Már nagyon várok egy "nálunk volt a labda" nyilatkozatot Xavitól, az megkoronázná az egész szezonbeli produkciójukat

így múlik el a világ dicsősége, VdB meg nem egy zseniális edzőnek látom, hanem egy öreg papának aki nem is tudom mit keres ott, szerintem már abba kellett volna hagynia és vihette volna a haverokat is Casillas, Xabi, Xavi-t is, nehogy betegyünk egy Fabregast, vagy Matát, egyébként innen gratulálok a vezetőségnek Cesc eligazolásáért, remélem egy öregfiú csapatot összehoznak, Mascerano meg marad.
Nem jó ha egy csapat, válogatott ilyen szinten nem tud megújulni, nekem már a 12-es EB-n is nagyon recegős volt a nagy menetelésük, viszont a döntőn tényleg nagyon jól játszottak, de most mégis ellenük szurkolok.
Barca mellett fura nem értük szorítani, de azt szeretném ha végre rájönnének először a spanyol válogatott után a Barca, hogy Xavi már nem egy mindent megoldó világklasszis, és lejárt az ideje, és az alapokat megtartva szép technikás focit kitalálnának, mert lehet 5 éve megfelelő volt a tiki-taka de mostanra a saját játékuk rabjai lettek.
Ez a gólvonalról visszapasszolom nagyon idegesít, ideje észbe kapni De Gea, Javi Martinez, Mata Fabregas be, Isco-t egyáltalán kivitték, Delufeuo-t is simán vihették volna szerencsétlen Torres helyet, Negredo? őt se vitték Bartra is lazán mehetett volna, Thiago sérülése nem jött még rendbe teljesen? remélem következő EB-n már egy Thiago-Isco-Mata-Cesc -eket fogok a pálya közepén látni