Bennem is hasonló érzések kavarognak. Ha egy ilyen játékos, a csapat ikonja távozik az nagyon szomorú, főleg, hogy egy nyár alatt veszítünk három ilyen ikont is.
Viszont, ha meg akarunk újulni, neki kell először átadni a helyét egy másik játékosnak. Ennek a stílusnak (szándékosan nem tiki-takázok, mert az agyam eldobom, ha ezt hallom) ő volt az elsődleges fogaskereke. A másik dolog pedig, hogy a kezdődő szezonban még elfért volna a csapatban. Ha lassítani, stabilizálni kell a játékot, előnyben tartani a labdát, nagyon sokat segített volna, de most két évre előre kell gondolkozni. És 36 évesen már (bármilyen fájó, ki kell mondani) nem tudtuk volna "hasznát venni", méginkább fék lett volna ha játszik.
Most viszont mindenképp kell keresni valakit még a középpályára. Nagyon Koke-t erőltetik, majd meglátjuk, de még ha le is tennénk a 60-at, a játékossal is meg kell egyezni, ő pedig nem nagyon hajlik a váltásra.
Még egy ilyen játékost nagyon sokáig nem fogunk találni, de örüljünk, hogy mi még csodálhattuk a játékát.
Alfa írta:
Nem fogják visszavonni egyik mezt sem mert ennyi erővel r visszavonhatnák az 1-est és késöbb a 8-ast és a 10-est is . Értem én , hogy a tisztelet jele de szerintem sokkal jobb az , hogy a következő viselőjét motiválja , hogy te úristen ebbe még 1 éve Puyol játszott . Én pl a 5-öst Bartranak adnám, a 6-ost pedig

hát nem tudom én nem látok most a kertebe olyat akinek szívesen odaadnám( talán Thiago lehetett volna az örököses a meznek )
Nem azzal van a gond, hogy 1-est, 10-est nem lehet, hanem Spanyolországban egyáltalán nem lehet mezeket visszavonultatni. 1-25-ig meg kell lenni minden csapatban a szabad mezeknek.