Barca Igazolások
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Érdekes, hogy a fizetéséről mindenhol olvasni, de, hogy mennyiért távozna arról sehol nincs infó. Nem tán szabad kártyát kap ő is?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Annyira, hogy itt tiltólistán van, ha jól tudom.vadaszita10 írta: Bár kitudja a goal.com mennyire hiteles.
-
- Barça B
Xavi signs deal with El Arabi
Barcelona midfielder Xavi has agreed a three-year deal worth €24.9 million with Qatari side El Arabi.
Bár kitudja a goal.com mennyire hiteles.
egyébként nincs is ilyen csapat ott:D Al-Arabi esetleg:D
Barcelona midfielder Xavi has agreed a three-year deal worth €24.9 million with Qatari side El Arabi.
Bár kitudja a goal.com mennyire hiteles.
egyébként nincs is ilyen csapat ott:D Al-Arabi esetleg:D
Így, ha már Fabregas elment, hatalmas hülyeség lenne Xavit is elpasszolni... Padra maradnia kell, mert különben a váltás nagyon gyors és éles lesz. Most gondoljunk bele, Iniesta-Rakitic-Rafinha-Koke(?, vagy aki jönne), közülük 3 "újonc" akinek köze nincs ehhez a stílushoz, akármekkora változás is lesz, a stílus nagyrészt maradni fog.palesz77 írta:Lehozta a 'Mundo' is a Xavis hírt. Érdekes lenne, mert elvileg a Vb után lesz döntés részéről, bár ugye Cesc is úgy volt hogy csak utána dönt..
A 'Sport' és a 'Mundo' is lehozta, hogy a Pool 33-34 milliót ajánlana Alexisért.
(Rafinhanak van, csak nagyon tapasztalatlan)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2014.06.15. 22:36:45-kor.
- Leon
- Director del Fútbol
Annyiért én el is engedném Alexist!Kb egy az egyben fedezné Reus árát!palesz77 írta:Lehozta a 'Mundo' is a Xavis hírt. Érdekes lenne, mert elvileg a Vb után lesz döntés részéről, bár ugye Cesc is úgy volt hogy csak utána dönt..
A 'Sport' és a 'Mundo' is lehozta, hogy a Pool 33-34 milliót ajánlana Alexisért.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Lehozta a 'Mundo' is a Xavis hírt. Érdekes lenne, mert elvileg a Vb után lesz döntés részéről, bár ugye Cesc is úgy volt hogy csak utána dönt..
-
- Jugador d'estrella
4-2-3-1? ha ez lenne LE terve, akkor nem engedte volna el Fabregast, mert ő tökéletesen illene egy ilyen rendszerbe. nem véletlenül oktatják kisgyerek koruktól 4-3-3ra a gyerekeket, ez egészen biztosan nem fog változni a közeljövőben. Pep után nem véletlen, hogy azok lettek az edzők akik. viszik tovább a 4-3-3at, és ehhez fognak játékosokat igazolni.
nincs ezzel semmi baj egyébként, megvannak a játékosaink a sikerekhez, csak kell egy normális edző, aki hatni tud rájuk és mindenkinek megmondja pontosan mit vár tőle.
nincs ezzel semmi baj egyébként, megvannak a játékosaink a sikerekhez, csak kell egy normális edző, aki hatni tud rájuk és mindenkinek megmondja pontosan mit vár tőle.
Pénz? Szerintem az elnökség autóinak tankjait telenyomják, aztán ennyi a fizetségRoniee21 írta:Köszönünk Mindent! Isten Áldjon! Jól fog jönni az a kis pénz.... Jöhet Kokehady írta:Xavi megy Katarba....

- LM10
- Director del Fútbol
Nemzetisport írta még csak.hady írta:Xavi megy Katarba....
Én egyébként nem bánnám. Csak nem értem miért a középpályát akarjuk reformálni, mikor még 1 védő igazolás sem volt. Én a Xavi-Rakitic cserét láttam volna értelmesnek, de ha Cesc után Xavi is megy akkor Kokenak kell jönnie. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a sztorinak a vége..
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
ez még csak sajtóhír (pletyka) nem?
Amúgy a fizetése mellett nem említették valahol, akár még pletyka szinten is, hogy mennyiért igazolna el?
Amúgy a fizetése mellett nem említették valahol, akár még pletyka szinten is, hogy mennyiért igazolna el?
Köszönünk Mindent! Isten Áldjon! Jól fog jönni az a kis pénz.... Jöhet Kokehady írta:Xavi megy Katarba....

Xavi megy Katarba....
4-1-3-2
4-1-2-1-2
sokféle lehetőség van, a posztok eléggé összemosódtak mára, főleg nálunk.
majd meglátjuk, hogy LE mit hoz ki belőlük.
4-1-2-1-2
sokféle lehetőség van, a posztok eléggé összemosódtak mára, főleg nálunk.
majd meglátjuk, hogy LE mit hoz ki belőlük.
- Subinho
- Director del Fútbol
A 4 2 3 1 nekem is tetszene, csak az a baj, hogy Ini is a baloson érzi jól magát.... szal ez nem... marad a 4 3 3, de akkor kell Busi helyett egy igazi ütköző játékos, aki nem passzolgat, hanem szűri a támadásokat.
- Messithebest
- Director del Fútbol
4-2-3-1et csak is akkor, ha jön Mandzukic vagy egy hozzáhasonló center.. valahogy így:
----------MAtS----------
Alves-Piqué-Marq-Alba
----Busi------Rakitic---
Iniesta-Messi-Neymar-
-------Mandzukic-------
----------MAtS----------
Alves-Piqué-Marq-Alba
----Busi------Rakitic---
Iniesta-Messi-Neymar-
-------Mandzukic-------

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Thiago eleinte a barcában támadó középpályás volt, most meg a Bayernben a 4-2-3-1-ben az egyik hátsó középpályás. Modric a Spurs-ben is előrébb játszott, de amióta José hátraküldte ott teljesedett ki igazán. Meg Rakitic a válogatottban is ott játszik, úgyhogy szerintem nem lenne vele gond. Most már azért nincsenek azok a "bika" vkp-ok, mint régén, mint például Viera, Davids... Manapság nem árt ha valaki ki tudja hozni a labdát és tud passzolni ebben a pozícióban, már nem csak az ütközésekről van szó.palesz77 írta:Meg a 2 vkp ki lenne? Masch meg Busi? Csak mert Rakitic nem ott érzi magát legjobban..
Ezert lenne jo pl. Mandzukic, de ugysem terunk at erre a felallasra.palesz77 írta:Akik 4-2-3-1-et akarnak, azoktól kérdezném, hogy ki lenne az az 1 ott elől a darálóban?.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Akik 4-2-3-1-et akarnak, azoktól kérdezném, hogy ki lenne az az 1 ott elől a darálóban? Messi, aki a felezőkörben több időt tölt mostanság, mint a 16-osnál, és "fénykorában" sem center volt, hanem hamis 9-es? Vagy a 60 kilós Neymart küldenétek be a nagydarab védők közé ütközni? Meg a 2 vkp ki lenne? Masch meg Busi? Csak mert Rakitic nem ott érzi magát legjobban.. Érzésem szerinte a mi keretünkkel nem a 4-2-3-1 lenne a legjobb felállás - már ha van szó szerkezetváltásról.
Csak remélni merem, hogy egy 4-2-3-1-es felállásnál fog a Barca kikötni.
Az egy vkp-s rendszert alkalmazó szisztémát simán lekontrázták, Busquets meg egyedül nagyon kevés volt a rohamok megállítására.
Másik ok amiért sokkal inkább át kellene térni az az, hogy van ám két nagyon jó szélső a csapatban akiknek ha nézzük a VB-n nyújtott teljesítményét akkor láthatjuk, hogy villognak.
Itt azért nem tudnak mert egyszerűen lassú a labdajáratás. Márpedig ezeknek kell az, hogy lendületből vigye rá az ellenfelekre.
Az egy vkp-s rendszert alkalmazó szisztémát simán lekontrázták, Busquets meg egyedül nagyon kevés volt a rohamok megállítására.
Másik ok amiért sokkal inkább át kellene térni az az, hogy van ám két nagyon jó szélső a csapatban akiknek ha nézzük a VB-n nyújtott teljesítményét akkor láthatjuk, hogy villognak.
Itt azért nem tudnak mert egyszerűen lassú a labdajáratás. Márpedig ezeknek kell az, hogy lendületből vigye rá az ellenfelekre.
100% pure awesomeness
Ezzel nem értek egyet. Fabregas elment, nem tudjuk pontosan, hogy miért. Lehet azért, mert LE más játékrendszert akar és nem kellett neki, vagy csak pénz kellett, vagy ő akart menni, de nem is igazán fontos, hogy miért ment el. Rakitic meg 99%, hogy jön és mivel teljesen más karakter, mint Fabregas így ez a változás jele.visca el barca írta:nem, értettem mit akartál mondani, de a tényen nem változtat. eddig egy játékost igazoltunk, a kapuba. attól h elment fabregas nem fogunk játékrendszert változtatni. sőt, amíg messi itt lesz soha a büdös életben nem fog semmi változni.
LE erős jellemnek tűnik, így biztos, hogy lesz változás. Például: már volt egy kapusunk Stegen, akit még az érkezése előtt hoztak, de ő mindenképp szeretne egy másik kapust is. Az elmúlt 2 évben ilyenre nem volt példa. Tito és Tata véleményét a vezetőség nem igen vette figyelembe. Gondolok itt arra, hogy Tata szeretett volna egy rutinos középcsatárt (pl.: Klose) akit nem kapott meg, stb.. Ezért LE-vel mindenképp lesz változás csak az a kérdés mekkora.
Azzal egyetértek, hogy Messi középen szeret játszani és nincs kedve futni meg védekezni, de az ő szerepe nem változna, mert más a középpálya, csak mástól kapná a labdát. Persze jó lenne, ha LE egy kicsit "megregulázná".
Az argentín válogatott is két szűrűvel játszik (Masch és Gago) és Messinek nincs vele különösebb problémája, hogy tulajdonképpen csak Di Maria-tól kap labdát. A brazilok meg 4-2-3-1-ben játszanak, ami láthatólag Neymart sem zavarja.
Így szerintem lenne ennek a 4-2-3-1-es felállásnak létjogosultsága és a horváttal, esetlegleg Koke-val kiegészülve sokkal gyorsabb lenne a középpálya, amivel a csatárok is csak nyernének.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, értettem mit akartál mondani, de a tényen nem változtat. eddig egy játékost igazoltunk, a kapuba. attól h elment fabregas nem fogunk játékrendszert változtatni. sőt, amíg messi itt lesz soha a büdös életben nem fog semmi változni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát úgy, hogy elment Fabrages, ergo a 4-2-3-1-es felállás miatt a kezdőben csak egy irányítóra lenne szükség, Iniesta-ra. Helyette pedig ott lenne a padon Rafinha és Xavi. És ahogy írtam Rakitic-et már barcásnak vettem.visca el barca írta:hogy?rivaldo90 írta:Ahogy alakul a keretvettünk eddig egy kapust.
Amúgy írtam még néhány sort, csak ezt sikerült kivenni belőle?

- visca el barca
- Presidente del Barça
hogy?rivaldo90 írta:Ahogy alakul a keret

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szerintem érdemes lenne átállni 4-2-3-1-re. Ahogy alakul a keret úgy néz ki, hogy ez megvalósítható lenne és remélem LE is így gondolkodik és nem csak a vezetőség bénázik. A mostani kerettel (Rakitic-et már ideveszem) ez úgy nézki ki, hogy Sergio-Rakitic, középen Iniesta, a két szélén Neymar, Sanchez és elől Messi. A védelem úgy is gyenge úgyhogy indokolt a 2 védekező kp. Hasonlóan a Real rendszeréhez Sergio szűrne és Rakitic lenne az "előszűrő"/mélységi irányító. Iniesta-nak nagy területe lenne, mivel nem "zavarja" Xavi és Fabregas. És mivel középen nincs tumultus így Messi is visszaléphet és akkor Neymar pedig belépne a helyére, így ő is szabadabban mozogna. A padon pedig Sergio helyett Song, ha megy akkor Masch.; Rakitic helyett Xavi; Ini helyett Rafinha; a csatárokat meg bárhogy variálhatjuk. Ez akkor lenne tökéletes, ha jönne még Koke és ő játszana Rakitic helyett. A kivásárlási ára 60 m. €. Fabregas volt 33 + Song 15 = 48 m. €. Egy kicsit hozzáteszünk és már meg is van. Az tény, hogy nem ér 60 millát, de csak ő tudná pótolni Fabregas-t és az öregedő Xavi-t . Amilyen árak uralkodnak a mai fociban és amiket csinálunk és most legdurvább dolgokra gondolok, mint pl.: Ibra vagy Csiga, hanem arra, hogy a PADRA veszünk 12 millióért kapust, 20 milláért Songot, stb, akkor egy kezdő játékosért igazán kiadhatnánk egy nagyobb összeget.
- salas9
- Entrenador del Barça
Xavi szerintem is maradni fog, Marquinhost jó lenne végleg lezárni és elhozni...palesz77 írta:Napi hírek