Benne van a hülyeség a pakliban, de azért a Liverpool-ban sem minden második meccsen csinálta ezt. Ibra-ban is benne volt, hogy nem jön be a viselkedése miatt, de végül mégsem azért ment el, mert hülyeségeket csinált a pályán. Nem illett egyszerűen a szerkezetbe, illetve Pep-pel nem jöttek ki jól. Más csapatokban jól kijött az edzőkkel. Pont. Ez után a büntetés után pedig Suárez valószínűleg kétszer is meggondolja majd, hogy mikor harap újra. Egy VB azért csak VB.lamademon írta: És ha majd nálunk is előfordul és kap egy 9-18-36meccses eltiltást a friss 60+milliós igazolásunk, akkor csak nyelünk egyet?
Csak mert ez nem egyedi eset volt, hogy oké, egyszer előfordult...
Ez már széria, már a mesterhármast is behúzta ebből...
Én inkább arra fogalmaznám át a kérdést, hogy, AKI leigazolja, AZ nem normális.
Eddig is égett a pofám, hogy milyen színészekkel vagyunk tele, most kell az állatkertbe még egy ilyen vadbarom? Színesedjen a paletta, hogy milyen negatív dologgal legyen tele a sajtó rólunk?
Speciel az se érdekelne, ha 20gólt lőne egy el classico-n, ilyen embernek én nem szeretnék szurkolni...
Az, hogy kinek szimpatikus meg kinek nem, az szubjektív dolog. Nekem pl. az idei Messi sem szimpatikus. Korábban nagyon az volt, amit most csinált (nem csinált) az visszataszító. Ha pedig azt vitatod, hogy jó játékos-e, vagy hasznára lehetne-e a csapatnak....