Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olaszország= Tippmix gyilkosok!S.Agüero írta:Kolumbia - Elefántcsontp. H 2,08
Olaszo. - Costa Rica H 1,47
Odds : 3,06
20006.115
Nekem Mexico vitt 142ezret, 2.5nél többre raktam, 8 másik meccsel együtthady írta:Tegnap az Uruk. 50.ezret vittek el ,...ma ECU. 110.ezret...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...még Argentína visszahozhatja a befektetetett összeget.
nekem is már csak ez az 5 meccs kell, drukkoljunk.S.Agüero írta:Spanyolo. - Hollandia H 1,75
Chile - Ausztrália H 1,38
Uruguay - Costa Rica H 1,43
Franciao. - Honduras H 1,35
Argentína - Bosznia-H. H 1,43
Odds: 6,66
4002665
A Braunschweig-Bayern meccsen már 2 napja gondolkodom.MQuC írta:Nncs mire fogadni? PSG - LyonBraunschweig - Bayern X ?
4,5 ös. utolsó az első ellen. lásd Sunderland, simán meg lehet a győzelem is, de legalább egy X a "c" csapatos Bayern ellen
Frankfurtot azon a szelón is megraktuk. Meg a Lieget is.Alcantara írta:
Nem vesztettél semmit, a Hannover hozta a szokásos év végi "megtáltosodik hirtelen és nyer a kieső" szerepet.![]()
![]()
Nekem is beköszönt egy sima szelvényen az 1,4-es bukó, Standard Liege-Lokeren 2:2![]()
Hétvégére valami jó tipp?
Nem vesztettél semmit, a Hannover hozta a szokásos év végi "megtáltosodik hirtelen és nyer a kieső" szerepet.bence-barca írta: Nem figyeltem az időpontokat, szóval erről lemaradtam.
Raktam viszont helyette egy crazy-mixet haverommal. 49es oddsz, mind mai meccs. 6/2 bejött!![]()
A legnagyobb odds természetesen bejött 3,05tel, az 1,4es még szép, h elment.
Nem figyeltem az időpontokat, szóval erről lemaradtam.Alcantara írta: Nem rossz, a Frankfurt lehet necces, x mindkettőnek jó elvileg, de a Hannover valóban kutyaütő idegenben.
Teniszben annyira nem vagyok naprakész.
Nem rossz, a Frankfurt lehet necces, x mindkettőnek jó elvileg, de a Hannover valóban kutyaütő idegenben.bence-barca írta:Mini szeló menne ma, valami kifogás?![]()
043 1 E. Frankfurt - Hannover 1.95 H
125 1 Dortmund - Mainz 1.34 H
160 1 Juventus - Bologna 1.17 H
002 1 S. Wawrinka - N. Almagro 1.27 H
019 1 Real Madrid - Olympiakosz 1.19 H
170 1 Japán - Szlovénia 1.23 V
Nyilvánvalóan Frankfrut a legneccesebb, de úgy gondolom hazain behúzzák Husziték ellen, Hannover rossz formában van.
Sima győzelem volt mindkettő! Miben kételkedtél?MQuC írta:Basel és Benfica? huhaaaa. Az szerintme random. De szurkolok