és hihetetlen módon mindig messit fikázza, és amikor rosszul játszik, jelenléte "megkérdőjelezhetetlen", de ha jól játszik, elbujdosik, fene tudja hova

Pont ez a véleményem nekem is Messi-ről, azonban én nem hiszem igazán, hogy vissza fog tudni jönni. Annyira kihagyhatatlan mindenhonnan még 50%-os teljesítménnyel is, már csak a neve miatt is és annyira alá adtuk a lovat az új szerződésével, hogy csoda lenne, ha újra magára találna. Lőtt két szép gólt két gyenge csapat ellen 180+ perc alatt, egyébként a játéka kimerült pár oldalpasszban és abban, hogy belevezette 3-4 védőbe. Helyezkedéssel ritkán foglalkozott, labda nélkül még csak kocogni sem óhajtott, visszatámadással egyáltalán nem törődött. Futni csak akkor volt kedve ha a lábához kapta a labdát. Egyébként nem sok vizet zavart, nem igyekezett követni az akciókat, berobbanni a beadásokra. Egyszerűen fejben nem ugyanaz, mint aki régebben volt. Így pedig nem lehet, mert ez nemsokára fizikálisan is meg fog rajta látszani. Ha valakit nem motivál egy ősi rivális elleni kupadöntő, egy BL-negyeddöntő,egy bajnoki hajrá de még egy VB sem, az nem való profi csapatba. Sajnos.palesz77 írta: Ez a Messi szitu most nagyon hasonlít arra, ami Dinhoval volt anno. Ez a mostani szezon olyan volt Leo-nak, mint a 06/07-es szezon a Brazilnak. A gólok jöttek, de a játék nem - még a bajnokságot is az utolsó fordulóban buktuk. És egyelőre a VB-n sem javult, annak ellenére, hogy lőtt már 2 győztes gólt, mezőnyben ugyan olyan halvány. Könnyen előfordulhat, hogy az idei lenne az utolsó év, amikor komoly összeget leakaszthatnánk még érte.. Ennek ellenére én nem adnám még el, hiszek benne, hogy Leo van olyan profi, hogy visszatér a csúcsra egy rossz szezon után is. De simán benne van, hogy meg fogjuk bánni, hogy a "jelek ellenére" sem váltunk meg tőle időben. Kíváncsi vagyok mit hoz majd a jövő, reméljük LE meg tudja regulázni Messit, és ismét a 2-3-4 évvel ezelőtti énjét láthatjuk majd a pályán.
Elhozhatnánk őt is, meg Auriert is, aztán lenne két fiatal afrikai védőnk, fizikálisan nem tudnának minket elnyomni az biztos..fanbarca írta:Jonathan Mensah (Ghána) kell a Barcába. Szuper volt ma is és a múltkori vb-n is. Persze pár meccs nem jelent semmit és tuti nem jön ide. Pedig néha megpróbálhatnánk a francia élvonalból igazolni védőt.
Arra gondoltam, hogyha tárgyalnánk a PSG-vel, akkor nem kínáltunk volna neki új szerződést és rekordfizetést. De tényleg fölösleges is beszélni róla, még annyit se ér ez a cikk..ferninho írta:Messi már tudtommal 7szer újította meg a szerződését, amióta a Barcelonában van, szóval ez nem jelent túl sokat, de biztos nem fog most eligazolni, csak a szokásos hülyeségek.
Ez a Messi szitu most nagyon hasonlít arra, ami Dinhoval volt anno. Ez a mostani szezon olyan volt Leo-nak, mint a 06/07-es szezon a Brazilnak. A gólok jöttek, de a játék nem - még a bajnokságot is az utolsó fordulóban buktuk. És egyelőre a VB-n sem javult, annak ellenére, hogy lőtt már 2 győztes gólt, mezőnyben ugyan olyan halvány. Könnyen előfordulhat, hogy az idei lenne az utolsó év, amikor komoly összeget leakaszthatnánk még érte.. Ennek ellenére én nem adnám még el, hiszek benne, hogy Leo van olyan profi, hogy visszatér a csúcsra egy rossz szezon után is. De simán benne van, hogy meg fogjuk bánni, hogy a "jelek ellenére" sem váltunk meg tőle időben. Kíváncsi vagyok mit hoz majd a jövő, reméljük LE meg tudja regulázni Messit, és ismét a 2-3-4 évvel ezelőtti énjét láthatjuk majd a pályán.S.Agüero írta:Ha jövőre is egy ilyen lagymatag, sétálgatós szezont hoz le Messi, mint most, én is eladnám 200-ért.
Ma délután 2-től egészen ma este 10-ig tárgyaltak a felek!! Ez a nem semmi!Sanama írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/06/21 ... lett_uzlet
annyira birom, "utánakérdeztünk informátorunknál, aki az FC Barcelona belső körihez tartozik"
Ez aztán tuti infó
Messi egynapi fizujából meg is oldhatnánk!hady írta:Az iráni hátvedsort 1az1ben le lehetne igazolni..
Dehogy is nem lesz, hát nem látod hogy szegény bartoék foggal körömmel küzdenek matyiőért ls cuadradóért.Leon írta:Higuért 5 forintot nem adnék nem,hogy 50 millió eurót!![]()
Védőnk amúgy idén sem lesz?
Szóval aki nem tud átvenni egy labdát az 20 milliót ér?Tobias88 írta:Most komolyan ha valaki még egyszer belinkel egy Higuainos pletykát, az nem normális és nem látta ezt a félidőt. Szégyen ez az ember, egy labdát nem tud átvenni nem hogy 40 millióért leigazolná bárki is20 milliót ha ér talán
Én úgy vettem észre, hogy szinte már versengés megy ki tudja a nap legidiótább cikkét belinkelni, tök mindegy milyen eget verő baromságot írnak abba akkor is belinkelik.Tobias88 írta:Ennél nagyobb kacsát ritkán hallani. Aki kicsit is gondolkodik az rájön a logikátlanságra:
- PSG-t megbünteti a Fifa a Fair Play megszegése miatt milliókra és a bl keretüket is igen csak megnyirbálják mert kevesebb játékost nevezhetnek
- PSG leigazolja Liuz-t irreális áron és el is érik a maximális elkölthető összegüket idénre, ami miatt Marquinhos-t le is szeretnék cserélni valami olcsóbb védőre hogy kis pénzt szerezzenek és ne kapjanak újabb büntetést
- PSG leigazolja Messi-t 150-200 millió euróért
Logikus nem? Komolyan mondom tiltani kéne az ilyen linkelgetéseket aminek minden bizonnyal nulla alapjuk van. Főleg erről a Barcás blogról, ami több szemetet hord össze mint az NSO és a Blikk együttvéve
S.Agüero írta:Ha jövőre is egy ilyen lagymatag, sétálgatós szezont hoz le Messi, mint most, én is eladnám 200-ért.
Messi már tudtommal 7szer újította meg a szerződését, amióta a Barcelonában van, szóval ez nem jelent túl sokat, de biztos nem fog most eligazolni, csak a szokásos hülyeségek.palesz77 írta:Még jó, hogy azóta hosszabbított is Leo.. Sok értelme van a cikknek. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolhatta komolyan az írója..
Szerintem sok gondunkat megoldaná... 200-250 millióból kifutná a Suárez-Hummels-Pogba-Danilo-Luis Gustavo ötös (vagy más KLASSZIS játékosok), és Sánchez maradhatna is, sőt lehet még lóvé is maradna. Messi meg sétálgathatna Párizsban. Az úgyis szebb város.
200ért mehet, aztán az árából megvennénk Higanyt, Matyiőt és maradna még 80 milla