Lionel85 írta:Elég érdekes, hogy csak a Barcelona lett eltíltva a fiatalok szabálytalan leigazolása miatt. Akármelyik csapatot nézzük, úgy szerzik a gyerekeket, hogy azok abban a klubban játsszanak és nem azért, mert a szülők azon a környéken vállalnak munkát. Azért a Barcelonát sújtják, mert a világon nekik van a legjobb utánpótlás nevelő bázisuk. Nem egyenlő a mérce. Ezzel az erővel minden klubot meg lehetne büntetni a világon!
Még jó, hogy nem az andorrai ligában indulnánk vagy az MB1-ben. Ilyen hírekre nem érdemes pazarolni az életből. El Clásico helyett La Classique a PSG ellen? Na ne vicceljünkdefender3 írta:Nem hinné, h ebből lesz vmi, bár ha egyszer vmikor soká független lesz Katalónia akkor esetleg mivel nem hinném h a spanyolok (főleg Madridban) örülnének annak ha egy belőlük kivált gazdaságilag nem gyenge államal egyenlő csapat náluk játszana.ZBarca írta:http://confidencial.blog.hu/2014/06/03/ ... an_indulna
Vélemények?Szerintem tök hülyeség, nem értem, miért kéne a Ligue 1-hez csatlakoznunk, ha független lesz Katalónia.
Mindemellett valószínűleg nem lenne egy-két forint Franciaországban utazgatni.
Az utazási költség nem hinném, h sokkal nőne a mostanihoz képest, mert azért Barcelona Spanyolország szélén van és elég sokat kell így is utazni.
Mondjuk az biztos, h az első helyért komoly csata lenne főleg ha a Monaco is stabilizálódik. Bár így a spanyol bajnokság lenne 1 csapatos hacsak az ATMA nem tudja megtartani a mostani szintet.
Nem hinné, h ebből lesz vmi, bár ha egyszer vmikor soká független lesz Katalónia akkor esetleg mivel nem hinném h a spanyolok (főleg Madridban) örülnének annak ha egy belőlük kivált gazdaságilag nem gyenge államal egyenlő csapat náluk játszana.ZBarca írta:http://confidencial.blog.hu/2014/06/03/ ... an_indulna
Vélemények?Szerintem tök hülyeség, nem értem, miért kéne a Ligue 1-hez csatlakoznunk, ha független lesz Katalónia.
Mindemellett valószínűleg nem lenne egy-két forint Franciaországban utazgatni.
Ez ugyanaz a sztory, mint a Realnak volt. Minden bizonnyal a bankok felé tényleg nem lesz adósságunk 2015-ben, de jó 300 millió továbbra is lesz más "intézmények" felé. Ez a turpisság a dologban.MQuC írta:Az jól hangzik, hogy 2015-re a klubnak nem lesz hiteltartozása. Feltéve, ha igaz
Jól hangzik, hogy több 100 milliót kipengetnek 2 év alatt, csak nem hiszem el.MQuC írta:Az jól hangzik, hogy 2015-re a klubnak nem lesz hiteltartozása. Feltéve, ha igaz
meg mondjuk Ter Stegen ára most az adókincstárban landolt, reméljük nem lesz következménye ennek az ügynek nyáron, mikor költeni kéne pár játékosra.visca el barca írta:A klub minden pénzügyi kötelezettségét teljesítette, a legjobb pénzügyi és jogi szakemberek bevonásával folyt az ügy. Az ügyvédeink úgy nyilatkoztak most is, hogy nem büntethetnek meg és az átigazolás szabályos volt pénzügyileg is. Nem volt szó színlelt szerződésekről. De arról is tájékoztattak, hogy az adóhivatal nagyon agresszívan jár el az ilyen ügyekben, és inkább azt tanácsolták, hogy megelőző intézkedésként fizessünk
ekkora kamuzást te jó égez olyan mint messi adócsalása, befizetett mindent, de azért még dobjunk egy 10est kompenzációnak. ha teljesen tiszták akkor csak maguknak mondanak ellent.
bevallom igazából soha nem érdekelt, sem itt, sem más kedvenc klubomnál a háttér, de ez már több mint mókás.
neymar lassan tényleg 100 milla lesz
Azért ez így nem teljesen helyes. 2010-ig volt Laporta, Pep pedig 2008-tól 2012-ig. Két szezonig volt átfedés Rosellel, ebből az első még jól sikerült 4 kupával, a másodiknál "már csak" 1 kupa jött. Mivel Guardiola igazi gentleman, így talán sose fog kiderülni, hogy mért lépett le. Néhány nyilatkozatból sejthető, hogy volt indulat a háttérben és nem csak a fáradtság és az idejében meglátott formahanyatlás volt az ok. Azt a hihetetlen korszakot akkor sem elsősorban a Laportának, vagy Rosellnek tulajdonítottuk, hanem az edzőnek és a keretnek. Laporta szerencsés kézzel nyúlt Pephez és biztosította a szükséges hátteret. Rosell sok mindent felrugott már az elején (Cruyff, Madriddal szembeni kommunikáció stb.), ami elsőre csak rossz szájízt adott. A szigorú pénzügyi szemlélet rendben van, támogatója vagyok, de sajnos elmegy mellettünk a mezőny. Ráadásul már nem tudok hinni benne. Laporta sokszor szórta a pénzt, fogtuk a hajunkat, de most meg nem hihetünk annak, hogy Neymar 57 millió, lehet dupla annyi. És lehet, hogy a többi igazolás is hasonlóan zajlott.. Eladni pedig ... Szóval ki tudja, hogy létezik-e egyáltalán adósság csökkentés. A hagyományokkal szakítottak, miszerint nem kerül reklám a mezre, büszke volt rá mindenki. Elfogadtuk, a mai futballba ez nem fér bele. De nem látni a hozadékát. A spórolással együtt egy szezonban 1 darab 57 millió(?) igazolásra futja? A Real elköltött mennyit is, 200-t? Persze jó áron adtak is el. Valahol a fiúkat is megértem. Ki vannak zsigerelve, évek óta, míg odaát, ha valami nem megy, akkor sort cserélnek. Nem szimpatikus, nem akarom, hogy ez legyen, de ezt se lehet a végtelenségig bírni, hogy nem veszünk hátvédet, mert majd a 35 éves, 1 éve offos, vagy az ifjú titán megoldja.visca el barca írta:csak azt nem értem, hogy mikor rosell alatt nyertük folyamatosan a kupákat, akkor miért nem sírtak?mess2009 írta:Laportát sírják vissza?
csak azt nem értem, hogy mikor rosell alatt nyertük folyamatosan a kupákat, akkor miért nem sírtak?mess2009 írta:Laportát sírják vissza?
visca el barca írta:A klub minden pénzügyi kötelezettségét teljesítette, a legjobb pénzügyi és jogi szakemberek bevonásával folyt az ügy. Az ügyvédeink úgy nyilatkoztak most is, hogy nem büntethetnek meg és az átigazolás szabályos volt pénzügyileg is. Nem volt szó színlelt szerződésekről. De arról is tájékoztattak, hogy az adóhivatal nagyon agresszívan jár el az ilyen ügyekben, és inkább azt tanácsolták, hogy megelőző intézkedésként fizessünk
ekkora kamizást te jó égez olyan mint messi adócsalása, befizetett mindent, de azért még dobjunk egy 10est kompenzációnak. ha teljesen tiszták akkor csak maguknak mondanak ellent.
bevallom igazából soha nem érdekelt, sem itt, sem más kedvenc klubomnál a háttér, de ez már több mint mókás.
neymar lassan tényleg 100 milla lesz