2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
no Arbeloa, no partyzola8787 írta:Ennyi ha nem játszik hátul Arbeloa...
Szerintem a Chelsea szurkolók 99,9%-a azonnal belemenne egy cserébe...Leon írta:Torres a spanyolok Alexis Sáncheze!
már elkellett volna rég kezdenie.... elképesztő milyen mennyiségű és minőségű utánpótlása van a spanyoloknak.... csak hát del Bosque cseszett bármit is csinálni és kivitte a szokásosat...Danka00792 írta:Saját magának köszönheti VdB. Minden ami változik, az élő, ami nem változik, az halott.
Jöhet a generációváltás, Thiagoék készülhetnek, most meg mehet felőlem tovább Hollandia, Chilevel karöltve.
akkor is Iker kezdett volna, ez tényként is kezelheted...Én mondjuk teljesen meg voltam róla győződve, h VdB nem lesz olyan hülye, h Casillast védeti Valdes helyett. Szeretném azt hinni, h tényleg így is lett volna, csak VV ugye sajnos megsérült, így ez sosem derül ki. Bár Busquets mellé Xabi Alonsohoz is ragaszkodik...
Bizony. Én a VB előtt nem tudtam volna hova tenni a hollandokat, egy csomó számomra nem túl ismert játékos volt a keretükben. De ma elég meggyőzőek!bali 15 írta:Ez a holland csapat masszív és fegyelmezett. Erőszakosak, de jó értelemben. Nincs ott az a f*sz Van Bommel.
azért az első meg volt fejelve, de sajnos nincs formában, ez tény... de láthattuk, hogy Konföd. Kupán is ő védett, amikor még ennyi meccse se volt.... el is ment rajta, mondjuk az del Bosque hülyesége volt...Rumig írta:
Nem kijönnie kellett volna, hanem rendesen behátrálni. Amellett, h RvP igen szépen csinálta, Kahn is azt mondta a félidőben, h Casillas benne volt.
Nem kijönnie kellett volna, hanem rendesen behátrálni. Amellett, h RvP igen szépen csinálta, Kahn is azt mondta a félidőben, h Casillas benne volt.Alfa írta:Van egy kameraállás ahol látszik ahogy előre jön egy kicsit majd elkezd hátrafelé menni es az ötösön megáll . Casillas a BL döntőben is csinált két szép kifutást abból 1gol lett a másik sem rajtuk múlott , Casillasnak nem tett jót a padozás de ha Del Bosquen múlik akkor 60 évesen is ő fog védenidefender írta:Látszik, h lövésed sincs a kapusposztról. Ez Ramos hibája volt, mert nagyon lemaradt. 16-ra meg akkor mennek ki a kapusok általában ha hosszú lapos labda jön nem pedig beívelés.Alfa írta: Véleményem szerint ha jön felpályáról egy labda akkor egy kapusnak ki kell jönnie es semmiképp sem szabad az ötösönl állnia ha a gólvonalon marad az is jobb mivel 16-ról elég nehéz gólt fejezni