vadaszita10 írta:
Egyetértek abban, hogy Kroost nagyon fontos megszereznünk, mert kb Ő az egyetlen olyan játékos most a piacon, aki eljönne hozzánk és minőségben is toppon van. Az a baj a dortmundiakkal, hogy van klubhűségük:D Hatalmas a szurkolótáboruk stb... Végülis érthető. Hummels jönne Reussal meg Kroos akkor elég ütős kis csapatunk lenne egy pár évig megint:D
Kroosnál miért számít a dortmundi klubhűség? El akar menni Münchenből, szóval földrajzilag és lélektanilag megoldva.
Az hogy Mangala helyett ki játszik a válogatottban az engem hidegen hagy. Sok edzőnek megvannak a hülyeségei, legjobb példa VDB, de nálunk is volt bőven az utóbbi években. Ha láttad volna a Portoban játszani, nem hoznád fel a válogatottbeli dolgot.
Vertonghen detto. Nem tudom hány Spurs meccset láttál, de inkább látnám őt itt, mint Marquinhost, Luist vagy Kompanyt.
Abban egyetértek az előttem szólóval, hogy ha tényleg középcsatárt akarunk akkor az legyen minőségi, de ilyen Llorrente & co. Ha ez Suarez akkor Suarez, de előbb a fontosabb dolgokat kellene tisztába rakni. A jobbhátvéd kérdése szerintem legalább annyira égető mint a kh. Alvesért még kaphatnánk idén pénzt, de ha az anyagi oldalát nem is nézzük, jövőre mindenképpen távozik, helyette meg max. egy szem Montoyank lesz.
Viszont az uruguayival kapcsolatban érzek egy kis kampányt a vezetőség részéről. Sanszos, hogy egy bombaigazolással próbálják megszilárdítani a se..ket a székben. De miért nem lehet ez hátvéd?!