Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekünk meg a rémálmunk. Az első 2 játékost nem tudom beazonosítani, az utolsók meg tök fölöslegesek lennének. Ahogy "Matieu" is, aki gondolom a Valenciában játszik.kadarzsolt85 írta:Egy álom vállna valóra ha ezek a játékosok jönnének,Marqinhos,Matieu,Danilo,Willy Caballero,Agüero vagy Reus.!!!
Kár ezt a játékot nézned, ha sikerült ezt leszűrnöd... Lahmot, esetleg Ivanovicsot mondanám nála jobbnak. Sokszor te se láthattad játszani ezek szerint. Védekezésben elsőrangú és nagyon jól támad mellé. Ahhoz képest, hogy a fél fórum Wielt akarta, akinek sem a PSG-ben, sem a holland válogatottban nincs helye, na ahhoz képest ez ritka nagy baromság a részedről.Tobias88 írta:Top 10ben semmiképp sincs szerintem. Ráadásul 29 éves, sérülékeny, gyenge szezont produkált és a szerződése még 3 évig él. Teljesen értelmetlen lenne a leigazolása
Sorold már fel azt a tízet, légy szíves.Tobias88 írta:Top 10ben semmiképp sincs szerintem. Ráadásul 29 éves, sérülékeny, gyenge szezont produkált és a szerződése még 3 évig él. Teljesen értelmetlen lenne a leigazolásaS.Agüero írta:Piszczek nincs Top20-ban a posztján?![]()
Jó vicc, jelenleg szerintem Top5 jobbhátvéd.
Top 10ben semmiképp sincs szerintem. Ráadásul 29 éves, sérülékeny, gyenge szezont produkált és a szerződése még 3 évig él. Teljesen értelmetlen lenne a leigazolásaS.Agüero írta:Piszczek nincs Top20-ban a posztján?![]()
Így igaz, ha ő nincs legalább a top 10-ben, akkor az a top10 enyhén szubjektív...S.Agüero írta:Piszczek nincs Top20-ban a posztján?![]()
Ezek a dolgok figyelemre se méltóak. Még egy forrás sincs közölve. Nem akarom a kedves szerkesztőket megbántani, de legalább odafirkanthatnák, hogy a Sport/Mundo/Marca/KiskegyedTobias88 írta:Jó vicc. Szerinted Cesc miért megy? Mert közölték vele, hogy jövőre is Xavi a favoritbarcafacan írta:Cesc helyére jön. Xavi eldöntheti, hogy megy ő is, vagy a kispadot választja.
A hírt azért fenntartásokkal kezelném, ilyen szalagcímmel - csak más játékossal - volt már csak idén kb 5-6 db cikk.barcafacan írta:Cesc helyére jön. Xavi eldöntheti, hogy megy ő is, vagy a kispadot választja.
Jó vicc. Szerinted Cesc miért megy? Mert közölték vele, hogy jövőre is Xavi a favoritbarcafacan írta:Cesc helyére jön. Xavi eldöntheti, hogy megy ő is, vagy a kispadot választja.
Cesc helyére jön. Xavi eldöntheti, hogy megy ő is, vagy a kispadot választja.Nervo írta:Sevilla horvát játékosa hamarosan Barcelonában köthet ki.És emellett Unai Emery az edzője sem biztos benne hogy marad e a sevillában a horvát.
http://barcanoticias.blog.hu/" target="_blank
Így van, valamelyik újságíró elnevezte így aztán ezt fújja mindenki. Pedig már ugyanezt játszotta az Ajax a 70-es években, ahonnan terjedt át hozzánk a holland vonalon keresztül. Rövid passzos, labdatartásra épülő játék. Nem Guardiola találta fel a spanyol viaszt, ő tökéletesen megtalálta a pozíciókat és az együttes mozgást. De ugyanezt játszották Neeskensék vagy a Dream Team.palesz77 írta: A tiki-taka túlmagasztalását se értem sokaknál. Valaki elnevezte a labdatartós, gyors rövid passzos játékot tiki-takának, és azóta sokan ezt úgy kezelik, mintha ezt csak a La Masia növendékei lennének képesek játszani. Pedig előttünk is volt, és utánunk is lesz olyan csapat, aki hasonló rendszerben játszik.. A München például ugyanúgy képes tartani a labdát, az meg hogy nem olyan hatékonyak mint mi anno, az annak köszönhető, hogy azóta bőven kiismerték ezt a játékot az ellenfelek, nem annak, hogy ők olyan rosszul csinálják.. Aki itt nevelkedett, és ezt tanulta, annak biztos gördülékenyebben megy a beilleszkedés, de azért ne csináljunk úgy, mintha egy kívülről érkezőnek lehetetlen lenne ebbe a játékrendszerbe beilleszkednie.
Ezt azért némiképp túlzásnak érzem. Sanchez nagyon jó szezont hozott le, én is marasztalnám, de azért nem pótolhatatlan kategória. Sok szempontból pont, hogy ő illik legkevésbé a Barca rendszerébe a támadóink közül - gyors kényszerítők pl.roby122 írta: Itt szerintem jelenleg senki nem tudná pótolni Fabregat és Sanchezt. Ők ismerik ezt a játékrendszert , hiába hoznak ide a neveket , ha az mögött semmi nincs. Elvileg a játékrendszer alapjai megmaradnak. Tiki-taka valamilyen szinten mindig is lesz. Akkor kérdem én , egy frissen igazolt középpályásnak mondjuk Gündogan , neki akarják adni a karmesteri pálcát , akinek fogalma sincs a játék stílusáról ? ...
Ez meg már 5 napos hír, azóta se volt semmi előrelépés.. Kétlem, hogy lenne valóságalapja. Bár aztán lehet, hogy végül itt fog kikötni.ZBarca írta:https://www.facebook.com/FCBRK01/photos ... nt_count=1
Háááát...Állítólag tíz percig volt fent a hivatalos Twitter oldalon, majd leszedték onnan... Esetleg csak a trollok voltak?
Én nem lepődnék meg ha jönne, de csak akkor örülnék igazán, ha nem megy a védelem rovására. Nem a gólszerzést érzem a legnagyobb gyengénknek.ZBarca írta:https://www.facebook.com/FCBRK01/photos ... nt_count=1
Háááát...Állítólag tíz percig volt fent a hivatalos Twitter oldalon, majd leszedték onnan... Esetleg csak a trollok voltak?
Ha egy döntőn gólt lő, az nem számottevő szerep?Yaya(07-10) írta:Fabregassal a csapat 3 év alatt egyetlen komoly trófeát nyert, a 2013as bajnokságot.
A 2011es szezon hozadékait(klub vb, európai szuperkupa)elnyerésében meg nem volt számottevő szerepe. Legyünk következetesek, 1 bajnoki cím + 1 spanyol kupa és az apró. Persze ez nem elsősorban az ő kritikája, csapatként mondtunk csődöt.
jangamen írta:Egy promóciós rendezvényen Piqué és Del Bosque eltakart szájjal sutyorogtak, de nem vették észre, hogy egy mikrofon felveszi őket (kb csak a szemüket nem szúrta ki), Piqué azt mondta Del Bosquének, hogy Fabregas elárulta neki, hogy már mindenben megállapodtak az eladásával kapcsolatban és 33 millióért vált csapatot.
Piquét se fogják megdícsérni ezért a bakiért, de Fabregast sem amiért kikotyogja a szerződése részleteit, 33 millióért meg valaki nagyon jól járt vele.
![]()
![]()