Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lesznek olyan jók, mint négy éve. Suárez sérült, Cavani nincs nagy formában, Forlán idős, középpályájuk meg a védelmük nem valami veretes. Legkésőbb a negyeddöntőben kiesnek.zola8787 írta:Uruguay-t hova soroljátok?
Nálam ők lehetnek a meglepetéscsapat + Belgium. Ha a védőik össze szedik magukat, illetve Suárez - Cavani duó hozzák az idei formájukat, simán sokáig menetelhetnek. (Nem tudom, hogy erős csoportban vannak-e, ezek engem nem érdekelnek a VB-ig)
Nalam is ez a ket csapat, akik meglepetest okozhatnak + talan Chile. Persze nagyban fuggenek Suarez jatekatol is, azt olvastam, hogy az elso csoportmeccsen meg tuti nem jatszik.zola8787 írta:Uruguay-t hova soroljátok?
Nálam ők lehetnek a meglepetéscsapat + Belgium. Ha a védőik össze szedik magukat, illetve Suárez - Cavani duó hozzák az idei formájukat, simán sokáig menetelhetnek. (Nem tudom, hogy erős csoportban vannak-e, ezek engem nem érdekelnek a VB-ig)
én se értem miért kell ezt annyira túlfújni, tuti nem szó szerint gondolta ezt bakker...etooka9 írta:Szerintem csak viccnek szanta, en egy jot nevettem rajta. VIszont en is szurkolok azert, hogy Klose ne dontse meg a rekordjat es ahogy elottem is irtak kb. 80%-ban nem o tehetett rola, hogy a vegere igy alakult a karrierje.messideco írta:De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...
ezt meg én se tudom hova tenni...De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...
Szerintem csak viccnek szanta, en egy jot nevettem rajta. VIszont en is szurkolok azert, hogy Klose ne dontse meg a rekordjat es ahogy elottem is irtak kb. 80%-ban nem o tehetett rola, hogy a vegere igy alakult a karrierje.messideco írta:De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...
messideco írta:De barom ez a Ronaldo. Ne szúrta volna el a karrierjét annak idején, és lett volna esélye még vb-n játszani és gólokat rúgni... Az irigység netovábbja. Babonázzák meg, huh, ez már gyakorlatilag az elmebetegség állapotához közel van...
Hát ez számomra hihetetlen, akármit csinál Klose, a fenomén karrierjét nem lehet kitörölni, vagy elhomályosítani ! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg ezt mondta ! Videó van róla vagy akármi ?Game90 írta:"Nagy szívességet kérek tőletek – mondta Ronaldo a szurkolói fesztivál megnyitóján. – Németország itt fog játszani, és kérlek titeket, babonázzátok meg Miroslav Klosét! Nagyon örülnék, ha sikerülne, hiszen minden erőmmel azért imádkozom, hogy Klose ne döntse meg a rekordomat. Nagy előny számára, hogy még mindig játszik, de akármi is lesz, nem törölheti ki a karrieremet."
Klose pénteken megelőzte Gerd Müllert a német válogatott gólcsúcstartójaként, de azt mondta, sohasem lehet egy szinten említeni kettejüket.
Ezért is írtam, hogy nem várok sokat ettől a vb-től. vdW annyira nem nagy érvágás, mint Strootman. Wiel helyett ott van Janmaat. Strootmant senki se tudja pótolni.Boixos1981 írta:A hollandoknál több kulcsember sérült (Strootman, Van der Wiel), azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Chile is veszélyes lesz rajuk.
VictorValdes19 írta:Nehéz eset, de edzésen ne lépjünk már úgy oda. Ezt én is rühellem.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... en-2341493
Nem jó jelekTudjuk, hogy Robben nehéz eset, de azért edzésen nem kellene faragni egymást. A feszültség nagy a torna előtt.
Alapból nem várok sokat ettől a vb-től, spanyolok ellen 5% esélyt adok, de adná az ég, hogy sikerüljön visszavágni nekik. Akkor már elégedett lennék.
Nehéz eset, de edzésen ne lépjünk már úgy oda. Ezt én is rühellem.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... en-2341493
Nem jó jelekTudjuk, hogy Robben nehéz eset, de azért edzésen nem kellene faragni egymást. A feszültség nagy a torna előtt.
Itt a videó is.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... en-2341493
érdekes tálák, én Belgiumot és Mexicot simán kicserélném...Game90 írta:http://i58.tinypic.com/2i8ehxe.jpg
Game90 írta:
Amúgy annak szurkolni fogok, hogy Klose ne döntse meg Ronaldo rekordját.
hát igen, szeretem az ilyen "gyerekeket", akik amikor beállnak, szépen letámasztják a járókeretüket a pad mellé, betotyognak és utána megfordítják a meccset. klose ilyen.MyShadow írta:Egy az egyben adom!
Nem szeretem a német válogatottat, Klose sem tartom kimagasló tehetségnek, de mindig odatette magát, alázatos volt, és egy-két tette igen emlékezetes marad: már olaszban volt talán, amikor kézzel egyenlített, a bíró először érvényesnek gondolta, majd Klose bevallotta neki, h szabálytalanul szerzett gólt, még mielőtt megadta volna azt a bíró!
Közben ezt találtam róla:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... treja.html
Ez hihetetlenvisca el barca írta:reus - bokaszalag szakadás. ugy néz ki ribéry után ő is kidőlt...