Kíváncsi lennék melyik cikket linkelted, de nem megnyitható a link.blaugrana99 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140606/ ... 34471.html Aguero helyett.
Mondjuk ő sem lenne rossz.

Így illeszd be: [ url ]link[/url ] csak ne legyen szóköz a kapcsos zárójel meg az 'url' között.
Ez off lesz, az aktuális moderátor ha gondolja törölheti is, akkor bocsánat érte. De szavazásnak ki lehetne írni, hogy a linkeket hogy kell betenni jól. Csak mert mióta frissült az Eurobarca nagyon sok link már idézés előtt is megnyithatatlan, idézés után meg alapból nem lehet megnyitni 'url' nélkül őket, ami kicsit zavaró tud lenni szerintem. Persze lehet csak nekem van vele bajom, akkor bocsánat a háborgásét..
Nekem is ez az egyetlen logikus magyarázatom rá, hogy miért ő kell annyira. Pont ezt írtam én is tippemként pár hsz-el lejjebb.LM10 írta:Én arra tudok gondolni, hogy balszélen is tud játszani. Így Albát lehet Mathieu helyettesítené, jobbra meg Adriano menne többet. Egyszerűen fogalmam sincs, ez függ attól is, hogy Alves marad vagy megy, és hogy igazolunk-e a helyére valakit.

Hát, én nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, de a statjai alapján beválhat. A Sevillából meg az utóbbi időben nagyon nem lőttünk mellé, úgyhogy azért próbálok bizakodó lenni. A 15 millió meg a mai árak mellett nagyon baráti.. Plusz aki ilyet tud csinálni, az nagyon béna nem lehet - nem véletlennek tűnt, szerintem full tudatos a mozdulat.blaugrana99 írta:Szerintetek ez a Rakitic gyerek jó vétel lesz?