Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3szor kértem, hogy indokold, 1szer sem tudtad. Befejezem ezt a "veszekedést": .Rivaldo11 írta:Mondom, az én pofám nem éghet a tiéd helyett.Imádd a szőröstalpú cimbijeid játékát továbbra is
Elképesztő, ilyen mákos szutyok csapat mint a görög, nincs még egy.
Azt kéne végre megérteni, hogy a foci nem csak ezekből áll. Sőt, mai labdarúgásban az egyéb dolgok egyre inkább felértékelődnek.Ha a görögök és a foci (mint játék passzokkal, cselekkel, improvizatív megoldásokkal)
Rivaldo11 írta: Nem akarok politikát, meg történelmi hátteret belevinni, nem ez a helye. De neked TÉNYLEG meg kell magyarázni, miért nem imádunk románt???
Én meg az álszentséget rühellem. És igen, a mocsok poescut is gyűlöltem...amikor 1998 őszén úgy nyilatkozott a magyar-román előtt, hogy "megöljük a magyarokat..." Ezeket IMÁDOD? Szégyengyalázat. De az én pofám nem éghet a tiéd helyett.
De hagyjuk ez vb, és igen, hajrá Costa Rica.
Legalább ez stimmel.
Nem akarok politikát, meg történelmi hátteret belevinni, nem ez a helye. De neked TÉNYLEG meg kell magyarázni, miért nem imádunk románt???zola8787 írta:Fú, de nem bírom azt, amikor valaki odaszól a másiknak (még így fórumon keresztül is) és amikor visszakérdezek, hogy "miért?", akkor nem jön válasz, csak egy semmitmondó kis írás, amivel le vagyok hurrogva. Nem értem, hogy az ennyire "román utálatot" miért kell a fociba is belevinni. Folyamatosan az "imádni" szón lovagolsz. Akkor elnézést és megváltoztatom arra, hogy akkori időkben a román FUTBALL JÁTÉKÁT imádtam, nem Romániát, hanem a Román futball válogatottat. Gondolom annó a Barcelonát is gyűlölted (és remélem akkor még most is), mert annó egy román játékos volt a Barca csapatkapitánya (Popescu, nem is volt az olyan régen).Rivaldo11 írta:Ha felnőtt korodig nem úgy szocializálódtál, hogy magyarként románokat nem imádunk, akkor én már kevés vagyok ahhoz, hogy elmagyarázzam a miértjét.
De tartozz már annyival magadnak, hogy legalább ne írd le, mennyire imádod őket.
Az pedig, hogy RÉGEBBEN IMÁDTAM a játékukat (nem a történelmüket, nem a fővárosát, nem a kultúrájukat) az a mostani helyzetben is kivált egy drukkolást belőlem, még akkor is, ha gyengék.
Pl azt is rühellem, hogy sokan írják itt, hogy hajrá Argentína, holott csakis Messi miatt drukkolnak neki, Ha ő kambodzsai lenne, akkor a fórum egy része nekik szurkolna. Na mindegy, elnézést mindenkitől, hogy ezt így leírtam, csak igazából ha 10ből 8 ember utálja X-et, a maradék 2nek egyáltalán nem lenne kötelező.
A válaszod pedig nem volt válasz, talán mondhatnám, hogy ez a gáz, hogy valamit állítasz, de nem tudod, hogy miért, ha viszont tudod, nem értem miért nem írod le, na jó befejeztem tényleg.
Hajrá Costa Rica.
De a páratartalom gondolom jóval kisebb, talán mégis elviselhetőbb lehet, de majd meglátjuk.Az oké, de Katarban Június-Júliusban az átlag hőmérséklet 40-45 között mozog. Nappal lazán eléri az 50 fokot, éjjel meg 30 körül van a minimum.
Az oké, de Katarban Június-Júliusban az átlag hőmérséklet 40-45 között mozog. Nappal lazán eléri az 50 fokot, éjjel meg 30 körül van a minimum.LG írta:A sivatagban este hideg van, nem?Mi lesz még Katarban..Lehet hülyeség, de a földrajzon ezt tanultuk.
Hopp, egy piros. Izgalmas lehet még a vége.
A sivatagban este hideg van, nem?Mi lesz még Katarban..
Nincs mit. Mondjuk a tegnapi Brazil-Chile meccsen mondta a kommentátor, hogy ilyen melegben és magas páratartalomban az egész meccsen- plusz még hosszabbítás is volt, akár 3-4 kg-t is fogyhat egy játékos. Annyi folyadékot veszít a szervezet. Szóval logikus döntésnek tűnik. Mi lesz még Katarban..Alcantara írta:BarcafanTomee írta:Ha jól emlékszek Prandelli javasolta és a Fifa meg elfogadta. Egy féldőben egyszer meglehet állni 2 percre, ha van rá szükség. Egyik meccsen volt már rá példa, olyan 39. perc környékén, hogy melyik találkozó is volt pontosan most nem ugrik be.Alcantara írta: Mi ez az ivószünet és mióta van ez így? Erről teljesen lemaradtam.
Köszönöm, tényleg nem tudtam, teljesen vakon voltam délután, csak néztem, hogy mi van most.
Fú, de nem bírom azt, amikor valaki odaszól a másiknak (még így fórumon keresztül is) és amikor visszakérdezek, hogy "miért?", akkor nem jön válasz, csak egy semmitmondó kis írás, amivel le vagyok hurrogva. Nem értem, hogy az ennyire "román utálatot" miért kell a fociba is belevinni. Folyamatosan az "imádni" szón lovagolsz. Akkor elnézést és megváltoztatom arra, hogy akkori időkben a román FUTBALL JÁTÉKÁT imádtam, nem Romániát, hanem a Román futball válogatottat. Gondolom annó a Barcelonát is gyűlölted (és remélem akkor még most is), mert annó egy román játékos volt a Barca csapatkapitánya (Popescu, nem is volt az olyan régen).Rivaldo11 írta:Ha felnőtt korodig nem úgy szocializálódtál, hogy magyarként románokat nem imádunk, akkor én már kevés vagyok ahhoz, hogy elmagyarázzam a miértjét.
De tartozz már annyival magadnak, hogy legalább ne írd le, mennyire imádod őket.
BarcafanTomee írta:Ha jól emlékszek Prandelli javasolta és a Fifa meg elfogadta. Egy féldőben egyszer meglehet állni 2 percre, ha van rá szükség. Egyik meccsen volt már rá példa, olyan 39. perc környékén, hogy melyik találkozó is volt pontosan most nem ugrik be.Alcantara írta: Mi ez az ivószünet és mióta van ez így? Erről teljesen lemaradtam.
Nagy küzdő, tisztelem is érte. Csak valahogy unalmas már, nálam Ő a görög válogatott.Isti8 írta:Nekem épp ezért szimpatikus Karagunisz. Úgy tud küzdeni a pályán, ahogy nem sokan. Nem tudom, ez neked miért nem szimpatikus?Rivaldo11 írta:Rájöttem, hogy igazából talán nem is a görögökből, hanem Karaguniszból van elegem...Mióta ott sertepertél a nagy világversenyeken, elnyűhetetlen, és nem tudom miért, de a csóka nekem megtestesíti a szenvedős, de valahogy továbbmakkolós görög focit egy személyben.
Én a görögökkel és Costa Ricával is szimpatizálok, de most a közép-amerikaiaknak szurkolok.
Ha jól emlékszek Prandelli javasolta és a Fifa meg elfogadta. Egy féldőben egyszer meglehet állni 2 percre, ha van rá szükség. Egyik meccsen volt már rá példa, olyan 39. perc környékén, hogy melyik találkozó is volt pontosan most nem ugrik be.Alcantara írta: Mi ez az ivószünet és mióta van ez így? Erről teljesen lemaradtam.
Nekem épp ezért szimpatikus Karagunisz. Úgy tud küzdeni a pályán, ahogy nem sokan. Nem tudom, ez neked miért nem szimpatikus?Rivaldo11 írta:Rájöttem, hogy igazából talán nem is a görögökből, hanem Karaguniszból van elegem...Mióta ott sertepertél a nagy világversenyeken, elnyűhetetlen, és nem tudom miért, de a csóka nekem megtestesíti a szenvedős, de valahogy továbbmakkolós görög focit egy személyben.