Boixos írta:na, az ibériai félsziget eddig egyes. pontosabban 1-9es
még jó, h andorra nem indult.
gibraltár

amúgy full jó eredményeik vannak, az a vicc
a bíróra kitérve
1. gól... kétes volt,
fújható volt, befújta. 1-0
2. Pepe... ebben sztem erősen benne volt, hogy ő Pepe és nem mindenkinél piros, láttunk már ilyet lapnélkül hagyni vagy sárgával, de ez is
bőven adható volt, jött is a piros.
(Sajnos Pepének van előélete, amit soha nem fog magáról levakarni... de az a vicc, hogy Pepe hiába van ezzel tisztában nem próbálja elkerülni ezeket, hanem miután továbbengedték, azt ahogy a labdát "fedezte", erre visszamegy keménykedni...

Pepének sajnos van múltja és ahelyett ,hogy figyelne erre pont az ellenkezőjét csinálta.)
3. 11es a portugáloknak... ez még lazábban
fújható volt, erre nem adja meg...
ami adható volt, azt befújta németeknek, csak ez a másik oldalra nem történt meg és rohadtul nem mindegy, hogy 3-1 vagy 4-0... emiatt húzom egyedül kicsit a számat... de a 3 pont sorsát legalább nem befolyásolta, már ez is haladás a sok jó bírói performansz után
a portugáloknak van egy elfogadható védelme... ami vagy beton vagy totál darabokra esik szét és most ugyanazt láttam, mint amit a svédek elleni visszavágón, nézni rossz volt és ezt még meg is spékelték.... 11es, szöglet gól, Pepe... a középpálya nem rossz, de elől meg CRnek kéne megoldania mindent, közel sem 100%osan és ilyen Hugo Almeidákkal elég nehéz...
ja és még Coentrao is kidőlt a VBről...
minden rosszul alakult a portugálok szemszögéből és teljesen megérdemelt német győzelem volt, ez nem is kérdés.
Egyébként minden orgánumon megy a kommentárokon való pörgés, élcelődés ! Szerencsére itt nem így van, de csak én tartom ezt egy teljesen eltúlzott és felesleges dolognak ? Mi van akkor, ha félidőnként 5-6-szor összekever két játékost ? Kit érdekel de komolyan, aki észreveszi, az nyilván maga is megtudja különböztetni őket, aki meg nem annak miért nem tök mind1 ? Számomra a jó kommentátor az aki bele tudja magát hergelni a mérkőzésbe, és az én hangulatomat is felfűti a hangsúlyokkal, kiabálásokkal stb.... Számomra ez jelenti a jó kommentálást, és nem az, hogy mint egy gép hibátlanul elmondja, hogy épp kinél van a labda, mert az általában totál hidegen hagy, az ő segítsége nélkül is felismerem a játékosokat
te nézted a meccseket?
- SZTÖRIDZS, ez mondta az egész meccsen... még Mérei Andrea, a
műsőrvezetőnő is tudta a stúdióban, hogy Sztáridzs....
-PABLO ESCOBAR..... igen, ezt mondta, hogy őt gyilkolták meg a VB utáni öngólja után... guglizzátok ki ki is ő, már aki ne tudná... de a focistát nem így hívják...
-félóráig beszélt az egyik az Amazonasról...
- 10 percig mesélte, hogy nem engedték bevinni a kóláját/energiaitalát a stadionjába, mert nem a VB szponzor gyártotta... erről beszélt...
- petárdázás után: "MLSZ majd megbünteti őket..."
és a tegnapi Gundel parádé a francia meccsen meg csak hab a tortán...
és voltak még bőven....
ez már megbocsáss, de felháborító....
(természetesen ez több kommentátor volt)