Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom hogy mondjuk az argentínokkal szemben mire lesz képes ez a társaság.nagyiibarca írta:
Az a gond, hogy Hollandia simán ott lesz a 4 között,ugye a Costa Rica-Görög meccs győztesével játszanak.
Valóban jól adta elő, de pl. ahogy Alcantara is helyesen leírta, Marquez belépőiben folyton büntetőveszély volt, az első félidőben is buktatták Robbent a dobozban, akkor nem fújták be. Otthagyta a lábát Rafa, a kopaszt meg ment tovább, hülye lett volna nem elbotlani benne.Nem Ede72 írta: Szokásos kamu Robben tizenegyessel...szépen homorított.ennyi
Mi volt benne a kamu? Ott volt a kontakt. Az, hogy utána ki mekkorát homorít teljesen mindegy, ez nem talajgyakorlat.Nem Ede72 írta: Szokásos kamu Robben tizenegyessel...szépen homorított.ennyi
tökéletesen igaz, a második félidőben ki sem jöttek csóró mehikóiak, de akkor is.Alcantara írta:Utálom a hollandokat, de sajnos megérdemelten jutottak tovább.
Rafa megmozdulásaiban minden alkalommal ott volt a tizi lehetőség. A végén egy abszolút értelmetlen belépő. Elkészült az erejével, látszik, hogy már csak levezet.
Mexikó is erőben teljesen leeresztett, a holland nyomást nem bírták ki.
Tulajdonképpen papírforma, de Mexikó minden dicséretet megérdemel.
Szokásos kamu Robben tizenegyessel...szépen homorított.ennyiNervo írta:Ezt mondják már mióta és mindig továbbjutnak.defender3 írta:Gyenge ez a holland válogatott főleg a védelme.
Ezt mondják már mióta és mindig továbbjutnak.defender3 írta:Gyenge ez a holland válogatott főleg a védelme.
Egyszerűen elképesztő, ahogy 6-8 lábat képes végigszlalomozni, és így bont meg egy teljes szélt vagy veri át a komplett védelmet. Ha véletlen megnyernék, gondolkodás nélkül odaadnám neki az aranylabdát, én már tavaly is többre tartottam Ribérynél.mess2009 írta: Robben pedig jelenleg a világ legjobb támadója, ez sem egy nagy meglátás tudom....
2 hét bant lazán megér.....PCsabi írta:Gyönyörű jinx.Nervo írta:ezt innen behúzza mexikó.
Gyönyörű jinx.Nervo írta:ezt innen behúzza mexikó.