LG írta:
Igen, ahogy Villa, Ibra, Alexis, Henry és Neymar is lőttek gólokat a Barca előtti és utáni klubcsapataikban, és a válogatottban is szép számmal, csak itt nem. Suarez miért lenne már?
És igen, sok játékos csinál hülyeségeket néha, ő viszont rendszeresen teszi ezeket, elég gyakran el is van tiltva. Ma is ki lehetett volna szórni, nálunk simán benne lenne, hogy egy klasszikusan kiállitatja magát.
Erről a harapós dologról gondolom nem csak én reflektálok nemzeti válogatottunkra.

Én ennyire nem általánosítanék a felsorolt csatárokkal kapcsolatban. Henry,Villa,Ibra: középcsatárok, akik nálunk a szélre kényszerültek, így nyilván nem tudtak olyan hatékonyan játszani, mint előző csapataikban. Suárez érkezése esetén én feltételezem, hogy középcsatárnak érkezne, nem a szélre tennénk ki. Tehát ez nem jó hasonlat. Sánchez soha sem volt az a kimondottan gólveszélyes játékos, az Udinese-ben még kevesebb gólt ért el, mint nálunk, tehát már csak ebből a szempontból sem jó az összehasonlítás, illetve Sánchez a szélen játszott nálunk eddig, ahogy Neymar is és ismétlem, Suárez szerintem (feltételezem, hogy Lucho van olyan értelmes, hogy változtat a jelenlegi hadrenden - nem az alapokon, csak az egyes posztokon a 4-3-3-on belül) középcsatárnak jön.
Én őszintén remélem, hogy ha megvalósul az üzlet, akkor a Neymar-Suárez-Messi trió eléri a korábbi Henry-Eto'o-Messi hármas hatékonyságát, veszélyességét.
Első sorban nem Suárez-t védem, de a Barca-nak egy ilyen típusú csatár kell és nem egy lassú tank. Ilyen szempontból jelenleg pedig Suárez-nél jobb nincs.