Napi hírek:
Most nagyképű leszek, magamtól idézek.
palesz77 írta:...Suarez ma duplázott, fogadni mernék, hogy holnap jön egy olyan cikk, hogy a 'Sport' szerint a vezetőség őt tervezi leigazolni...
ÉÉÉÉs bejött, már a '
Sport' is lehozta, nem csak a 'Mundo'!

Mondjuk ez több sebből is vérzik szerintem, főleg az
Alexissel való csökkentés rész. Ha "csak" 65 lenne a Realnak és a Barcának, akkor a Real rég lerakta volna ezt az összeget szerintem, és nem alkudoztak volna a Poolal róla - már ha azok igaz hírek voltak.. Plusz ha a Liverpool nemrég 35 milliót adott volna Alexisért, akkor most miért csak 25-nek számítana bele..?

Na mindegy, ezt még mindig jobb olvasni, mint a Higus híreket..
Marquinhosért továbbra is küzdünk. Mexes leigazolása nehézkesen halad a PSG-nek, és 2 középső védővel nem vágnának neki a szezonnak, de mi azért űzzük-hajtjuk a Brazilt, kíváncsi leszek mennyi eredménnyel. Viszont eszerint Marquinhos szívesen játszana nálunk - ha jól értem ezt a katyvaszt..
A nap legjobb híre:
Mathieut nem akarja eladni a Valencia, új tulajuk van, és "becuskta az ajtókat" előttünk. Csak akkor valósulhatna meg az üzlet, ha a Francia kiveri hisztit, reméljük erre nem kerül sor..
Telloért 10-12 millió körüli összeget szeretnénk kapni, elvileg vagy fél tucat kérője akad.
Songot most a Napolival is összehozták, de csak lyan szinten, hogy a Higuért kért 70 milliót vele csökkentsük.. Szóval ez no chance.
A 'Barcanoticias' pedig lehozta a tegnapi
Luiz Gustavos cikket. Az utolsó előtti bekezdés leírja a véleményem a dologról. Az ő érkezésének jobban örülnék, mint Mathieunek, vagy valami hozzá hasonló igazolásnak 20 millióért..
u.i.: Amúgy azon gondolkoztam, hogy a napi 'Sport' és 'Mundo' pletykák érdekelnek itt valakit, vagy tök fölöslegesen írogatom ezeket mindig?