Remélem, hogy kacsa ez "nemkellaközéppályárasenki" hír, mert ha igaz méginkább magunk alatt vágjuk a fát. Nem bírom elhinni, hogy Koke volt az egyetlen alternatíva. Amúgy én pl. Kroos-nak jobban örültem volna. A spanyolt egy kicsit lutrinak érzem. Igazából egy igazán jó szezonja volt, amikor az egész csapatnak nagyon ment. Persze fiatal, de annyit azért nem tett le az asztalra, hogy 40-50 milliókat adjunk érte. Azért a német már bizonyított és korban sincs túl sok differencia köztük.Bestbarca írta: Node ha megy Xavi, ami persze közel nem biztos,akkor mivan...Én azt mondom maradjon beugróként,fix kezdőbe 70meccset viszont nem fog bírni...Namost ha Xavival nem számolunk,akkor Ini Rakitic Rafinha Sergi roberto marha harmatos...Szal Ini is 50%ban sérült egy szezonban,és nem fiatal,az meg hogy az ifjonc Rafinha meg az új igazolás Rakitic osztogat,pláne a semmit mutató Roberto háááát...Kéne oda biztosítéknak Xavi...Hogy jóvan megpróbáltuk,deha nem jön be akkor ott a nagyöreg...Nomeghát pl egy Koke szintű játékos gyanúsabban beválna mint Rafinha...Deha nem jön kpra senki,és Xavi is megy hááát...Így hosszú évek után előfordúlhat hogy nem lesz ki osztogasson nálnunk...
Nagy mmeccseken 0-át ér!?!? Nézd már meg hány pontot köszönhetünk az ő villanásainak. Pont, hogy a nagy meccseken is odatette magát és sokszor ő jelentette a különbséget a javunkra.Bestbarca írta:Elől meg Alexis megy vagy nem az is kérdés...Nekem xes.Szal hajt küzdd és ügyes srác,de vhogy életidegennek érzem a Barcába mai napig...És hát okés hogy mindíg nem mehet be,de pl egy szezonban 10szer luftot rúg,meg elesik kulcsmomentumokban,és akkor még a ziccerek befejezési arányáról ne is beszéljünk...Ez itt nem fér bele...És mindíg jó de már jobb meg majd javul...Nagy meccseken pont 0át ér...Életében ha 2 jó megoldás volt nagy meccsen,meg mellette 100rossz...Lehet mindenki jobban járna ha menne...De persze benne van hogy LE alatt berobban igazán,tehetséggel nincs baj...
Amit viszont nem értek, hogy 40 millióért hajkurásszuk Marquinhost, Mangala-val kapcsolatban pedig a vezetőség csuklóból kijelentette, hogy drága a 45. Ráadásul akár még Tellot is be lehetett volna vonni. A brazil és a francia között pedig van különbség. Mangala azért már egy rutinos, kiváló képességű és fizikumú védő (és ő is elég fiatal, ha ez az egyik fő szempont), míg Marquinhos inkább csak egy ígéret egyelőre, amilyen már mellesleg van itt.