Német-Portugál
Németeket nagyon nem szeretem, de el kell ismerni most is erősek s átgázoltak Portugálián. Nincsen ha és társai, Pepe elintézte a meccs elején hogy ne nagyon legyen sansz, Müller meg azért tett érte. Kicsit szigorúnak ítéltem a döntést, de az tény nem kellett volna visszamenni Müllerhez. Azért a luzitánokat nem írnám le, ahogy a németeknek Usa és Ghána ellen nem lesz egyszerű. Ez az egyik legkiegyenlítettebb csoport véleményem szerint, németek kissé kiemelkednek a másik három csapat hasonló.
Usa-Ghána
Borzasztóan örültem a végén, hogy csak sikerült behúzni a jenkiknek. Ez a 3 pont rengeteget számíthat a végén. Fordulatos találkozó volt, Ghána sokat hibázott, Usa viszont hozott egy masszív jó szintet. Dempsey első gólja parádés volt, eddig a VB legszebb gólja volt szvsz. Kíváncsi vagyok a két EU-i csapat ellen mit sikerül alkotni, főleg a németek ellen, 2002-t meg kéne "bosszulni". Usa-nak a legnehezebb a sorsolás, utazgatás ellenfelek stb, de bízom benne sikerül továbbmenni a csoportból, nagy lökést jelentene.
Irán-Nigéria
Igen, ahogy lejjebb írta valaki azért a foci nem cselekből mg hasonlókból áll csak. Irán rengeteget futva hozott egy stabil játékot és megérdemelten szereztek 1 pontot.
Bosnyákok jól mutatkoztak be, de amit annyiszor leírtam már sok következtetést nem szabad levonni, mikor 3-4-5 naponta jönnek a meccsek, utazol súlyos kilométereket egy totál idegen éghajlaton. Irán és Nigéria is pontot rabolhat tőlük. Kiderül majd, lassan mindenki bemutatkozott, megvoltak az első ismerkedések, de az igazi tétért folyó meccsek a második körben jönnek el.
Ma hajrá Szbornaja.