2014.06.06. 08:28:24
Nem vagyok Rakitic ellen, kell egy ilyen arc a csapatba, tecknikás,jól osztogat, ütközni is képes. 15M+opciók jók, 8 millás fizu vicc, bár nálunk a szertáros is zsebrerak ennyit.
Koket nem tudom, nálam ő nem opció, egyszerűen túl sokszor volt észrevehetetlen még abban a szürke AtMa-ban is. Előbb jut eszembe a kp-ról Turan, vagy Mario Suárez játéka,mintsem Kokeé.
Ha hasonló áron érkezne,mint a horvát,akkor oké, de amúgy felejtős.
KP megvan, mehet a védelem rendbeszedése, 2 ember kell hátra, ez a legalapabb, főleg ha Alves is megy.
Előre nem biztos,hogy hoznék bárkit is, aki nem Reus, Kun jó, szeretem nagyon, jó lenne ide, de nem 50-60ért. Nála is, ha 30-35ért érkezne, akkor oké.
Nekem tetszik,hogy változtatni akarunk, de remélem ez a változtatás a középpályán Xavit is érinteni fogja, mert amíg őt nem veszik ki középről,addig minden hiábavaló.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."