Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://www.youtube.com/watch?v=_n5W-uJOxZ0" target="_blankAlfa írta:Ez igy hülyén hangzik de igy kell helyesen mondani hiszen ha jól tudom a spanyolba a j-t h-nak ejtik hiába mondjuk mi dzsémsznekRivaldo11 írta:Hámesz rodrígez, hákszon mártinezAlfa írta:Végre egy normális kommentátor....![]()
![]()
akkor közvetítsen meccset a spanyoloknak, nálunk mondja úgy, ahogy megszoktuk.... ilyen egyszerű...Alfa írta:Ez igy hülyén hangzik de igy kell helyesen mondani hiszen ha jól tudom a spanyolba a j-t h-nak ejtik hiába mondjuk mi dzsémsznekRivaldo11 írta:Hámesz rodrígez, hákszon mártinezAlfa írta:Végre egy normális kommentátor....![]()
![]()
Na jól van, akkor nem csak én kerestem utána, hogy kik az új kolumbiai játékosok és hol van Dzsekszon és DzséjmszRivaldo11 írta:Hámesz rodrígez, hákszon mártinezAlfa írta:Végre egy normális kommentátor....![]()
![]()
Ez igy hülyén hangzik de igy kell helyesen mondani hiszen ha jól tudom a spanyolba a j-t h-nak ejtik hiába mondjuk mi dzsémsznekRivaldo11 írta:Hámesz rodrígez, hákszon mártinezAlfa írta:Végre egy normális kommentátor....![]()
![]()
Hát igen. Sok embertől olvasom és hallom, hogy ezek a játokosok nem Brazil válogatotthoz méltóak, mert anno Rivaldoék ez meg az.zola8787 írta:Azért annó a Ronaldinho - Ronaldo - Rivaldo triót nem lehet hozzájuk hasonlítani. [/size]
Én is őket látom a legnagyobb kerékkötőknek, közülük is a legnagyobb gáz Fred. Egy klasszis középcsatár sokat dobna a csapatot, de a Fred/Jo páros nagyon gáz, komolyan mondom, visszahívták volna a nyugdíjból a Ronaldo/Romario kettős egyikét, vagy Adrianot megkeresik vmelyik brazil kocsmában, többre mennének vele. De Oscárnak is a füstje nagyobb, mint a lángja.Subinho írta:Hárman lógnak ki nagyon ebből a Brazil válogatottból: Fred, Hulk és Alves... Gundel meg.... újságírónak biztos jó lenne, ahol nyomhatná a statisztikáit, de kommentárnak.... vicc.
Túlzás nélkül nem fért volna be egyik sem az akkori keretbe. Sőt, a mostani legjobb Neymar is a cserepadot koptatta volna.PCsabi írta: Amúgy gyalázat ez a válogatott Neymar kivételével, Oscar, Hulk és Fred kis túlzással a 2002-es keretbe nem fért volna be.
Nem csak arra, de az volt a legszebb. A hosszabbítás vége felé már sopánkodott, hogy milyen rossz lenne minden szempontból, ha kiesnének a brazilok.ferninho írta:most a "Hulk jön, kicsit izgulok."-ra gondolsz?Rivaldo11 írta: Gundel meg szurkolhatna picit kevésbé feltünő módon a braziloknak. :lol![]()
amúgy Chile elcseszte... odaküldik azt 5.nek, aki öngólt rúgott![]()
![]()
![]()
ha valaki tovább akar jutni, akkor azt ki kell használnia, hogy 2t is kihagytak a brazilok...
ezt ők cseszték el...
Willian az egész VB-t a padon tölti... A megoldás kézenfekvő, mindenki látja, csak Scolari nem. Ramiresekkel meg Jokkal nehéz leszRonaldinho&Barca írta:Gáz nem gáz, de Neymar édes kevés egyedül 11 ember ellen. Kelle még jó pár zsugás, akivel mehetne neki a játék, de neki sem ez a szerepe. Elég döcögős ez a csapat, nem érezni az átütő erőt. Chile kellemes csalódás volt, de végére már nem volt szufla. Jó volt ez. Alexis üde színfolt.
most a "Hulk jön, kicsit izgulok."-ra gondolsz?Rivaldo11 írta: Gundel meg szurkolhatna picit kevésbé feltünő módon a braziloknak. :lol