Barca Igazolások
Nem tudom, h mi értelme lenne eladni Alexist aki még így is, h meg van kötve nagyon jó teljesítményt nyújtott a szezonban. Inkább Pedro mehetne, mert én kevesebbet látok benne, mint Alexisben. Suarez meg elég necces, mert lehet úgy járunk vele mint Ibrával.
A védelembe úgy néz ki jön Mathieu meg ha jól megy akkor Marquinhos is és Alves végre elmegy, ami azért nagy erősítés lenne. Még Rojo jöhetne és játszhatna balhátvédet is, mert ahogy néztem a vb-n elég jól tolta. Így lehetne egy Bartra, Marquinhos, Pique, Mathieu, Rojo középső védő keret, hozzá Alba, Montoya, Adriano szélső védőkkel és ha kell akkor Rojo v Mathieu meg tudná játszani a balhátvédet. Meg Mascherano is be tudna ugrani ha minden kötél szakad. Ilyen védelemmel szerintem neki lehetne vágni a szezonnak, és a kezdőbe mehetne Marquinhos-Bartra páros a cserék meg Pique, Mathieu, Rojo sorrendben, bár Rojot lehetne balhátvéd cserének is venni.
http://www.insidespanishfootball.com/11 ... rom-barca/
Remélem összejön, talán így ő is rendbe tudná tenni a karrierjét, amit a sérülések eddig hátráltattak.
A védelembe úgy néz ki jön Mathieu meg ha jól megy akkor Marquinhos is és Alves végre elmegy, ami azért nagy erősítés lenne. Még Rojo jöhetne és játszhatna balhátvédet is, mert ahogy néztem a vb-n elég jól tolta. Így lehetne egy Bartra, Marquinhos, Pique, Mathieu, Rojo középső védő keret, hozzá Alba, Montoya, Adriano szélső védőkkel és ha kell akkor Rojo v Mathieu meg tudná játszani a balhátvédet. Meg Mascherano is be tudna ugrani ha minden kötél szakad. Ilyen védelemmel szerintem neki lehetne vágni a szezonnak, és a kezdőbe mehetne Marquinhos-Bartra páros a cserék meg Pique, Mathieu, Rojo sorrendben, bár Rojot lehetne balhátvéd cserének is venni.
http://www.insidespanishfootball.com/11 ... rom-barca/
Remélem összejön, talán így ő is rendbe tudná tenni a karrierjét, amit a sérülések eddig hátráltattak.
Amúgy nem hiszem, hogy a vezetőség tényleg komolyan gondolja a Suarez ügyet. A Barca több mint egy klub és gondolom a vezetők se akarják, hogy elharapóddzon a viszony a játékosok között
Kizártnak tartom, hogy leigazolunk egy olyas valaki játékost, aki tényleg kiváló csatár de agyilag még Eto-nál is lejjebb található. Ráadásul ha jönne, akkor nem maradna a védelemre pénz... (meg a Középpályára, ha Xavi is lelép)
Összehasonlításképpen:
- a vezetőség terve: Sanchez ki, Suarez be, 50 millió elszórása
- egy normális terv: Pedro ki, Marqinhos be, Kroos be, 50 millió elszórása
Nincs olyan épeszű ember, aki a felsőt válassza
Miután a normális terv megtörténik nyugodtan jöhetnek a debil üzletek mindenféle Cuadrado-król meg hasonlókról, de addigra a csapat kész van.

Kizártnak tartom, hogy leigazolunk egy olyas valaki játékost, aki tényleg kiváló csatár de agyilag még Eto-nál is lejjebb található. Ráadásul ha jönne, akkor nem maradna a védelemre pénz... (meg a Középpályára, ha Xavi is lelép)
Összehasonlításképpen:
- a vezetőség terve: Sanchez ki, Suarez be, 50 millió elszórása
- egy normális terv: Pedro ki, Marqinhos be, Kroos be, 50 millió elszórása
Nincs olyan épeszű ember, aki a felsőt válassza

Miután a normális terv megtörténik nyugodtan jöhetnek a debil üzletek mindenféle Cuadrado-król meg hasonlókról, de addigra a csapat kész van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.06.29. 17:59:55-kor.
94:39 6 - 1
Sajtó kitalációja ismét ez a " vonjukbeAlexistaSuareztranszferbe " .
Alexis még LE-vel sem beszélt akkor ők már biztos tudják , hogy Alexis megy a Poolba. -.-'
Az meg , hogy Suarezzel megegyezett a Barca , az olyan , mint amikor Reussal megegyezett. Reus álma is az volt , hogy a Barcában játszhasson , meg Suarez álma is az volt.
Csak ebben az a különbség , hogy Reus leszögezte , hogy még egy évet marad Dortmundban , addig Suarez nem mondott semmit , szerintem csak ez az egy bökkenő van. De abban is biztos vagyok , hogy Pedro transzfer lenne és nem Alexis. Sanchez szerintem nem menne Angliába , ő innen már csak Olaszországba menne. ( nem vagyok jós , de ezt gondolom)
Azt meg már hallottuk , hogy LE számol Telloval , láthattuk mennyire számol vele.
Ugyanez a helyzet Pedroval is szerintem.
Lesznek itt még érdekességek , és még csak most kezdődik Július , ne akarjuk már ezt ilyen hamar lezárni , túl egyszerű lenne.
Alexis még LE-vel sem beszélt akkor ők már biztos tudják , hogy Alexis megy a Poolba. -.-'
Az meg , hogy Suarezzel megegyezett a Barca , az olyan , mint amikor Reussal megegyezett. Reus álma is az volt , hogy a Barcában játszhasson , meg Suarez álma is az volt.
Csak ebben az a különbség , hogy Reus leszögezte , hogy még egy évet marad Dortmundban , addig Suarez nem mondott semmit , szerintem csak ez az egy bökkenő van. De abban is biztos vagyok , hogy Pedro transzfer lenne és nem Alexis. Sanchez szerintem nem menne Angliába , ő innen már csak Olaszországba menne. ( nem vagyok jós , de ezt gondolom)
Azt meg már hallottuk , hogy LE számol Telloval , láthattuk mennyire számol vele.
Ugyanez a helyzet Pedroval is szerintem.
Lesznek itt még érdekességek , és még csak most kezdődik Július , ne akarjuk már ezt ilyen hamar lezárni , túl egyszerű lenne.
Pedig ment a duma, hogy nem kell a szurkolóknak aggódnia, mert tudják mi a dolguk. Ennek szellemében alapvető változtatásokat fognak végrehajtani, azaz megújítják, felfrissítik a keretet.mess2009 írta:én őszintén azt reméltem, hogy a Suarez - Barca transfer csak egy agyrém, egy kacsa! de az, hogy éppen Alexist adnák érte ??!! na ez nálam végképp lenullázza ezt a vezetői bagázst. ha nem nézem hogy ez a pali mit művel foci címén a pályán akkor is !! azért a néhány gól(különbség)ért még egy ácsorgó , sétáló hatalmas arcot idehozni??!! tudom, nem hibátlan a chílei szidtam is eleget, de ez ami itt készül euró milliókért??! döbbenet! a Liverpoolnál örülhetnek , soha még egy ilyen balek bandát nem találnak az biztos...
Eddig sikerült...
Egyébként, ha már a támadó szekcióba szeretnének valami "nagy nevet" igazolni, akkor már inkább igazolják le Cuadradot, aki a kp jobb és bal oldalán illetve elöl is bevethető. Arról nem is beszélve, hogy egyedül többet fut, mint a Messi-Suarez duó együttvéve. Ráadásul nagyon jó barátságban van a labdával és a passzainál sem kell Steve Wondert emlegetni.
Tudom, ő sem lenne olcsó, de 40M körül talán meg lehetne úszni. Azért az még se 80M, és még Alexis is maradna.
A büdzsé fennmaradó részét meg lehet két minőségi hátvédre költeni, oszt csókolom.
PSG centre back Marquinhos (20) told his club that he wants to join Barcelona this summer, but PSG want at least 40M for the player. [md]
Úgy néz ki, Marquinhos is aktivizálja magát a siker érdekében!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem igazolunk több kp-t?
Védőt se,csak a francia mennyei szintű arcot.
Totálisan legyengül a csapat, kp eleve haldoklott,erre elmegy két ember,jön egy szem Rakitic.
Védelem kabaré,3 embert kellene igazolni alsóhangon oda...
Borzalmas ez,de remélem csak kacsa ez a nem igazolunk kp-t mert az egyenlő lesz a bukással.
Védőt se,csak a francia mennyei szintű arcot.
Totálisan legyengül a csapat, kp eleve haldoklott,erre elmegy két ember,jön egy szem Rakitic.
Védelem kabaré,3 embert kellene igazolni alsóhangon oda...
Borzalmas ez,de remélem csak kacsa ez a nem igazolunk kp-t mert az egyenlő lesz a bukással.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
én őszintén azt reméltem, hogy a Suarez - Barca transfer csak egy agyrém, egy kacsa! de az, hogy éppen Alexist adnák érte ??!! na ez nálam végképp lenullázza ezt a vezetői bagázst. ha nem nézem hogy ez a pali mit művel foci címén a pályán akkor is !! azért a néhány gól(különbség)ért még egy ácsorgó , sétáló hatalmas arcot idehozni??!! tudom, nem hibátlan a chílei szidtam is eleget, de ez ami itt készül euró milliókért??! döbbenet! a Liverpoolnál örülhetnek , soha még egy ilyen balek bandát nem találnak az biztos...
Ha nálunk lesérül Khedira...izé...Modric, akkor mi is bajban vagyunk. Xabi-t még talán tudjuk pótolni... Kroos, ha jönne, akkor viszont ilyenek nem lennének.palesz77 írta:Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
De így, hogy nem jön Kroos, legalább jövőre - már ha igazolhatunk - jöhet Koke..(Tényleg örülnék neki, de csak vicc volt..)
Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Megverjük a Barcát még.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Igazából engem az a része nem nagyon fog zavarni, ha az elején döcögősen indulunk, elvégre megújulás lesz, kell idő, míg megszokják a dolgokat a srácok. Én attól félek leginkább, amit veb is írt. Alapból lehet, hogy nem lenne rossz ez a Rakitic-Ini-Rafinha trió, de ha lesérül Ini, akkor ott komoly gondok lehetnek.. Ha ő kiesik pár hónapra, akár az egész szezont bukhatjuk érzésem szerint.Realboy94 írta:Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.![]()
![]()
U.i.: a kisbetűs részt ne olvassátok, nem akarok senkit provokálni. Előre is sorry
De így, hogy nem jön Kroos, legalább jövőre - már ha igazolhatunk - jöhet Koke..

Én azt mondom ha mindenképp jön Suarez én Sanchezt leszámítva mind a négy embert odaadnám de Sanchezt semmi képblaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)

- baas11
- Entrenador del Barça
Ha igaz h nem jön senki a stratégiákat fontos középpályára.....akkor cél a bronz es 8 köze jutás a BL ben Suarez Mangala ide vagy oda ...teljesen mindegy !
Nagy átalakítás ....
Remelem h ez nem igaz !
Nagy átalakítás ....
Remelem h ez nem igaz !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Ne féljetek, nem lesz az olyan rossz. Első pár, monnyuk 10 meccs rohadt nehéz lesz- nem a felkészülési-, de aztán jó lesz az. Nálunk is így volt. Bár kétségeim vannnak afelől, hogy Ti vagytok olyan jók, mint Mi.

Luka Modric, Gareth Bél,
Megverjük a Barcát még.
Megverjük a Barcát még.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Vagy Rafinha robbant, vagy elbúcsúzhatunk már a nyáron a jövő évtől... Egy kp mindenképpen kéne, a védelemben pedig 2-3 ember. Ha ez meg van, max. akkor kéne foglalkozni Suarezzel (akkor sem)... Megint elverünk egy csomó pénzt olyan játékosra akire nincs szükségünk, a hiányposztokat meg ismét nem töltjük be. Suarez árából simán kijönne egy Toni Kroos-Marquinhos pakk. Azt hiszem nem kérdés, hogy melyik lenne a fontosabb...visca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.
busi-rakitic-rafinha-sergi "oldalpassz" roberto. elég gyenge névsor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Így van,és ennek ellenére nem a hiányposztokra igazolnak ,sőt még amink meg van azt is szétrobbantják. Elmennek ezek a pi........bavisca el barca írta:szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.

- visca el barca
- Presidente del Barça
szomoruan olvason h nem igazolunk idén (de sztem a tilalom miatt jövőre sem) több kp-t. bele sem merek gondolni mi lesz ha iniesta kidől mondjuk fél évre.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- blaugrana99
- Jugador del Barça
Tudom hogy ezek közül max.Pedro,és Tello piacképes ,de szerintem a nap erősen megsütötte LE és vezetőség fejét.blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862 szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
- blaugrana99
- Jugador del Barça
http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... no-3338862" target="_blank szerintem itt már csak az a kérdés hogy kit vonunk be az üzletbe.Csak Sanchezt ne,elég selejt van nálunk válogassunk azok közül.( Pedro,Tello,Bojan Affelay)
- visca el barca
- Presidente del Barça
bojan, hisz a bizonyítási lehetőséget meg kell neki is adniLG írta:ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igen, úgy érdekes lenne. Meg, ha Suarez miatt átállunk középcsatáros játékra, ki lesz addig a középcsatárunk, amíg az eltiltása tart? Vagy addig marad Messi középen, aztán jön Suarez, és hirtelen kitesszük jobb szélre? Érdekes na. Nagyon tökkelütöttnek tűnik a vezetőségünk, és LE személyében úgy látszik találtak egy tökkelütött edzőt is.Gali írta:Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azaz a végösszeg 70-80 millió euró. Tényleg nem normálisak.
Amennyiben marad a bünti, Suarez október végéig legfeljebb a kertjében focizhat. Ez egyrészt azt jelenti, december-ig nem igazán lesz hadra fogható, másrészt Pedroval (esetleg Dulival) fogjuk nyomni közel egy félévig. Mit mondjak, nem egy nagy perspektíva.
Barcelona plan to make opening bid of "30M + 6-7M incentives + Alexis" for Liverpool's Luis Suarez. Clubs will talk in coming days. [sport]blaugrana99 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277 Elmebeteg a vezetőség az biztos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azaz a végösszeg 70-80 millió euró. Tényleg nem normálisak. Bár ezekből azt is kinézem, hogy Sanchezt beszámítják egy 20-asba, így a tranzakció "csak" 50M euró.
Amennyiben marad a bünti, Suarez október végéig legfeljebb a kertjében focizhat. Ez egyrészt azt jelenti, december-ig nem igazán lesz hadra fogható, másrészt Pedroval (esetleg Dulival) fogjuk nyomni közel egy félévig. Mit mondjak, nem egy nagy perspektíva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2014.06.29. 12:44:38-kor.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Megnéztem Hámesz eddigi statját. Nem mondható, hogy zsákszámra lőtte a gólokat, de egy jó átlagot azért lehozott.Rivaldo11 írta:Nagyon jó teljesítményt nyújt, ám kérdés, képes lesz e erre hosszabb távon is, vagy marad amolyan vb-hős, akikből azért négyévente akadni szokott egypár...
Én is úgy látom, hogy mezőnyben egyelőre azért még kevés, de vannak nagy megmozdulásai, kapu elé elég jól érkezik. Mellesleg ha hinni lehet az nso-nak, akkor a realt preferálná inkább.
Mondjuk szerintem egy csapat, ahol van egy Messi, meg egy Neymar, különösebben nem panaszkodhat, és bár nálam is lenne olyan játékos, aki meg tudná változtatni a mára egysikuvá váló támadójátékunkat (Reus), azért ha előre nem jön senki, akkor sem kell kardunkba dőlni-csak a hátsó alakzatot hozzuk rendbe.
Portóban 3 év alatt 25-ig jutott, míg tavaly 9-et vállalt Monacóban. A válogatottban a VB-ig 8 gól volt a termése 25 mérkőzés alatt. Az tény, hogy nagyon technikás és van egy remek bal lába. A Monaco jó üzletet csinált vele (45M). Biztos vagyok benne, ha egy nagy csapat, mondjuk a Real bejelentkezik érte, 70 millió alatt nem ússzák meg a transzfert.
Ettől függetlenül nálam a kávésoknál Cuadrado viszi a prímet. Zunigával együtt teljesen bejátssza a jobb oldalt. Sokat fut, jól cselez és forintos labdái vannak. Szóval remek kis játékos.
Reussal kapcsolatban megegyezik a véleményünk, nagy kedvencem a német. Szerintem ő illene a legjobban a Messi-Neymar duóhoz.
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- baas11
- Entrenador del Barça
Csodálkoztam volna ha itt nem merül fel rögtön Hamesz Rodrigeez neve es többen nem estek volna hirtelen " szerelembe" hisz rúgott egy bomba gólt a Realban
akar játszani es arany árban van... Ennél többet persze senki nem tud róla , de azért azonnal le kell igazolni ...
-
Cuadrado
Érdekes figura , az biztos h kiválóan cselez meg hozza úgy h nem esik kell közben .... El tudnám képzelni de semmi kép se jobb hátvéd !
-
Amúgy meg teljesen mindegy , majdnem biztos vagyok benne h csinosthatjuk a verdát elől meg hátul de amíg nem áll össze a német - katalán motor középpályán addig nem lesz megújulás maximum maszatolás !
akar játszani es arany árban van... Ennél többet persze senki nem tud róla , de azért azonnal le kell igazolni ...

-
Cuadrado
Érdekes figura , az biztos h kiválóan cselez meg hozza úgy h nem esik kell közben .... El tudnám képzelni de semmi kép se jobb hátvéd !
-
Amúgy meg teljesen mindegy , majdnem biztos vagyok benne h csinosthatjuk a verdát elől meg hátul de amíg nem áll össze a német - katalán motor középpályán addig nem lesz megújulás maximum maszatolás !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- blaugrana99
- Jugador del Barça
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2346277" target="_blank Elmebeteg a vezetőség az biztos.

Komolyan mondom, lassan szorítok érte, hogy Xavi egy évet még maradjon. Hiába za átalakítás, ha nem akarunk igazolni a kp-ra és Song-ot is eladjuk, akkor a következő szezon mehet a kukába Suárez ide vagy oda.
A kapus poszt az már így is kétséges a versenyhelyzet miatt. Emlékszem én 2003-ban, amikor a fiatal Valdes és a rutinos Rüstü versenyeztek. Mindkettő hibát hibára halmozott, váltogatták is egymást, végül Rüstü hibázott többet, ő "esett ki". Nem ezen múlott a szezon, de nem volt szerencsés megoldás. Ez a jelenlegi helyzetben is valószínűleg így lesz. Foghatjuk majd a fejünket.
A védelem vicc. Piqué, mint karmester, mellette egy tapasztalatlan kölyökkel, aki iránymutatás nélkül csak magára számíthat majd, úgy, hogy Bartra-nak is egyre több lehetőséget kellene adni, de sajnos nem úgy tűnik, hogy ez Piqué kárára fog történni - pedig úgy lenne jobb. És akkor 4. számú opciónak olyan megoldások merülnek majd fel, amelyek az utóbbi években is sokszor csődöt mondtak, mint Adriano vagy Mascherano. Mathieu is kb. ez a kategória, bukásra van ítélve ezen a poszton.
A középpálya akár jó is lehetne, ha Busquets mellé bekerülne egy tipikusan ütköző vkp, aki levenné Busi válláról a védekezés terhének nagyobb részét, így Busquets többet foglalkozhatna a játék szervezésével. Song elküldésével viszont nagy valószínűséggel Rakitic a kezdőbe kerül majd Busquets mellé, akik ketten kevesek lesznek a védekezés és a támadás megoldására. Busquets idén is kevés volt a középpályás védekezésre, Rakitic pedig ha tkp-t fog játszani, akkor nem a védekezéssel fog foglalkozni, az pedig vicc, hogy mögé csak a kétballábas Roberto marad majd. Magyarul a Barca irányítója két középkategóriás játékos közül kerül majd ki, miközben középpályás védekezésünk továbbra is gyenge marad majd - Mascherano nem fogja Busquets-et kiszorítani.
A csatársorban a Messi-Suárez-Neymar hármas talán a legerősebb a mai futballban, ami egy stabil középpályával és védősorral aranyat, akár triplázást is érhetne, de jelen esetben inkább hátrány lesz, ha Messi nem fog visszazárni a szélen és nem lesz hajlandó futni. Ha pedig Suárez kerül a szélre és a kiskirály megmarad hamis 9-esnek, akkor még rosszabb lesz az egész.
Magyarul a következő szezon a védelem és a középpálya szétbarmolása miatt kuka. Remélhetőleg Laporta jövő ilyenkor már elnök lesz a saját stábjával és talpra állítja a klubot, ahogy 2003-04-től kezdődően fokozatosan megtette.
A kapus poszt az már így is kétséges a versenyhelyzet miatt. Emlékszem én 2003-ban, amikor a fiatal Valdes és a rutinos Rüstü versenyeztek. Mindkettő hibát hibára halmozott, váltogatták is egymást, végül Rüstü hibázott többet, ő "esett ki". Nem ezen múlott a szezon, de nem volt szerencsés megoldás. Ez a jelenlegi helyzetben is valószínűleg így lesz. Foghatjuk majd a fejünket.
A védelem vicc. Piqué, mint karmester, mellette egy tapasztalatlan kölyökkel, aki iránymutatás nélkül csak magára számíthat majd, úgy, hogy Bartra-nak is egyre több lehetőséget kellene adni, de sajnos nem úgy tűnik, hogy ez Piqué kárára fog történni - pedig úgy lenne jobb. És akkor 4. számú opciónak olyan megoldások merülnek majd fel, amelyek az utóbbi években is sokszor csődöt mondtak, mint Adriano vagy Mascherano. Mathieu is kb. ez a kategória, bukásra van ítélve ezen a poszton.

A középpálya akár jó is lehetne, ha Busquets mellé bekerülne egy tipikusan ütköző vkp, aki levenné Busi válláról a védekezés terhének nagyobb részét, így Busquets többet foglalkozhatna a játék szervezésével. Song elküldésével viszont nagy valószínűséggel Rakitic a kezdőbe kerül majd Busquets mellé, akik ketten kevesek lesznek a védekezés és a támadás megoldására. Busquets idén is kevés volt a középpályás védekezésre, Rakitic pedig ha tkp-t fog játszani, akkor nem a védekezéssel fog foglalkozni, az pedig vicc, hogy mögé csak a kétballábas Roberto marad majd. Magyarul a Barca irányítója két középkategóriás játékos közül kerül majd ki, miközben középpályás védekezésünk továbbra is gyenge marad majd - Mascherano nem fogja Busquets-et kiszorítani.
A csatársorban a Messi-Suárez-Neymar hármas talán a legerősebb a mai futballban, ami egy stabil középpályával és védősorral aranyat, akár triplázást is érhetne, de jelen esetben inkább hátrány lesz, ha Messi nem fog visszazárni a szélen és nem lesz hajlandó futni. Ha pedig Suárez kerül a szélre és a kiskirály megmarad hamis 9-esnek, akkor még rosszabb lesz az egész.
Magyarul a következő szezon a védelem és a középpálya szétbarmolása miatt kuka. Remélhetőleg Laporta jövő ilyenkor már elnök lesz a saját stábjával és talpra állítja a klubot, ahogy 2003-04-től kezdődően fokozatosan megtette.
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Azért be ne szarjunk tőle,eddig azt se tudtuk hogy a világon van.
- Nervo
- Capitá del Barça
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.