Cesc Fábregas

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2014.06.07. 20:50:02

herlius írta:
Boixos1981 írta:

Hát en attól felek, hogy Xavinak túl nagy a hatalma az öltözőben, ezért az o helyére nem mernek senkit betenni a csapatból (ősszel ugye megmondta Martininak, amikor nem mi nyertük a labdabirtoklast, hogy többet ilyen ne legyen). Ha egy játékos mondja meg, mi legyen, es nem az edző, az meg mar régen rossz.
Hogy mi kering a médiában az egy dolog, de erre a Xavi-s afférra ne vegyél mérget. Tudtommal egyikőjük sem nyilatkozta le ezt az esetet, innentől kezdve pedig puszta szóbeszéd az egész. Ha ennyire nem csipázták az öreget, simán kirúgathatták volna év közben is pár szégyenteljes hazai teljesítménnyel.
Pláne azért ne vegyünk mérget, mert ahogy telik az idő, gellert kap a sztori és mostanra lassan úgy néz ki, h Xavi westernesen rárúgta az ajtót Tatára, h Héj öcsém, ha még egy ilyen lesz, kigyomlálom a fogaidat... Már a médiában megjelent verzió is minimum megkérdőjelezhető, de asszem pont nem Xavi lesz az, aki nekiáll hepciáskodni. Ha volt is ilyen esemény, akkor is az egy szimpla kupaktanács lehetett, h akkor most ki mit is gondol. De persze ez nem hírértékű így, szal kellett egy kicsit nagyítani rajta (azóta meg már csak emlékezetből még inkább...).

Am ez a Xavis téma itt off, uh maradjunk inkább Cesc-nél.

Én a magam részéről am nem biztos, h eladnám, bár ez a félszezonos téma tőle nem győzött meg, h tényleg tudna igazi karmester lenni itt. Viszont képességei alapján tudna annyit hozzáadni, h kapjon még bizalmat. De amennyire átjött a képernyőről, elég sokan, elég sokat fütyülték idén, tehát a közönség nincs mellette, ami előidézheti, h inkább távozna.
Sok múlik azon, h Lucho-val mit beszélnek, de sztem legkorábban is csak a VB után kerül pont a sztori végére. Addig is csámcsogni fog még rajta a sajtó, de nem hiszem, h mostanában megtudunk konkrétumot az érintettektől.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.06.07. 20:42:22

Az bajom, hogy szerintem ő várta Xavi helyét, erre jött LE és megmondta, neki, hogy jövőre is Xavi játszik ott, erre elmegy, és hoznak valakit a helyére aki tuti nem veszélyezteti Xavi helyét. Ha Cesc miatt nem került Xavi padra, akkor a horvát miatt sem lesz odarakva.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2014.06.07. 20:40:42

visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
Erre reagálnék,ha már mindenki ki van borulva Cesc esetleges eladása miatt...

Sajnos Fabregas, egy akaratgyenge zseni.

A katalán sajtó régóta cikkez a dolgairól.Például idén az Atletico elleni BL visszavágó előtti napon elment bulizni.Másnap kiesett a Barca,úgy hogy Cesc(a csapat többi tagjával együtt) dupla 0 volt.Ez a bulis dolog persze gyorsan elterjedt a szurkolók között és ki is fütyülték a legközelebbi hazai bajnokin(talán a Bilbao ellen?).
Edzeni nem szeret.Nem véletlen,hogy folyton elfárad a 60.perc környékére.Erőnléti gondjai vannak.Amikor idekerült,folyton nyafogott Pepnél hogy túl kemények az edzések.Úgyhogy lazított a tempón,amiből konfliktus lett a két fél között.Valószínű, hogy Pepnél ezzel vágta el magát,rögtön az első évében.

Cesc képességre világklasszis.Olyan gyerek,akit ha nem akarnának mindenképpen Xavi szerepkörébe kényszeríteni,hanem hagynák hogy a saját stílusát,saját erényeit kamatoztathassa akkor még így is óriási segítség lehetne a csapatnak.De a laza hozzáállásat úgy néz ki,hogy megunták és nem kap 4.esélyt.

Ui:ja,és a Chelseanél évi 9misit fog keresni,itt ennek pont a felét tette zsebre.Azt hiszem érthető,hogy miért a kékeket favorizálja...
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.06.07. 20:38:11

Boixos1981 írta:
visca el barca írta:azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...

Hát en attól felek, hogy Xavinak túl nagy a hatalma az öltözőben, ezért az o helyére nem mernek senkit betenni a csapatból (ősszel ugye megmondta Martininak, amikor nem mi nyertük a labdabirtoklast, hogy többet ilyen ne legyen). Ha egy játékos mondja meg, mi legyen, es nem az edző, az meg mar régen rossz.
Hogy mi kering a médiában az egy dolog, de erre a Xavi-s afférra ne vegyél mérget. Tudtommal egyikőjük sem nyilatkozta le ezt az esetet, innentől kezdve pedig puszta szóbeszéd az egész. Ha ennyire nem csipázták az öreget, simán kirúgathatták volna év közben is pár szégyenteljes hazai teljesítménnyel.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.06.07. 20:36:26

szinte ezerszázalékosan biztos vagyok benne, h anno többkörös egyeztetések voltak az aktuális szakmai stábbal, h hova, miért hozzák vissza a gyereket, és abszolút nem arról szólt ez a történet, h vki(k)nek arra állt fel a cerkája, h hazahozza fabregast.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.07. 19:41:36

Gareth Tello írta:
visca el barca írta:ennyi edző csak nem vak...
Csak egy név: Khedira.
a tunisz herceg jó spíler ne báncsad' :lol:

én nem tudom.. sztem megmondták neki h jövőre is xavi fog játszani erre elmegy. ő tudja. nem bánnám ha maradna, de biztos nem esek depresszióba ha elmegy.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos1981
Barça B

2014.06.07. 19:04:07

Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.06.07. 19:03:04

visca el barca írta:ennyi edző csak nem vak...
Csak egy név: Khedira.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.07. 18:53:49

azért valami csak van abban h anno pep ki akarta tenni, tito meg tata nem játszatta állandóra xavi helyén, most meg lehet LE sem kell. ennyi edző csak nem vak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.07. 17:45:44

Nem is tudom ki írta még LE bemutatása után, hogy Fabregas valószínűleg távozik.
A nyilatkozatában Messi,Xavi,Neymar meg talán még Iniestára kapásból rávágta, hogy számít rájuk stb., de amikor Cesc jött szóba, terelt, és kitért az egyértelmű válasz elől.

Így gondolom ő neki nem kell. Ha számított volna rá, és mondjuk megkapta volna LE-től a karmesteri pálcát, akkor gyanítom nem arról lenne most szó, hogy nem becsülik itt meg, és ezért távozik.

Ha LE számolt volna vele, akkor ugyanúgy megmondja, hogy kell Fabregas, mint ahogy Messiékről elmondta.
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.06.07. 16:52:19

Barcaman1993 írta:
abreu írta:Amire én kíváncsi lennék Fabregassal kapcsolatban (és amúgy a többi igazolással kapcsolatban is), az Luis Enrique véleménye... Ő számítana-e Fabregasra, vagy sem. :roll:
Ha menni akar, akkor azt hiszem, hogy édes mindegy. Már pedig menni akar.
Nehogy már! Akiknek LE azt mondta, hogy majd a WC után leül velük, azokat akkor akarja látni, amikor a háta közepét. Reméli, hogy addig elmennek, de ha nem, akkor kénytelen lesz beszélgetni velük.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.06.07. 16:42:45

abreu írta:Amire én kíváncsi lennék Fabregassal kapcsolatban (és amúgy a többi igazolással kapcsolatban is), az Luis Enrique véleménye... Ő számítana-e Fabregasra, vagy sem. :roll:
Ha menni akar, akkor azt hiszem, hogy édes mindegy. Már pedig menni akar.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
abreu
Jugador d'estrella

2014.06.07. 16:30:18

Amire én kíváncsi lennék Fabregassal kapcsolatban (és amúgy a többi igazolással kapcsolatban is), az Luis Enrique véleménye... Ő számítana-e Fabregasra, vagy sem. :roll:
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.06. 09:49:46

Megjegyezve persze,de mégis csak most komolyan azért nem szégyeli magát ez a Mourinhó gyerekek :?: :?: Mit leművelt itt a Luiz üzlet kapcsán végig és akkor ezek után pedig elvárná hogy neki adjuk oda Cesct. #-o Ha Zubiéknak van egy kis esze, akkor bárkinek[aki a megfelelő pénzt adná érte] csak ő neki nem kéne odaadni ezt az embert. :cry: Egyszerűen nem érdemli meg tőlünk, amit velünk szemben leművelt az utóbbi években és a rágalom hadjáratáról akkor még nem is beszéltünk amit a sajtó előtt véghez vitt. :roll: Egyszerűen nem érdemelné meg hogy egy ilyen szintű játékost pont neki adjunk oda. :?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.06.06. 08:30:06

Hiba volt anno visszahozni, még nagyobb hiba eladni. Viszont Luchónak valószínüleg nem kell, ezért nincs hír arról, hogy nagyon ragaszkodna hozzá. Más esetben egy újjáépülő csapatban lenne helye, moriváltabb lenne és megmutathatná, hogy nem csak őszi játékos.
Kép
Kép
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2014.06.06. 00:24:05

Danka00792 írta:
csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért...
Én azt hittem, hogy ha például 50 milláért adnánk el, 36 a mienk, és a maradék 14 millának kapná csak meg a felét az Arsenal. Azaz mienk lenne 43.
Természetesen teljesen biztos, h így van (mint a kétkulcsos adónál), vagy esetleg tényleg a fele az Arsenalé (ami meg nyilván teljesen elképzelhetetlen), de akkor nincs limithez kötve.
Olyan nincs, h ha bizonyos összeget átlép, akkor a teljes összeg fele. Szóval akárhogy is, mindenképp minél többért adjuk el, annál több marad nekünk.

Ráadásul most visszakerestem, nekünk 29+6 millióba került, mivel vele még nem nyertünk bl-t, így biztosan nem kellett mind a 6 eredményektől függő milliót kifizetni. Azaz ha 33-ért adnánk (ez volt az eddigi leginkább hitelesnek tűnő pletyka), akkor lényegében beszerzési áron, ami röhej, hisz most lép a legjobb focistakorba.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Petr
Entrenador del Barça

2014.06.05. 21:48:41

With 28 goals and 32 assist, Cesc has been the midfielder who was involved in most Liga goals (60) in last three seasons #fcblive [via opta]
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.05. 17:22:49

Sőt szerintem el sem adjuk, csak pang az igazolási piac spanyolhonban,kell a pletyka.
Szerintem azért többről van itt szó, mint pletykáról, különben Pique sem nyilatkozta volna azt, amit. Lehet, hogy aztán végül tényleg marad, de jelenleg ez szerintem sem a vezetőségnél, sem nála nem egyértelmű.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.05. 15:35:29

visca el barca írta:
csababarca írta:Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért
elméletlieg már az a verzió van h a 36 feltti rész fel az arsenálé. oké h hulyék a vezetőink, de tuti h nem irtak alá olyan papírt h a teljes összeg fele lenne az ágyusoké...

szóval 50ért (43) jobb eladni mint 36ért :D
Az a baj, hogy mindenhol mást írnak. Egyik forrás ezt írja, a másik meg azt, hogy az egész összeg fele...
Gondolom mindegyik spanyol forrásra hivatkozik, és a fordítás közben alakult ki ez a 2 verzió, de hát azért közel sem mindegy. :D

Én elhiszem, hogy ilyet aláírtak. Ahogy Bali 15 mondja, annyira az volt kommunikálva, hogy innen majd csak levezetni megy el, hogy szerintem még ők sem hitték, hogy valaha is eladnák, ráadásul így gondolom 1-2 millióval lejjebb tudták vinni az árát. Ez a vezetőség meg mindent megtesz 1-2millióért.
bali 15
Director del Fútbol

2014.06.05. 15:26:24

Ismét rajtunk röhög a fél világ, és lássuk be jogosan. =D>

Évekig szinte terrorizáltuk őt, hogy "őidetartozik" meghogy ő "hűdenagyculé". Tulajdonképpen megrágtuk és kiköptük. De gondolom Xavi továbbra is alapember marad #-o =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.06.05. 15:08:46

visca el barca írta:
Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért
elméletlieg már az a verzió van h a 36 feltti rész fel az arsenálé. oké h hulyék a vezetőink, de tuti h nem irtak alá olyan papírt h a teljes összeg fele lenne az ágyusoké...

na így már jobban hangzik.
Ez esetben viszont nem hiszem,hogy 34ért fogjuk eladni,vagy 33ért.
Sőt szerintem el sem adjuk, csak pang az igazolási piac spanyolhonban,kell a pletyka.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.05. 15:05:49

Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2014.06.05. 15:00:12

Na kezdhettek matekozni,hogy mi a jobb, eladni mondjuk 34millióért, vagy eladni 50-60ért...
Én azt hittem, hogy ha például 50 milláért adnánk el, 36 a mienk, és a maradék 14 millának kapná csak meg a felét az Arsenal. Azaz mienk lenne 43.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.06.05. 14:55:14

Az eladási árról annyit,hogy létezik állítólag egy Arsenalos kitétel,miszerint ha eladjuk 36 milliónárt többé,akkor a fele őket illeti.

Egyébként nem adnám el, de ha már mégis ez történik,ne tegyünk a Senalnak jót, menjen 36M alatt.
Elég ha az eladása miatt röhögnek rajtunk majd ismételten, ne röhögjenek még azon is,hogy az Arsenalt tesszük gazdaggá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rumig
Entrenador del Barça

2014.06.05. 13:23:23

Sanama írta:Ha mondjuk jön egy Koke helyette, akkor azt mondom oké, mert lett pótolva, de Rakitic?!
Igen, ez itt az érdekes kérdés, mert azt talán mindenki elismeri/belátja itt a fórumon, h Cesc azért különböző okokból -önhibáján kívül vagy sem- nem volt az igazi (= nem hozta ki magából / edzők nem hozták ki belőle azt, amit tud. Itt most mindegy, melyik) Tehát maga a gondolat, h esetleg le lehetne őt cserélni másra, nem teljesen elvetemült gondolat, csak ezt éppen célszerű lenne minél kisebb veszteséggel. Na engem az háborít fel a legjobban, h ilyen 33-40 milliókról hallani, holott 55 alatt szóba se kellene állni senkivel (főleg h nem a teljes összeg lenne a miénk), még ha tényleg maga Cesc akarna is elmenni. Így nem csoda, h Rakiticek jönnek szóba pótlásként. =D> :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Lezárt