Tata benne van ? Miért szerinted hol játszatta volna , ha Xavi játszott ? Én még azt is kinézem , hogy a vezetőség rakta össze a kezdőcsapatot. Vagy Martinonak biztos megmondták , ha nem Xavit játszatod mehetsz a rákba.blaugrana99 írta:Van igazság bőven abban amit írsz. Tata is bőven benne van a dologban ,nem az ő posztján játszatta elég sokszor.És tényleg évekig kapartunk érte,és most ez lett a dologból. Én sok sikert kívánok neki a cselszkinél.albicelesteX írta:Cesc meg egyre távolabb...Hát én nem örülök ennek...Főleg azok után ahogy visszahoztuk...Vajúdtunk vele itt évekig mire sikerült egy csomó pénzért most meg lelép...Igazából nem értem se Őt se a vezetőséget...Szerintem Ő is gyorsan feladja ezt az egészet és annak is oka van hogy betalálta a közönség is....Mindenesetre én annyit mondanék neki is meg a vezetőségnek is főleg az elnöknek meg Zubizareta úrnak hogy menjenek a jó ...........-ba.
Martino pont , hogy szerette Fabregast , és mindig is próbálta játszatni. Volt , hogy úgy rakta össze a kezdőt , hogy Iniestat tolta föl és Fabre ment a helyére. És ekkora Neymar és PEdro nem játszott... Még ezt is beáldozta , hogy Fabregas a pályán legyen. Szerinted az milyen lett volna ha Xavi egész évben padozik... ? Nekünk persze jó , mert akkor Fabre irányította volna a csapatot , de a vezetőség tuti nem hagyta volna. És ahhoz képest , hogy Fabre nem nyújtott jó teljesítményt idén , még így is neki volt a legjobb statja kp-sek közül , ez azért elárulja , hogy milyen is lehet ha fullos formában van és még a lehetőséget is megkapja.
Mikor Messi sérült volt , akkor is őt tolta fel a helyére , ahelyett , hogy Pedrot játszatta volna. Szerintem Fabre igen is sokat köszönhet Tatanak , ilyen szezonja se lenne.
Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy érezne Iniesta ha Puyol , Valdes , Fabre után Xavi is otthagyná a csapatot. Ez az idő egyszer várható volt h eljön , de nem gyengén lehet sz*r érzés.