Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kroos-al csak egy bajom van, hogy hasonló gyorsaságú mint Xavi vagy még lassabb is. Mondjuk Ter Stegen-el jobban be tudnának együtt illeszkedniBarcaman1993 írta:Na végre! Ha már pletyka szinten is, de végre legalább szóba hozták velünk:
http://www.sport.es/es/noticias/barca/o ... os-3325934
Xavi távozása esetén mindenképpen le kéne igazolnunk. Nem drága, viszont extraklasszis. Az ilyen Suarez-féle bohózatokat meg el kéne felejteni...
1. Persze, Messi majd kimegy szélre... Ha megtenné, akkor működhetne a dolog, de tudjuk, hogy nem fog kimenni.
2. Sokalljuk a védők árát, majd pont egy teljesen fölösleges igazolásra fogunk 70-80 millió eurót kiadni. Nem vmi logikus...
3. Meg aztán azért az érdekelne, hogy a kapu előtt 3 ekkora ego hogy értené meg egymást, mert eddig sem derogált a másik kiszolgálása. Majd Suarez fog Messi alá játszani...? Felejtős.
nem tudom, a játékostársak nyilatkozatai alapján igen...a média persze diktátorként állítja be...LG írta:Igen, Messi az alázatosságáról híres, meg, hogy mindenben engedelmeskedik az edzőnek.barcalaci84 írta:Messi oda megy ahova mondják neki kb...
Igen, Messi az alázatosságáról híres, meg, hogy mindenben engedelmeskedik az edzőnek.barcalaci84 írta:Messi oda megy ahova mondják neki kb...
Én hagynám középen Messit, de nem kéne kizárólag csak rá építeni a támadásainkat, mert szvsz ez a csapat egyik nagy gyengesége. Nagyobb szabadságot kéne adni Neymarnak és Alexis-nek.Varatrix írta:Olyan jól vizionálva van hogy Messikét hova tologatjuk: szélre, kp-ra, de többet veszítünk azzal, ha nem érzi jól magát a szerepkörében, mint amit bármelyik másik csatáron nyerünk.La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
Messi képes 50 gól lőni, akkor miért akarjuk, hogy ő szolgáljon ki mást. igazoljunk olyat aki képes Messi alá játszani.
Én a középpálya számlájára írom, hogy nem úgy jöttek a gólok ahogy kellet volna.
Még nőhet!palesz77 írta: Kemény 173 a srác..
Normális esetben én is azt mondanám, hogy Messi legyen a vezérbika, rá építsük a csapatot. Messi azonban már nem az a Messi, mint aki 1-2 éve volt. Mentálisan nem. Az nem éppen egy életbiztosítás, ha abban bízunk, hogy majd újra megjön a kedve. Kapott új szerződést is, nem kevés pénzzel, tehát a megújuló Barca-ban is számítanak rá, mint vezéralakra. A klub ennél többet nem tehet érte. Sajnos úgy tűnik, hogy Messi-nek ez sem elég.Varatrix írta: Olyan jól vizionálva van hogy Messikét hova tologatjuk: szélre, kp-ra, de többet veszítünk azzal, ha nem érzi jól magát a szerepkörében, mint amit bármelyik másik csatáron nyerünk.
Messi képes 50 gól lőni, akkor miért akarjuk, hogy ő szolgáljon ki mást. igazoljunk olyat aki képes Messi alá játszani.
Én a középpálya számlájára írom, hogy nem úgy jöttek a gólok ahogy kellet volna.
Bréking Nyújz:visca el barca írta: sőt. falcao ügynöke szerint falcao is oda megy
Kemény 173 a srác..mess2009 írta:középre egyébként egy 190 magas izomkolosszust vennék olcsón , de van is ilyen a Barca B-ben( Dong.....)
Szerintem meg az ő halovány játékuk annak volt köszönhető, hogy kevesebb volt a bemozgás üres területre, például Messi részéről is, aki rendre csak sétálgatott..Varatrix írta: Én a középpálya számlájára írom, hogy nem úgy jöttek a gólok ahogy kellet volna.
Olyan jól vizionálva van hogy Messikét hova tologatjuk: szélre, kp-ra, de többet veszítünk azzal, ha nem érzi jól magát a szerepkörében, mint amit bármelyik másik csatáron nyerünk.La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
sőt. falcao ügynöke szerint falcao is oda megysalas9 írta:Amúgy az egyik madridi rádió szerint Suárez elfogadta a real ajánlatát. 5 évre írna alá évi 8,5 millióért. Már "csak" a Liverpoollal kell megegyezni. Ez azért furcsa nekem, mert két hete azt mondták nekik nem kell Luis, mert ott van Benzema
lui1698 írta:Azért így nézve a meccseket, kemény lenne megszerezni egy Alexis-Neymar duo-t...
A legjobb az egészbe, hogy minden forrás az 'Onda Cero'-ra hivatkozik, de az ő oldalukon konkrétan semmit nem találtam a dologról..salas9 írta: Amúgy az egyik madridi rádió szerint Suárez elfogadta a real ajánlatát. 5 évre írna alá évi 8,5 millióért. Már "csak" a Liverpoollal kell megegyezni. Ez azért furcsa nekem, mert két hete azt mondták nekik nem kell Luis, mert ott van Benzema
Suárez.La Pulga írta:Llorentétől mentsen meg minket az isten, nekünk egy Eto'o kaliberű csatár kellene, aki gyors és viszonylag magas is.
Ez jólui1698 írta:Azért így nézve a meccseket, kemény lenne megszerezni egy Alexis-Neymar duo-t...
A Roma 60 millióba szabta meg az árát.. Ő meg nem szeretne mindenáron klubot váltani, úgyhogy nem fogja kiverni a balhét, hogy idejöhessen. Ha jól rémlik.Isti8 írta:Benatiaval mi van?
Látom Wikiztél. Én is megnéztem, igazad van. Az tuti, hogy tavasszal még 2014-ig volt ott a szerződése, mert akkor néztem, amikor a Villareallal játszottunk. Anno többen is írták ezt a fórumon, mikor felvetődött a neve.visca el barca írta: musacchio ingyen? 2018ig szerződése van. ő érte is elkérnének 30at
musacchio ingyen? 2018ig szerződése van. ő érte is elkérnének 30atAlcantara írta:Ő ingyen lenne és jó játékos, ráadásul fiatalabb is. Nekünk az kell, aki öreg, drága.Rivaldo11 írta:Azt nem értem, hogy ha már a primerából nézelődünk, akkor miért nem Musacchio
Mellesleg tavaly nem kellett, amikor lejárt a szerződése Matyinak.