Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajnos nekem is ugyanez jött le ma. Egy felállt védelem ellen teljesen nulla. Kontra csapatban a helye. Ha Falcao felépül, inkább őt látnám azon a poszton. Sajnálom, hogy nem lehet ott...barca0000 írta:A mai Olasz-Uruguay meccsen szerintem egyértelművé vált hogy jól védekező csapat ellen szoros emberfogásba még Suarez se megy semmire csak úgy mint Messi és még ez a harapás is (megint) számomra bebizonyosodott hogy nem kell ide fölég nem úgy hogy Alexis mennyen
Hagyjatok már ezekkel a dolgokkal....Inkább ilyen legyen,mint színészkedjen meg dobálja magát...Pont egy ilyen "állat" hiányzik ebből a keretből...Akibe van egy kis vagányság egy kis tűz egy kis "harapósság"...Én csípem az embert és nagyon örülnék,ha jönne...Végre lenne egy kis vér a csapatba nem csak ezek a jófiúk...trey88 írta:Remélem Suarez nem jön ide. Nem tud érdekelni hogyan játszik, ha közben undormány dolgokat csinál a pályán. Menjen csak a realba!
A Real már bele esett egyszer a hibába, 10 évre jó messzire is kerültek a BL győzelemtől, és a bajnokságban is csak akkor volt sanszuk, mikor mi gyengélkedtünk.visca el barca írta:suarez kapcsán amugy sztem ugyanaz játszik mint neymar esetén. egyszerűen nagyobb marketing értéke van mint egy mangalának vagy danilonak. a sportszakma rész most mellékes.
minek örülnél?! hogy egy elmebetegért adnának euró milliókat? most harapott meg (sokadszor) egy embert milliók szemeláttára......crixus írta:Egy dolgot nem tudhatunk biztosan: mennyi van pontosan (nyilván nem eurocentre pontosan) az igazolásokra. Egyrészt azt sem, hogy mennyi van egy nyárra, másrészt azt sem, hogy egyáltalán egyetlen nyári átigazolási büdzsével dolgozunk-e és nem-e kettővel a szóban forgó büntetés miatt.
Én örülnék Suárez érkezésének, Sánchez-t nagyon sajnálnám, de jelenleg sok a szélsőnk és egyetlen középcsatárunk sincs. Lucho pedig nagy valószínűséggel középcsatárt szeretne (a pletykákból kiindulva), aki nem Messi.
Azt sem tudhatjuk, hogy lesz-e szerkezeti változás. Egy 3-5-2-nél pl. vagy egy 3-4-3-nál nem feltétlenül kellene két középhátvéd és Alves-t sem feltétlenül kellene eladni.
Én is idiótának látom a vezetőséget és idegesítenek a Mathieu-féle pletykák, de pl. egy 3 védős rendszernél jó lenne hátul, mert relative gyors is és magas is.
Egyelőre még Bravo-t sem jelentették be.
Tényleg "vicces" ez, Suárez majdnem annyiba kerülne - 85 millió -, mint Marquinhos és Mangala együtt. És jelenleg nem is tudom melyikükre lenne nagyobb szükségünk..barca0000 írta:Én nem tudom minek kell ide Suarez abból az árból amiból jön simán kiférne 2 védő! Mert Mangala aki kéne ide érte sok a 45millo de a fölösleges Suarezért nemÉn azt mondom inkább 1 védő 40-50-60millioér mint Suarez
visca el barca írta:suarez kapcsán amugy sztem ugyanaz játszik mint neymar esetén. egyszerűen nagyobb marketing értéke van mint egy mangalának vagy danilonak. a sportszakma rész most mellékes.
Ezt én értem csak az a baj hogy nevekkel meg mez eladással nem leszünk bajnokok meg teszem azt biztos van 1-2 védő akinek van marketing értéke pl Ramosvisca el barca írta:suarez kapcsán amugy sztem ugyanaz játszik mint neymar esetén. egyszerűen nagyobb marketing értéke van mint egy mangalának vagy danilonak. a sportszakma rész most mellékes.
Ez off:csabimo írta:Azért olvassák sokan köztük én is mert az eurobarcán 2 naponta van fél hir kb..igy ennek a topiknak nem sok értelme lenne mert tudnánk miről beszélni ha nincs hir legyen az kacsa vagy valós..Tobias88 írta:A táblázatban sok a valótlan adat (általában kevesebb).De hát ez a Barcanoticas vagy mi borzalmas is, nem is értem minek nézitek.
Azért olvassák sokan köztük én is mert az eurobarcán 2 naponta van fél hir kb..igy ennek a topiknak nem sok értelme lenne mert tudnánk miről beszélni ha nincs hir legyen az kacsa vagy valós..Tobias88 írta:A táblázatban sok a valótlan adat (általában kevesebb).De hát ez a Barcanoticas vagy mi borzalmas is, nem is értem minek nézitek.
Ennek a hírnek nagyon örülök. Kezdenek olyan pletykák szárnyra kapni, amiket korábban feszegettünk, de nem volt róla hír. Még ha sanszos, hogy kacsa is.Tobias88 írta:Nah, végre egy jó hír is. A Kicker szerint kellene nekünk Kroos. Annak ellenére hogy a Mu is szeretné, olyan nagy árverseny nem várható érte. Én nagyon örülnék neki mert így a középpályánk felfrissülne és erős is maradna (most nem az)